| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Jarnilky 2004

  (?)
[<<Předchozích 80] Názory 8190 z 16784  [Dalších 16694 >>]
Lída+2 28136
17.10.2011 9:52:11
Ahoj holky tak jsem si říkala, že Vám sem zase něco napíšu.

Nyko počasí je pořád nádherné co? Taky mám ráda takovýhle podzim. 
A zatím se zdá, že ještě bude. 
V sobotu jsem byla s rukama na závodech a bylo mrazivě a super ….kolem 11 se nechalo být jen v termoprádle, triku a mikče…prostě nádhera.:-)slunečno a nádherně….kluci měli čistý les…Luk musel přeskočit pár metrových potoků—a kupodivu se nezmáchal. Ani nic neroztrhnul o trní. A skoro může…sehnala jsem 4x podkolenky na ty jeho tlapy….prootže ty dvoje co měl…jsou zašitý snad ze všech stran…..

Dooly, ty jsi samí sport.  Ale jsi šikovná!:-)

MY jsme včera přebrali klukům oblečení na zimu(už minulý víkend) a boty na lyže, běžky a tak….no Daník má jen na sjezdovky a po Lukovi jako náhradní FARE zimní s membránou,ale nechci,aby v nich chodil…. a Luk žádný…musím mu koupit ještě oteplovačky a rukavice…na lyžák potřebuje čtvery a má dvoje.
Budou mít super místo na lyžák: www.sedmidoli.cz

A naučili jsme hrát kluky žolíky…tak mastíme krom jiných her ještě tohle….a jak je to skladný..tak skoro každý večer…..ještě je časem naučíme kanastu. A má to i ty pozitivní věci….naučili se rychle sčítat…:-D a procvičíme u toho matiku.
Dooly. 12201
30.9.2011 20:05:12
Ahojky,

jo jo Nyko,sla jsem do sebe,hubnu.. za posledni mesic--nez jsemodjela do lazni,mam dole 5,2kg,hec:-))

chodim jeste na Zumbu,ta me moc bavi..a obcas zaplavat,kdyz ma Viky trenink..

tento vikend je u nas prodlouzeny,tak jedem ke zname do Passau,ma byt krasne,tak uz se fakt tesime

Mejte se vsichni hezky a uzivejte pocasi:-)
Nykolka,Naty 04/04,Ráďa05/09 23963
30.9.2011 10:55:56
Ahojky, vsechny zdravime.

To je ale pocasi co? U nas kazdy den kolem 10 vyleze slunicko a je uplne uzasne, miluju tekovy podzim.
Aspon jeste nemam depky.~;)

Dooly ahoooj, teda ty jsi sla nejak do sebe, ne?
Hubnes?
Ja byla vcera cvicit, a sotva chodim. Ted jsem se skoro pul roku na cviceni vybodla a chvili bude trvat nez se zase dostanu do kondicky.


Ajo, uz ty nemoci zase vylezaji co? Jak je Matymu?
My jsme to ted nejak doma vylecili. Sice jsem je ted v pondeli nechala radsi poslechnout u dr. abych mela jistotu, a jsou poslechove cisty, tak snad to nejak zatim ustoji.
Ája, Maty 5/04 37435
27.9.2011 17:34:54
Ahoj holky,

hlásím, že mám doma maroda. Matěj má zánět dolních cest dýchacích, tak mi tu kašle a sípe, jako tuberák (hlavně v noci). První den ležel, tak to bylo v klidu, jak mu trochu otrnulo, tak je to s ním chvilkama k nevydržení. Venku je krásně, tak ho to táhne ven, před chvílí jsem mu dovolila aspoň v županu na chvíli na balkon. Teď už mě tu otravuje, že se chce dívat na pohádku na počítači, tak končím. Mějte se.
Dooly. 12201
24.9.2011 21:46:44
ahojky,

zdravim po delsi dobe,

nedocitala jsem uplne vse,ale musim se pochlubit,ja beham ted temer denne - zacala jsem s tim v laznich - a beham denne 5-6km:-)

s psych-ped poradnou nemame zatim zkusenosti.segra jich ma ale habakuk,se synem,a co vypravela,taky to za moc nestalo..

Nyko,s nocnikem nespechej, a nesrovnavej~;)
Lída+2 28136
23.9.2011 10:04:40

Ahoj holky.
Tak to jste mě pobavili. Já 1500m běhala ráda mívala jsem nejlepší čas….max. 2. Ale já dělala atletiku tak se to asi očekává……(po kom ty děti jsou…., že jo….)

