| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2001

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 200] Názory 201210 z 4200  [Dalších 3990 >>]
honey 6468
19.1.2007 18:49:44
Čau holky,

no tady se s novinkama roztrh pytel :) Markys a Berušce posílám velkou gratulaci a přeju hodně sil!

No a já přidám další novinku .... dítě to fakt není :) Konečně jsem se odhodlala a dala jsem výpověď. Zatím bohužel nevím, kdy přesně skončím, protože jsem chtěla ke konci ledna, což neprošlo, tak se bavíme o dvou termínech, půlce a konci února, protože rychle shání nějakou náhradu. Svým způsobem je mi to i líto, ale už to fakt dál nešlo. I když zatím nemám nic dalšího, tak uvnitř cítím, že to byl správný krok. Teď jsem zvědavá, co mne čeká ... doufám, že nějaká skvělá firma, která ocení mé schopnosti.

A teď děti - Markys, neboj, Adélka neposlouchá taky, a unavuje mne všechno opakovat 10x po sobě; ale musím přiznat, že čím je starší, tím je s ní lepší spolupráce. A je to malá mrška, když nepochodí u mne, tak jde za Robertem. No, občas jí to vyjde, zvlášť když mu neřekne, že už byla za mnou, a já to zakázala :)

Zdravotně jsem už snad OK, uši v pořádku, oči už taky, tak teď už jen nová práce :)

Štěpánko, tak to je blbý pohádat se s mámou, ale naprosto chápu Tvé pohnutky; někdy to prostě člověk musí říct natvrdo i vlastní matce .....

Všem přeju krásný víkend.
Štěpule & Štěpán 9.11.2001 2008
18.1.2007 18:37:35
ahoj,
no tak to vám holky oběma moc gratuluju a držím palce, ať v květnu v pohodě porodíte zdravá miminečka!!!! To jsem překvapená, teda.
Počasí je opravdu bláznivý! Přes den padají rekordy a pak padají stromy a auta...
My jedeme zítra na Šumavu, tak snad už bude lépe. Jedeme jen na víkend a už se moc těším, že z tý Prahy vypadnu.
Pohádala jsem se s mámou. Jde o to, že ona s námi chce pořád být. Nestačí, že téměř denně hlídá malýho, ale chce i víkendy. Sama si nikdy nic nenaplánuje, ale k nám by se přidávala. S tátou téměř nekomunikuje...Dlouho jsem to trpěla, ale teď jsem řekla DOST. Přes týden malýho vidím jen ráno a večer, tak si ho chci užít alespoň ty dva dny, bez jejích komentářů apod. Myslím, že na to mám nárok, ale současně mi to je i líto, že byla hádka. Ale ono se nedalo nic jiného dělat. Normálně komunikujeme dál, ale je to dost znát...

no nic,mějte se krásně, Š.
Markys 12183
18.1.2007 17:55:30
Ahoj,

Daggy, děkuju moc, tak si vzpomínám, že můj mladší brácha to s našima uměl taky lepší. No na toho blížence jsem zvědavá:-). S manželem jsme vodní znamení, Klárka Střelec, to bude ještě zajímavý:-).
Květo, gratuluju Ti! Tak to vypadá, že už jsme tu tři skoro ve stejném termínu:-). Já mám vlastně podle UZV termín 27.5., podle MS 3.6. a Mariettka, tuším 1.6.:-)))...

No, dneska doufám, že nás to neodfoukne, tady fučí dost často, ale dneska to snad vyrazí okna...

