Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
.kili. | 125672 |
27.5.2012 14:02:40
- "pokud jsem dobře četla,s útoky jste tu začal vy."
citujte prosím jeden jediný můj začínající útok, když mne z něj obviňujete - "mezi tou spoustou je třeba i vyvolávaný porod." Já jsem se vyjádřil k chybnému doporučení (Mgr Mrowetz ve zde zmíněném TV pořadu) sdílet lůžko při spaní a ke sdělení (Mgr Mrowetz v tomtéž pořadu), že vývoj probíhá na způsob dva kroky vzad a jeden vpřed. Nic jiného jsem nezmínil a k ničemu jinému nemíním debatovat. Mé sdělení mělo za cíl varovat před oním doporučením případné čtenáře. Co z toho váš spolek činí za hádavou pavlač, to je čistě vaší věcí, byť i typickou. - "Proto nechápu,proč vás pobouřila odpověď MM,když navrhla matce společné spaní." Prvně mne nic nepobouřilo, kor ne od MM, která je mi lhostejná zcela, podruhé nepsal jsem o společném spaní (a na rozdíl mezi cosleeping a bed-sharing jsem poukázal), kdežto jsem upozornil na chybné doporučení a nabídl jiné, bezpochyby kvalifikovanější než to od MM. - "Sám víte,že pravděpodobnost náhlého úmrtí je velmi nízká a přistoupím li na vaši argumentaci,vzroste tímto o nějaké promile?" jednak nemíním ani očekávat ani hodnotit co se stane, když Vy přistoupíte či nepřistoupíte na něco, to ani hodnotit nelze, jednak pokud byste byla matkou kojence a přistoupila nikoli na mou argumentaci, kdežto na doporučení AAP, bezpochyby tím pravděpodobnost SIDS nevzroste, kdežto se sníží - "Myslím,že paní doktorka odpověděla víc než rozumně." nevím kterou doktorku míníte a tak ani nevím, jak odpověděla a nač |
Tulka. | 112599 |
27.5.2012 13:39:35
Kili,pokud jsem dobře četla,s útoky jste tu začal vy.
Pročítala jsem si něco o faktorech,které můžou SIDS způsobovat,a mezi tou spoustou je třeba i vyvolávaný porod.Přesto si s tím nikdo hlavu neláme a vyvolává se dál.Patrně je přínos větší(i když i o tom se dá pochybovat). Proto nechápu,proč vás pobouřila odpověď MM,když navrhla matce společné spaní.Sám víte,že pravděpodobnost náhlého úmrtí je velmi nízká a přistoupím li na vaši argumentaci,vzroste tímto o nějaké promile? Mě je dodnes líto,že jsem po prvním nevydařeném vyvolávaném porodu na to společné spaní nepřistoupila dřív,ale až asi v půl roce.Mohla jsem sobě i dceři ušetřit spoustu trápení.Myslím,že paní doktorka odpověděla víc než rozumně. |
.kili. | 125672 |
27.5.2012 12:50:06
"Jsi vymytej mozek."
Děkuji za hodnocení, ilustrující Vás i Váš spolek. |
.kili. | 125672 |
27.5.2012 12:45:25
"Já se vůbec nedivím, že ti to není zřejmé."
Ani Vás z toho nepodezírám a je dobře, že to potvrzujete. I jen prosté sledování vlákna diskuse dává poznat, že Váš příspěvek je zcela inkoherentní. |
.kili. | 125672 |
27.5.2012 12:41:23
"A taky je mi . líto, že potlačuješ ten pocit, kdy Tvá matka opravdu je ta nejlepší pro jakoukoli pomoc Tobě. Přístroje a lékařská technika Tvé tělo mohly kdykoli dát dohormady, ale Tvou dětskou duševní pohodu mohl zajistit jen kontakt s Tvou matkou. "
Vaše osobní podjetí překračuje hranice běžných společenskýh norem, když se dotýkáte mé matky a mých pocitů k ní. Víte pendrek a pendrek je Vám po tom, co zajišťovalo mou dětskou pohodu. Vnikáte tam, kam nemáte přístup. Je to pitomé a sprosté a ilustruje to Vaše argumentační schopnosti. |
.kili. | 125672 |
27.5.2012 12:36:48
"jasné je, že potřebuješ hodně obejmout a dostat pořádnou náruč lásky. Jinak prostě nemůžeš pochopit, co tím chci já, nebo kdokoli jiný říct, nemůžeš to nyní pochopit, protože jsi tyto svoje pocity naprosto potlačil. "
- co potřebui, po tom Vám je pendrek - já jsem zde uvedl, že doporučení Mgr Mrowetz sdílet ve spánku lůžko s koencem je v rozporu s doporučeními AAP a AAP policy, která jsou zaměřerna na prevenci SIDS. Pokud jste se vyjádřila mimo obsah tohoto sdělení, pak není zřejmé, co tím vyjádřením chcete k věci sdělit. Nemá to nic společného s mými pocity, je to ryze věcné. |
.kili. | 125672 |
27.5.2012 12:32:27
"lze vypozorovat v Japonsku, kde SDIS prudce poklesl, když se očkování odložilo až od 3 let dětí. Bohužel nemohu najít článek, kde jsem to četla, ale bylo to v přednášce A. Petek."¨
To je další z bludů, které šíří různí pseudozasvěcenci, včetně jakéhosi slovenského doktora - odpůrce očkování. V Japonsku nikdy neodložili očkování do věku tří let a tvrzení onoho třeštěného Slováka (to by byla ani Petek nevymyslila) o poklesu SIDS u novorozenců při odkladfu očkování je nesmyslné samo o sobě. |
Denyna | 14851 |
27.5.2012 12:14:04
Já se vůbec nedivím, že ti to není zřejmé.
|
Jolana,tři holky | 70908 |
27.5.2012 12:11:51
A taky je mi Kili líto, že potlačuješ ten pocit, kdy Tvá matka opravdu je ta nejlepší pro jakoukoli pomoc Tobě. Přístroje a lékařská technika Tvé tělo mohly kdykoli dát dohormady, ale Tvou dětskou duševní pohodu mohl zajistit jen kontakt s Tvou matkou.
|
Jolana,tři holky | 70908 |
27.5.2012 12:06:59
Kili, to prostě neřeš, jasné je, že potřebuješ hodně obejmout a dostat pořádnou náruč lásky. Jinak prostě nemůžeš pochopit, co tím chci já, nebo kdokoli jiný říct, nemůžeš to nyní pochopit, protože jsi tyto svoje pocity naprosto potlačil.
Je mi Tě líto. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.