Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
...j.a.s... | 81911 |
4.2.2019 14:07:20
Tiffany, a je to fakt flirtování? Pokud jo, pozvala bych i kamarádku na kávu a řekla bych jí i tvému partnerovi současně, že konkrétně tyto situace vnímáš jako flirtování a že je ti to nepříjemné. Dál byste se o tom mohli bavit a uvidíš. Zas pokud je to tvoje kamarádka, měla by i ona pochopit, proč ti to vadí. Flirtování se kolikrát zlehčuje, ale podle mě je přes čáru flirtovat s někým a být zadaný. Buď chce být partner s tebou a pak nemusí flirtovat anebo chce cukrovat s jinou a pak, ať táhne dál.
|
Marika Letní | 140743 |
4.2.2019 14:00:05
Kudlo jo jasně. Já myslela nereagovat VEŘEJNĚ. Bohužel jsem pak z příspěvku něco umazala a tohle z toho už nebylo zřejmé. Že promluvit s mužem v soukromí ano, ale nekomentovat veřejně.
|
Žžena | 83005 |
4.2.2019 13:53:31
Máte děti a není vám už dvacet, lze tedy předpokládat, že jste již pevný pár, který spolu něco zažil. Prostě mu narovinu řekni "Franto, jak se k sobě chováte s Máňou, je mi velmi nepříjemné, nelíbí se mi to, cítím se ponížená (popiš svoje pocity)". Pokud jste normální spokojený pár a Tvůj muž jinak není trubec, nebude mít potřebu způsobovat Ti nepohodlí.
Přežít dovolenou beze slova s kyselým výrazem je ten nejhorší model. |
Kudla2 | 58452 |
4.2.2019 13:52:57
Já nesouhlasím s tím, že by člověk měl nereagovat, když se mu něco nelíbí.
A upřímně řečeno, když jde o mě, tak proč bych měla brát přehnaný ohledy na to, aby nikdo jinej nebyl náhodou otrávenej? Přece by mu to mohla říct někde o samotě, ne mu "udělat scénu", no a pak by se vidělo, jak by zareagoval. (jen pro srovnání, představte si, jak by asi reagoval žárlící muž, kdybyste dejme tomu vy s někým koketovaly, a jak by to bylo vnímáno, jestli by opravdu v partě byl ON za debila, kdyby se opravdu jednalo o otevřený koketování a ne o přehnanou žárlivost, protože partnerka promluví s někým jiným než s ním). |
Hadice a hadi | 94577 |
4.2.2019 13:51:29
To jo, je to ponižující. Můj první kluk byl čumil... Nic neříkal, ale furt čuměl na jiný ženský, hledal s nima oční kontakt. Vadilo mi to děsně, on si to vůbec neuvědomoval, nějakej reflex či co...
|
Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 | 39806 |
4.2.2019 13:49:46
marko, tou poznámkou právě dám najevo, že to vnímám... podala bych ji se smíchem, ale je jasné, že v tom to upozornění je...
zažila jsem něco podobného kdysi (jenže to šlo o houby, byl to jen "přítel") a podobné poznámky vedly k tomu, že si on uvědomil, co dělá a ona, že to není nenápadné... u mne to vedlo k tomu, že mě to přestalo bavit komentovat a poslední poznámka byla ve smyslu "když ho chceš, tak si ho nech, mně za to nestojí" (jistou satisfakcí mi bylo následné dolézání a odprošování - pro mne pozdě a už bez zájmu, věděla jsem, že takový by mi za námahu vážně nestál) |
Ropucha + 2 | 120300 |
4.2.2019 13:48:43
Ruth, to zní dobře
|
Marika Letní | 140743 |
4.2.2019 13:47:31
Hadice "Vždycky to byla dvojice, u které by to nikdo neřekl. U těch veřejně flirtujicich se nic nestalo. "
No na tom něco je. Když už jsou nevěrní, tak se skýrvají, to jo. Ale ten začátek může být klidně otevřené flitrování. Ale to je nakonec jedno, protože i to otevřené flirotování (bez nevěry) prostě hrozně otravuje stávající partnery. |
Marika Letní | 140743 |
4.2.2019 13:42:55
Peppo to je fakt naivní. Asi jsi to nezažila. Já ano, jako pozorvatel i účastník.
Zažila jsem natřásající se "kamarádku", můj partner nereagoval, dál se k ní choval kamarádsky, ale otravovalo mě to strašně. Měli jsme jet na víkend a mě už bylo předem nepříjemně, jak jsem věděla, že ona zase bude vyjíždět a lichotit jemu a shazovat mě. Jako jo, zvládala jsem ji utřít, když do mě zaryla, ale bylo to otravné a žádný pěkný relax s kamarády. Navíc to viděli i ti ostatní známí, partner té holky taky zíral, ale nechtěl být za žárlivce veřejně, možná jí něco řekl soukromě, každopádně nemělo to účinek. Prostě přišla do party a vybrala si náhradníka, bohužel mého muže. Naštěstí se s ní ten její partner rozešel, protože co taky s takovou, a tak zmizela z naší party. Snažila se mého partnera kontaktovat "kamarádsky" dál, ale nereagoval. A jako pozorovatel můžu říct, že nejlépe je nereagovat. Všichni vidí, jak to je, nemá smysl dělat žárlivou scénu před ostatními. To nikdo nemá rád a otrávíš tím ostatní, i když bude na vině ta holka a tvůj partner. |
Hadice a hadi | 94577 |
4.2.2019 13:41:44
Situace na prd... Musí to být nepříjemné... Jediný řešení je, říct muži jak se cítíš a pokud bude zase tohle cukrování, je to naposledy, co jsi na společné dovolené.
Jinak pro uklidnění, byli jsme členy už několika takových part, které se rozpadly kvůli nevěře. Vždycky to byla dvojice, u které by to nikdo neřekl. U těch veřejně flirtujicich se nic nestalo. A obecně mi přišlo, že tyto profesionální flirtovacky měly problém se sebevědomím a stačilo jim, že se druhej chytnul. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.