Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Janny. | 36125 |
neděle14.9.2008 18:05:04
A zdravím i Stázi, Helepku a další.
Omluva za více příspěvků, ono ty vypadalo že to nevezme a pak vzalo..... a k dnešnímu dni, k dnešnímu čtení.....najdeme v něm vše, všem požehnanou neděli a klid přímo od jeho Tvůrce . 3.kap. (Jan (1 - 21 )) Rozmluva s Nikodémem Mezi farizeji byl člověk jménem Nikodém, člen židovské rady. Ten přišel k Ježíšovi v noci a řekl mu: "Mistře, víme, že jsi učitel, který přišel od Boha. Neboť nikdo nemůže činit ta znamení, která činíš ty, není-li Bůh s ním." Ježíš mu odpověděl: "Amen, amen, pravím tobě, nenarodí-li se kdo znovu, nemůže spatřit království Boží." Nikodém mu řekl: "Jak se může člověk narodit, když už je starý? Nemůže přece vstoupit do těla své matky a podruhé se narodit." Ježíš odpověděl: "Amen, amen, pravím tobě, nenarodí-li se kdo z vody a z Ducha, nemůže vejít do království Božího. Co se narodilo z těla, je tělo, co se narodilo z Ducha, je duch. Nediv se, že jsem ti řekl: Musíte se narodit znovu. Vítr vane kam chce, jeho zvuk slyšíš, ale nevíš, odkud přichází a kam směřuje. Tak je to s každým, kdo se narodil z Ducha." Nikodém se ho otázal: "Jak se to může stát?" Ježíš mu řekl: "Ty jsi učitel Izraele, a tohle nevíš? Amen, amen, pravím tobě, že mluvíme o tom, co známe, a svědčíme o tom, co jsme viděli, ale vy naše svědectví nepřijímáte. Jestliže nevěříte, když jsem vám mluvil o pozemských věcech, jak uvěříte, budu-li mluvit o nebeských? Nikdo nevstoupil na nebesa, leč ten, který sestoupil z nebes, Syn člověka. Jako Mojžíš vyvýšil hada na poušti, tak musí být vyvýšen Syn člověka, aby každý, kdo v něho věří, měl život věčný. Neboť Bůh tak miloval svět, že dal svého jediného Syna, aby žádný, kdo v něho věří, nezahynul, ale měl život věčný. Vždyť Bůh neposlal svého Syna na svět, aby soudil, ale aby skrze něj byl svět spasen. Kdo v něho věří, není souzen. Kdo nevěří, je již odsouzen, neboť neuvěřil ve jméno jednorozeného Syna Božího. Soud pak je v tom, že světlo přišlo na svět, ale lidé si zamilovali více tmu než světlo, protože jejich skutky byly zlé. Neboť každý, kdo dělá něco špatného, nenávidí světlo a nepřichází k světlu, aby jeho skutky nevyšly najevo. Kdo však činí pravdu, přichází ke světlu, aby se ukázalo, že jeho skutky jsou vykonány v Bohu." |
Janny. | 36125 |
Re: Re:ahoj14.9.2008 18:00:36
Majko ahoja, nyní taky příliš net nestíhám, nějak se to s novým školním rokem navalilo, ale pokusím se někdy mrknout . A srdečně zdravím, i ostatní, Ilonku, Cow, Světlu a všechny další po prázdninách.
Koukám že to tady nějak neběhá....hm |
Janny. | 36125 |
Re: Re:ahoj14.9.2008 18:00:29
Majko ahoja, nyní taky příliš net nestíhám, nějak se to s novým školním rokem navalilo, ale pokusím se někdy mrknout . A srdečně zdravím, i ostatní, Ilonku, Cow, Světlu a všechny další po prázdninách.
Koukám že to tady nějak neběhá....hm |
Janny. | 36125 |
Re: Re:ahoj14.9.2008 17:55:19
|
Cow :-) | 67672 |
Re: Re:ahoj12.9.2008 11:19:20
http://www.rodina.cz/scripts/detail.asp?id=6557
Protest proti zrušení či devalvaci církevních sňatků v ČR Je na pováženou, že si vláda vůbec dovolí něco takového jen zamýšlet. Je to ostuda naší společnosti. http://www.roithova.cz/protest/. |
IlonaK2+Verunka+Ondrášek | 13705 |
Re: Re:ahoj11.9.2008 7:18:44
Ahoj Majko, já se fóru vnitřně trošku bránila, ale už jsem si zvykla. Když potřebuju vyřešit problém, najdu vhodný chlívek a nemusím hledat odpověď v záplavě příspěvků. Když chci pokecat, vlezu si na drbací část, která tam je taky. Takže je to fajn. |
helepa | 61804 |
Re: Re:ahoj6.9.2008 13:46:15
Jo Majko, tady je to jiný, měla jsem trošku chuť udržovat to tady při životě, ale pak jsem všechno musela psát 2x :-(( Tak jsem to vzdala. Když nemám moc času, tak na foru nahlížím akorát na některá témata, která fungují v podstatě jako tato diskuze.
|
Majka + 2x2 | 10282 |
Re: Re:ahoj6.9.2008 7:50:36
Helenko, tak to gratuluju, at vás všechny vaši patroni opatrují
Moc jsem na vás myslela, teď už to snad bude jen dobré... Na forum nechodim, bude to znít jako fráze, ale nestíhám, navíc já jsem člověk, který spíš chce s těmi co zná diskutovat o životě, zajímá mě komu se jak vede a taaak. Fórum je dělané tématicky a když jsem tam byla tak jsem se ztratila v množství témat, je to moc užitečné, když má člověk konktétní problém a nebo chce prodiskutovat nejakou věc... Já se stihnu tak jednou za 2 dny podívat tady na diskuzi jestli něco nepřibylo, ale nemám "diskuzní" období :o))) |
helepa | 61804 |
Re: Re:ahoj5.9.2008 22:45:33
Majko na forum nechodíš?
Neděle 31.8.2008 8:50 Antonín 3400 g 52 cm, od včerejška jsme doma. |
Stázi 2 | 64677 |
Re: Re:ahoj4.9.2008 10:53:53
Ahoj Majko, děkuju za povzbuzení, moc mě to potěšilo.
Jo, chystám se napsat do deníčku další zprávy. Připadám si v poslední době jako taxikář, děti do školy, školky, pak vyzvednout, pak dokoupit věci, no, to zažíváme všechny maminky školáků. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.