Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
JANA+3 | 11913 |
26.1.2005 19:34:48
zkouška,nějak mi to tady vyskakuje
|
JANA+3 | 11913 |
26.1.2005 19:32:31
Už mi to tady naskočilo!
Moje děti taky milují knížky pořád jim musím číst, večer už nemám sílu tak musí pomoct Ondra nebo Pavel(manžel)pokud je doma jezdí mnohdy až večer(no musí živit 5člennou rodinu:-))))). U bronchitidy má kašel(spíše průdušky)u laring.to je spíše v krku to jsme museli jet do nemocnice ,aby se neudusil.Takže mu to kleslo na ty průdušky,ale přichází to z ničeho nic. |
JANA+3 | 11913 |
26.1.2005 19:22:53
Nějak se nám to tady vymazalo!!! Tomášek už chodí do školky,ale každé ráno s řevem.Snad si brzo zvykne.Konečně jsme zdraví! Máte taky pěkný zápřah tak brzo ráno by mi Tomášek absolutně nevstanul tahám ho z postele kolem půl osmé,abychom byli ve školce na ranní svačinku.To jsem zvědavá až budu chodit do práce:-))). Teď o víkendu mě čekají oslavy Michalka má v pondělí 2 roky tak budu v poklusu.Naštěstí jsme ji koupili kočárek s panenkou už v létě,ale babičkám nemám co poradit po těch vánocích to je hrůza něco kupovat. Méj se Jana |
Evik (2 děti) |
• |
24.1.2005 7:16:31
Ahoj Jani. Je to super, že si takhle můžeme pokecat o rodince. Já tě upřímně lituju. Vidím, že to doma nemáš lehký, ošetřuješ nemocný a sama jsi nakonec taky nemocná. Máš můj obdiv: Jak zvládneš 3 nemocný děti a 1 manžela? Já bych brzo padla za vlast. To já bych musela zůstat z práce doma. A to jsem myslela, že nás nic horšího nemůže potkat, než Alenčina angína. Co je to vlastně ta bronchitida?
Naše děti jsou už (ještě?) zdravé. Alenka byla na kontrolu a je v pořádku. Ale Zdeněčka jsme zatím do školky dávat nechtěli. Od 3.prosince nechodil, takže by to byl dost šok hodit ho tam na celý týden až do 1/4. Musím ho na to připravit a asi zkusíme tak ST, ČT, aby měl ten začátek kratší. K tomu se jim poštěstilo, že napadl sníh, tak se můžou u babičky vyblbnout. Vezli jsme jim boby a těší se, že budou dělat sněhuláka. Ještě, že jezdí k babičce tak rádi. Jen mě mrzí, že je musím ráno budit v 5, max 5.30. Naše děti bývaly vždycky brzo vzhůru, budívaly nás. Jen mě mrzí, že když by pak spaly, tak není čas. Ráno je vezem babičce (3 km), a my frčíme do práce. My bydlíme kousek od Zlína. Včera měl náš Zdenda svátek, tak byla velká "oslava". Přišli všechny babičky, dědečci a tety. Míváme často návštěvy, každý přijde za dětma a něco donese. Teď od nás dostal stolní hokej, tak s tatínkem pořádá turnaje. Od babiček dostal nádhernou knížku - encyklopedii, Alenka zase knížku s říkankama. Mají knížky hrozně rádi. Jak se máš ty a tvoje rodina? Zase se mi ozvi. Ahoj. |
JANA+3 | 11913 |
23.1.2005 23:52:44
Ahojky teď nějak nestíhám jsme taky všichni nemocní.Tomášek byl od prosinece do teďka jen týden ve školce.Byl taky vždycky zdravý až do 2,5 let pak chytil laryngitidu a teď mu to přešlo na brochytidu,ale už to máme pod kontrolou tak to není taková hrůza.Tento týden jsem měla pěkný fofr malá chytla vysoké horečky a udělali se jí boláčky v pusince tak pořád plakala chtěla jíst a nemohla,protože jí to bolelo,do toho Tomášek chytl někde střevní chřipku tak jeden den prozvracel pak jsem to chytla já a ten sám den ještě zvracela Michalka:-((( a manžel měl zrovna tento týden hodně práce tak jezdil až večer,ale naštěstí mám babičky a dědečka,který mi tady příjdou nebo si vezmou jedno z malých dětí k sobě občas i obě pokud jsou zdraví.