Jinak ty různý psychologové…taky si říkám, že to je všelijaký- Danovi nejdřív chtěla klinická psychouška cpát léky,aby neměl noční děsy(když byl šikanovaný) pak zase,aby nespal tak tvrdě a chodil na WC…..tak jsem tam s ním přestala chodit.
vPPP jsme se dověděli , že Dan má dysgrafii a dyslexiia co by jsme s tím jako chtěli dělat…….

A když jsem se nemohla rozhodnout jestli dát Luka na gympl tak jsem mu nechala udělat studijní předpoklady a zase mi řekli, že dítě bude chudák…..výsledek: Luk je spokojený jak nikdy….má kamarády(stejný vědátory jako on)

Nyko no Ráďovi sice byli dva roky,ale co….znám pár kluků co měli plenu do 4let….
A taky super zážitek z testů. Já jsem teda jedině ráda, že testy Luka a na ty DYs byli vždy v 8-10h. Jinak bych si myslela přesně co píšeš…..unava a podobně zkreslující věci.

Jo a ještě k 1500m….kamarádky syn měl včera TV..běhali na čas tohle….a ono ho po ¼ kole začalo píchat..tak se vrátil….a svalil se na lavičku. Učitel ho posílala běhat nechtěl. Dostal za 5….
Ája, Maty 5/04 37435
23.9.2011 9:14:52
Nyko já si taky hned vzpomněla na to, jak jsme ve škole běhávali 1500 m a jak to pro mě bylo opravdu za trest ~t~

Jinak s tebou souhlasím, co se týče těch psychologů atd. a různých jejich vyšetření a doporučení. Je to opravdu vždy o lidech a co si budeme povídat - ne vždy jsou to ti správní lidé na správných místech. Já jsem moc ráda, že ta paní psycholožka sedla jak mi, tak Matějovi, svým chováním, mluvou i přístupem, navíc je to maminka 6-ti leté holčičky prvňačky, takže to všechno se mnou probírala nejen z titulu svého povolání, ale i z hlediska matky.
Nykolka,Naty 04/04,Ráďa05/09 23963
22.9.2011 13:12:28
Ajo, diky za popsani toho testu, zni to moc zajimave, docela by me zajimalo jak by Natalka dopadla. Zkusim nekde na netu pohledat, jestli nemaji tyhle testy i pro deti na netu.

MAtysek je sikula a pristup te psycholozky se mi moc libi, je fajn, ze jeste takovyhle lidi existuji.

Ja si pamatuju, jak jsem byla v 8. tride v PPP kvuli prijimackam na stredni skolu. Tenkrat nasim ta psycholozka rekla(byla jsem u toho), ze me vzadnym pripade namaji davat na gympl, ale na nejaky obor. Ze na gymplu budu domu nosit 4. Nasi na ni nedali a na ten gympl me dali, protoze ja jsem chtela i s tim , ze ty 4 budu nosit. Na vysvedceni jsem nosila pravidelne jednu 3 z matiky, ale kdyz u nas byla nejlepsi znamka 2 a tu nosila jenom premiatka tridy. TAkze od ty doby mam z tehle testu divny pocit, podle me to muze ovlivnit mnoho faktoru z obou stran a vysledek muze byt naprosto opacny. Oo dost zalezi, jak se kdo vyspi, co vsechno se za ten den stalo a jak v 5hodin odpoledne kdo spolupracuje.

No Rada teda borec neni, uz bylo nacase, zvlast, kdyz jeho vrstevnici kolem nas uz jsou bez plen davno. Ja jsem se zase uklidnovala tim, ze nase dite spi samo v pokoji a nemusim ho nijak slozite uspavat. :-)
Nocni pleny neresim, na to mu dam cas. Hlavne ze uz nebudu muset kupovat tolik baliku.

Lido pri 6km bych chcipla, ja umirala uz na skole pri 1500m.~t~

Lída+2 28136
22.9.2011 12:29:23
Ájo náhodou super , že jsi nám popsala ten test....a jsem ráda já u žádnýho nebyla....a docela mě to mrzí....ale v naší PPP si myslí, že rodiče jsou nežádoucí....
Lída+2 28136
22.9.2011 12:26:06
Ájo taky sjem to nehrotila a kluci je nesnášeli.....

A loni se k pelnám DAník vrátil na noc a zase je odboural~t~ tohle nechávám na něm.....má dva druhy....na sucháč a navlíkací z DM(vždycky si říkám- díky za hubený dítě co teprve v srpnu vážilo 30kg)
[<<Předchozích 80] Názory 8190 z 16784  [Dalších 16694 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.