Tak se mějte hezky!!!
17.6modrasek13 4288
18.1.2007 6:21:22
Ahoj holky
Hlásím se po delší době, měli jsme toho moc, hlavně samé velké starosti, problémy s dětmi, když jsem chodila do práce, sousedské vztahy vyvrcholily předvoláním na sociálku.....
Manžel má novou práci, ve které je hodně spokojený, i platově - na podmínky v Ms kraji... Hodně cestuje - tento týden je celý v Olomouci, příští týden má jet do Plzně...
Já jsem se rozhodla, že svůj čas budu věnovat mým dětem, protože jsme si fakt zažili dost nepříjemné situace a nemáme hlídání. Moje mamka daleko a asi se mnou nemluví, tchýně blízko ale je jak malá holka... Všechno dětem dovolí - i ty špatné a nebezpečné věci.....
Tak jsem doma, užívám si... Momentálně jezdím po doktorech na různé kontroly s dětmi i já. A hlavně se pomalu připravujeme na příchod našeho třetího broučka, který koukne na svět nejpozději v květnu.
Na zápis nejdeme, až příští rok. A já ani nevím, kdy je.
Děti bojují s nachlazením, to zimní období je pro nás vždycky horší
Daggy, Viki + Bety 30.5.05 9347
17.1.2007 21:10:39
Ahoj,

no teda chvilku tady nejsem a na obzoru je nové miminko? Tak gratuluju jako první Markys! A začátkem června - to je jako naše Betty, takže malý Blíženec! No teda! Mimochodem Betynka splňuje charakteristiky tohoto znamení - je okouzlující, stále veselá, ale ... neposlouchá, nic moc na ni neplatí. Je fakt, že nějak dramaticky nezlobí, ale je to podšívka, oražená je daleko víc než Viki. Cvičí lehce s celou rodinou.
Viki je docela hodná, teď je výjimečně doma, bolelo ji v krku a měla trochu teplotu, ale nic to není. Musím zaťukat, tento školní rok se jí zatím nemoci vyhýbají. Nepůjdete se někto s dětma podívat k zápisu? U nás je koncem ledna, možná tam Viki vezmu na čumendu.
Betyna si právě prozpěvuje v postýlce "mama, mama", jdu udělat pořádek. Viki už spí. Tak to u nás běžně chodí.
D.
Markys 12183
15.1.2007 17:34:18
Ahoj holky,

jak se máte???

Koukám, že s pračkou jste si užily... No, Honey, řemeslníci to je teda děs. Jinak pračka je u nás oblíbené téma, před lety se nám ucpala pračka a už prakticky nešla zprovoznit, koupili jsme si novou a vůbec ne levnou a zůstala u nás přesně 4 roky. Ceny za opravy už začaly nabírat nebezpečných rozměrů:-), tak a teď máme asi 3 roky novou, zatím ťuk, ťuk funguje, no uvidíme... Tak se snažím, aby tam nic neproniklo, ale Klárka miluje kamínky, skořápky, takže bojím bojím...

Tak jsme se zatím ještě neabsolvovali pětileté očkování, ale prý je na to čas do šesti. Musíme se objednat. Při pětileté byla brzo po neštovicích, takže to nešlo.

Ta zima taky pořád nikde.. Jedete na hory?

My teď děsně zápasíme s neposloucháním. Všechno se musí říct 100x a ty nevěřitelný výmluvy a často vtipný, jenže to člověk nesmí na sobě dát znát. Někdy mě taaaak vytočí.... Jak jsou na tom vaše děti, je to jenom u nás?
No a jestli všechno dobře dopadne, přibude Klárce začátkem června sourozenec:-). Jen doufám, že se to její neposlouchání umírní, jen aby to nebylo naopak. Zatím se ale moc těší, raději by bratříčka, ten by jí prý určitě nebral panenky, ale holka by prý mohla být nová kamarádka, tak uvidíme:-).

Tak přeju hezký začátek týdne!!!
honey 6468
9.1.2007 18:28:07
Čau holky,

tak už peru, ale fakt to stále těch 1 500,- A ten opravář byl ale debil ..... měl to dovézt včera večer mezi 7-8, a v půl osmý mi volal, že to nestíhá, že může po 10! večer, anebo brzo ráno dneska. Na můj dotaz kdy je pro něj brzo ráno, mi řekl, že tady může být na 7. Já souhlasila, to jsem ještě stejně doma, tak nebylo co řešit. Dorazil v půl osmý!, pak ještě než to smontoval, a ani se neomluvil, že přijel pozdě. Já mu pochopitelně několikrát volala, ale proč by to pán bral, že? Takže nedostal žádný spropitný, a pokud by se ještě někdy nedejbože něco stalo s pračkou, tak on si na tom už rozhodně nevydělá. Že to ti lidi stále nepochopili?! Když si ochotný živnostník, každý si tě rád objedná znovu ... ach jo. No ale hlavně že už peru :))