Konečně jsem myslela,že bude klid a Ondra s manželem to chytli taky tak pro změnu skáču ještě kolem nich:-(((naštěstí to je jednodenní tak doufám,že už budou zítra v poho. Jinak jsme z Opavy a ty? Ty máš taky toho dost,když pracuješ.Doufám,že už jste zdraví.Hodně štěstí Jana |
Evik (2 děti) |
• |
17.1.2005 7:35:00
Ahoj Jani, děkuji, že se mi někdo ozval, kdo má stejně starého chlapečka. Myslím, že u vás to musí být pestré. Jak to všechno zvládáš? Já bývám někdy na pokraji sil. A to mám děti 2. Neumím si představit mít 3. dítě a ještě tak velký. U nás je to tak, že malá Alenka chce staršího brášku ve všem dohnat: takže sama se oblíká, obouvá, sama jí, chce se i sama umývat. Poku jí chci pomoct, děsně se vzteká. Paradox je v tom, že sice chce Zdeněčkovi stačit, ale on sám tohle všechno nedělá - nechá se oblékat, obouvat. To ostatní mu docela jde, to bych mu křivdila, ale děsně líný na oblíkání. Takže Alenku neoblíkám, ta to dělá sama, takže žárlení jsem vypustila. Tak nevím, ale zkouším to po dobrém, nechci na něj křičet. Myslím, že na to jenom potřebuje víc času. Byl odmala takový těžkopádnější, pozdě lozil, pozdě chodil.
Myslím, že ta školka je jenom věc času. Co vím od ostatních maminek, také jim děti nechtěly chodit a pak si zvykly. Zkrátka mě jenom mrzí, že by i chodil, hezky jsme si to vysvětlili. Jenže přijde nemoc, je měsíc doma a když má jít do školky, samozřejmě nechce. Tak se to opakovalo každý měsíc do zimy. Ve školce byl 3 dny a onemocněl zas. Teď je od prosince doma. Uvažuju, že už ho musíme dát. Nemůže pořád sedět doma. Máme babičku, která hlídá. Já bych si nemohla pořád brát paragraf z práce. Jenže babička je nemocná a je to pro ni zátěž. Je mi těch nemocných dětí tak líto. Teď si to prohodily a naše malá má angínu. Doktorka nařídila držet Zdenka co nejdál, i v noci pokud možno malou oddělit. Takže já s ní spím v pokojíčku a tatínek se Zdeněčkem ve velké posteli. Navíc malou musím ve 4 budit na léky. Dnes se tak šíleně rozčílila, hodně mě to mrzí, že jsem ji musela budit. Tak už od 4 neusnula a my v 5 vstáváme do práce. Děti hlídá babička celý den. Není to lehký. Také bývaly tvoje děti často nemocné? Jsem z toho nešťastná, dřív totiž nebývaly nemocné vůbec. S malým jsme byli poprvé nemocní ve 2 letech! Ale zato už pořádně - 40 horečky. Potom sem tam nějaké nachlazení a co je ve školce tak každý měsíc, už měl 4. antibiotika. Proto je raděj doma, vím, že aspoň nic nechytne. U nás je taková móda posílat nemocné děti do školky! Od Alenky zatím nic nechytil, tak snad to bude dobré. Můžu se zeptat, odkud jsi? Přeju ti hezký den a někdy se ozvi. |
JANA+3 | 11913 |
14.1.2005 13:57:04
Ahoj Eviku!
Mám skoro stejně staré děti ,ale ještě o jedno navíc.Ondra má 14,Tomášek 4(19.9.) a Michalka bude mít 2 roky za čtrnáct dnů. Tomášek chodí do školky asi rok,ale začínal dost pomalu(jsem na mateřské) nejdříve tam byl jen na 2 hoďky a pak jsme to zvedali.V listopadu tam spal ,jinak chodil po obědě(nechce tam zůstávat po obědě i kvůli toho,že už odpoledne nespí).V prosinci byl nemocný tak nebyl měsíc ve školce a teď se mu tam nechce chodit,je hodně uplakaný a uvztekaný.Tak se mi to teď střídá,když se nevzteká Michalka tak Tomášek a do toho pubertální výlevy nejstaršího:-))). Taky musíš vzít v potaz žárlivost,starší se cítí odstrčeni,musí chodit do školky,oblíkat se sami,jíst sami atd.a mladšímu se musíš víc věnovat.Děti bývají hodně nemocně jak nastoupí do školky kolektiv,plno bacilů a možná tam hraje i podvědomí pokud tam nechce a bude nemocný zůstane přece doma,ale z toho vyroste.U Ondry si pamatuji,že jsem byla každý měsíc na paragrafu,pak se to zpravilo. Držím palečky ať se to brzy srovná. Jana |
Evik (2 děti - 2,5 a 4) |
• |
10.1.2005 10:49:31
Ahoj, já jsem ze Zlína a máme 2 velké rošťáky - staršího Zdeněčka a mladší Alenku. Zdeněček je narozený taky v září, přesně 5.9.2000. Zrovna včera jsem si říkala: kdybych nevěděla, jaký byl miminko, bezbranné ukřičené miminko - před 4 lety - ani bych tomu nevěřila, jaký krásný chlapec z něho vyroste. Ale dokáže být taky pěkně tvrdohlavá palice a strašně se vzteká. Myslím, že v tomto věku už by ho to mohlo přejít. Máte někdo podobné zkušenosti? Jinak jsme moc šťastní, že je máme. Jelikož chodíme s manželem oba do práce (já i při mateřské), jsme vděční za každou chvilku, kdy si spolu užíváme. A tento víkend jsme si užili, vzali jsme děti do ZOO. Ty byly na vrcholu blaha. Náš Zdenda velice miluje zvířátka (jak živé, tak i ty svoje na hraní).
Chtěla bych se zeptat, jaké máte zkušenosti se školkou. Chtějí děti chodit? Náš malý začal v září, ale celou zimu je nemocný. Myslím, že je šťastný, že je doma, protože se mu tam moc nechce. Drží se tam zpátky, a hraje si jenom sám. A doma je z něho drant - to si zase dovoluje na Áju. Ze začátku tam nechtěl ani spávat. Pak jsme mu promluvili do duše a slíbila jsem mu, že ho budu vyzvedávat já, tak souhlasil (ráno ho vodí babička). Bývají vaše děti často nemocné? |
Evik (2 děti - 2,5 a 4) |
• |
10.1.2005 10:48:37
Ahoj, já jsem ze Zlína a máme 2 velké rošťáky - staršího Zdeněčka a mladší Alenku. Zdeněček je narozený taky v září, přesně 5.9.2000. Zrovna včera jsem si říkala: kdybych nevěděla, jaký byl miminko, bezbranné ukřičené miminko - před 4 lety - ani bych tomu nevěřila, jaký krásný chlapec z něho vyroste. Ale dokáže být taky pěkně tvrdohlavá palice a strašně se vzteká. Myslím, že v tomto věku už by ho to mohlo přejít. Máte někdo podobné zkušenosti? Jinak jsme moc šťastní, že je máme. Jelikož chodíme s manželem oba do práce (já i při mateřské), jsme vděční za každou chvilku, kdy si spolu užíváme. A tento víkend jsme si užili, vzali jsme děti do ZOO. Ty byly na vrcholu blaha. Náš Zdenda velice miluje zvířátka (jak živé, tak i ty svoje na hraní).
Chtěla bych se zeptat, jaké máte zkušenosti se školkou. Chtějí děti chodit? Náš malý začal v září, ale celou zimu je nemocný. Myslím, že je šťastný, že je doma, protože se mu tam moc nechce. Drží se tam zpátky, a hraje si jenom sám. A doma je z něho drant - to si zase dovoluje na Áju. Ze začátku tam nechtěl ani spávat. Pak jsme mu promluvili do duše a slíbila jsem mu, že ho budu vyzvedávat já, tak souhlasil (ráno ho vodí babička). Bývají vaše děti často nemocné? |
Marika Kovaříková |
• |
6.12.2004 14:43:19
Hledám spolehlivé a komunikativní maminky na MD na brigádu pro občanské sdružení CPK (centrum přípravy koní pro hiporehabilitaci), které kupuje a financuje výcvik koní pro hiporehabilitaci. Toto sdružení po 3 až 4 letech výcviku, zdarma darovává koně do dětských hiporehabilitačních a sociálních zařízení. Jedné se o pomoc při pořádání veřejné sbírky.Pracovní doba samozřejmě záleží na Vašich možnostech. Máme více druhů aktivit, jistě si vyberete tu, která vám bude vyhovovat. Dobré platové podmínky
Pokud máte zájem, ozvěte se mi na tel. č.777572796 nebo (608210052) a dohodneme si schůzku. Nebo pošlete e-mail na kovarikova.cpk@seznam.cz S pozdravem Marika Kovaříková |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.