Oči se mi už hojí, ale ještě minulý týden jsem musela zajít na ušní, protože se mi čtvrtek večer v levém uchu dělala ozvěna. Můžu vám říct, že to bylo strašně nepříjemný. Bála jsem se, že je to počátek hluchoty. Na druhý den ráno už ozvěna nebyla, ale zato mně v tom uchu moc bolelo. Naštěstí tam nebyl žádný nález, ale byl to pozůstatek té strašné rýmy, kterou mám od prosince, a kterou jsem, dá se říct, prochodila :(

Tak ten začátek roku mi moc nevyšel, ale aspoň se to už všechno zklidňuje.

O víkendu má přijet moje máma se starší neteří, tak budu dělat turistického průvodce.

Mějte se.
honey 6468
4.1.2007 19:03:00
Štěpánko, tak tos byla šikovnější než já :) Mně se ten drátek zachytil v pračce tak blbě, že si jí opravář musel vzít sebou a musí jí komplet rozebrat. Přes buben se mu to nepovedlo :( Říkal, že je to zachycený na strašně blbým místě :(( Opravu odhaduje na cca 1 500 Kč ..... mělo by to být hotové v pondělí. Do té doby se asi zblázním, peru minimálně 2 x týdně, a teď tohle. To nám ten nový rok pěkně začíná ...

A co se týká očí, tak nosím místo čoček dioptrické brýle, naštěstí nemrzne, takže když vejdu zvenku do obchodu, tak vidím :)) A už mne oči skoro vůbec nepálí, ale nějakou dobu to ještě potrvá.

Jinak vše OK.
Štěpule & Štěpán 9.11.2001 2008
3.1.2007 19:20:50
Honey, tak to teda pak napiš, kolik to stálo. Já včera dávala do pračky prádlo a z ruky mi vypadla taková ta sponka na papíry, ale ta velká, sklouzla po bubnu - zvenku a někam zapadla. Vyprala jsem, nic nechrastí, tak snad to zapadlo nějak šikovně!
S očima držím palce, to musíš nosit sluneční brýle, ne?
Š.
honey 6468
3.1.2007 18:14:28
Čau holky,

Štěpánko, my byli na Čechově mostě, a taky jsem měla pocit, že nám to padá na hlavu. Na mně ten ohňostroj evidentně velmi zapůsobil, protože se mi pak o něm zdálo :), furt jsem viděla padající hvězdičky :)

To hriště neznáme, ale vím přibližně, kde je.

Adélka šla do školky dneska, a i když v neděli vyhlašovala, že rozhodně do žádné školky už nikdy nepůjde, tak včera se už těšila; už to bylo fakt dlouho. Teď ještě aby vydrželo zdraví. To moje je takové, že rýma je už velmi na ústupu, ale zato s těma očima jsem fakt musela včera na to oční, vypadala jsem jak ubrečený králík :), a diagnóza je zánět spojivek a rohovky :( Dostala jsem kortikoidové kapky a mast, beru to druhý den, a už je poznat zlepšení. Měla jsem jít už před vánocema, a už bych to měla za sebou, takhle mne čeká ještě 10 dnů kapání, a pak dalších 10 dnů bez čoček.

No a z domácího prostředí - v pondělí jsem prala a když jsem věšela prádlo na sušák, tak jsem zjistila, že jedna podprsenka nedrží tvar, hned jsem zjistila proč, drátek z kostice už zůstal v pračce (je to slyšet, když otočím bubnem). Včera jsem volala opraváři, že mám drátek v pračce, a on hned, to máte z podprsenky, že jo :) Teď jsem ještě zvědavá, jak drahý ten drátek bude :)

Ahoj všem.
[<<Předchozích 200] Názory 201210 z 4200  [Dalších 3990 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.