| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2001

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 270] Názory 271280 z 4200  [Dalších 3920 >>]
Štěpule & Štěpán 9.11.2001 2008
11.9.2006 22:36:53
ahoj Honey, no, zůstávám na stejném místě, akorát se Minutky reg. prodlouží o pět minut na osm. Teď jsou dlouhé "jen" tři minuty a taky "rutina". Bude to mnohem víc práce, víc lidí pod sebou. Taky si říkám, že je to svým způsobem výzva zkusit si něco nového, ale zároveň si to neumím zatím moc představit. Je to něco, co jsem ještě nedělala. Taky mě štve, že ani jeden den nemůžu se Š. jít třeba na nějaký kroužek nebo jen tak prostě být s ním. Vidíme se ráno, pak ho teda vyzvednu ze školky a dám mámě, ale vidíme se pak zase kolem šesté, kdy vařím atak. Tak si maximálně užíváme víkendy. V sobotu byla na Letné věžojáda - DDM ukazoval, jaké kroužky je možné navštěvovat. Bylo to bezva, děti obíhaly stanoviště a soutěžily. Je tam kroužek pterodaktylus, to by se malýmu moooooc líbilo, on ty dinosaury miluje, doma čteme i odbornou literaturu. Jenže je to od 9 let, tak kdo ví, co bude za čtyři roky...

Jinak sláva, Štěpán je ve školce úplně v pohodě, dnes ráno odcházel natěšenej, stejně spokojenej vypadal i po o. Tak jsem ráda.
Š.
honey 6468
9.9.2006 8:36:03
Ahoj Štěpánko,

díky za optání. Zatím to jde ..... těch 7 hodin je fakt moc, ale nic s tím nenadělám :( Včera jsem dostala seznam nových věcí, co mám dělat .... no, nevypadá to moc záživně, ale sama musím uznat, že jsou (aspoň některé) důležité, tak to zkusím. Když mně to bude prudit, nebo mi to nepůjde, tak budu uvažovat o změně.
Adélce se v nové školce líbí, je spokojená, má tam jednu kamarádku z té předešlé školky, a hlavně tam chodí děti z okolí, takže ač je tam jen týden, už se zná se všema, a když jdeme domů, tak nestíhá zdravit :) Akorát že když jí vyzvedávám, tak je tam v půl páté poslední :(

A Tobě budou měnit pracovní zaměření? nebo půjdeš do jiného oddělení? já se na ty nové věci moc netěším, ale zase se naučím něco jiného, protože už to začala být rutina. Příští 2 týdny budu zastupovat kolegyni, která jde na dovolenou, a ten poslední zářijový týden je státní svátek, a my máme v pátek firemní volno, tak to docela ujde.

Bohužel mám stále toho stafylokoka, ale už se začíná něco dít, v pondělí mi vezmou výtěry na autovakcínu, tak doufám, že to zabere.

Všem přeju hezký víkend.
8.9.2006 9:45:18
ahoj holky, tak já už jsem zasej v práci, Karpathos byl krásnej, malinkej ostrov, čistý moře, no prostě pohodička. Přiletěli jsme ve středu, počítám, že tak týden budu nabitá energiií a pak bych zase někam letěla...
Štěpán jde do školky až v pondělí, přestupuje do druhého oddělení, do srdíček. Prý se těší. Tak jsem zvědavá. Snad to bude bez slz, on je čím dál tím větší citlivka, ach joooo. Nevím, jak na něj, někdy. Kdyby si mohl vybrat, vůbec by kolektiv nepotřeboval, chtěl by být s námi doma. Ale to jednak nejde, jednak bych to tak ani nechtěla, mezi dětmi být musí a musí se otrkat. Tak snad se nám podaří najít nějaký rozumný kompromis.
Honey, co v práci? Mně taky čekají změny, asi už od listopadu, tak mám o čem přemýšlet.
Hezký víkend, Š.
honey 6468
2.9.2006 10:01:24
Ahoj holky,

tak co děti těsně před opětovným návratem do školky? Adélka se už nemůže dočkat :) No ostatně my taky :))

Mám za sebou první 7hodinový den v práci, ale protože ještě byly prázdniny a hlídal Robert, tak to nebylo tak zlé. Naostro to začne v pondělí.

Vypadá to, že počasí se umoudřilo, tak my podnikneme nějaký výlet.

Všem přeju krásný víkend a úspěšný start do nového školního roku.
Martina+dva miláčkové 10779
27.8.2006 22:34:42
Nemáte, prosím, někdo doma tuto hračku? Můj syn ztratil svého "Kámoše" a moc mu chybí. Jsem ochotná nabídnout 500,- Kč. PROSÍM, koukněte, jestli ho doma nemáte - třeba si s ním vaše děti ani nehrají. Za nabídky na e-mail, nebo na diskusi prosinec 2003, děkuji.
Podobné nechci, jen stejné i barvou a samozřejmě ve výborném stavu.

honey 6468
25.8.2006 18:41:02
Ahoj holky,

děkuju vám za účast :)

Štěpánko, budu začínat v 8.15, to budu končit i s polední přestávku v 15.45, tak to budu ve školce kolem půl páté, a nebudu se muset hnát. Jsem zvědavá, hlavně na tu výplatu :))) Snad to budu všechno zvládat, hlavně aby Adélka nebyla nemocná. Jinak vám přeju pohodovou dovolenou a šťastný odlet i přílet!

Daggy, vždyť nedávno se Betty narodila, a už z ní máš mobilní jednotku :)) Děláš ještě stále to účto? Plánuješ se pak vrátit do práce, nebos to dělala na ŽL?

Krásný víkend.
23.8.2006 22:37:42
tak šťastné Vánoce a veselé Velikonoce...
Honey, a od kolika budeš dělat? Od osmi do tří? Teda řeknu Ti, to je jednání teda. Na druhou stranu, já kdybych neměla babičky, tak svou práci taky nedělám, domů chodím kolem půl šesté, Michal taky. Včera jsem se zrovna dozvěděla, že od listopadu budou nějaké změny - víc práce...ale alespoň mi to šéf podal tak, že to "nějak uděláme", abych si stíhala i rodinu. Ale taky nevím nevím co bude. A taky mě drží slušné peníze.

Daggy, tak to ti začne běhání za malou, viď? Já už si na to snad ani nepamatuju...

Ozvu se vám zase v září, v SO letíme do Řecka na Karpathos, snad tam nebude hořet!!! Zítra si jdu vyzvednout pasy, stihli jsme to jen tak tak. Původně jsem myslela, že poletím na OP, kde mám malýho zapsanýho, ale tak to prý nejde, musí mít svůj doklad. Takže to vypadalo, že půjdeme ještě v pátek vyřizovat rychlopas za 600 Kč, ale jak jsem psala, stihli nám udělat ty, o který jsem normálně zažádala před necelými třemi týdny. Tak jsem ráda. Jo a ještě jdu zítra k zubaři, rozbolel mě zub, na kterým mám provizorní plombu, moje zubařka má dovču, tak jdu k tý co ji zastupuje...

Mějte se krásně!
Š.
Daggy, Viki + Bety 30.5.05 9347
21.8.2006 22:40:49
Ahoj holky,

no to vánoční cukroví mě nijak neudivuje, Viktorka zase už týden maluje velikonoční vajíčka. Na papír i přímo na vyfouklá co nám zbyla od velikonoc. Od loňského listopadu se pořád ptala, za jak dlouho zase bude mít narozeniny, po vánocích za jak dlouho už budou vánoce, teď zase žije tím, jak rozdá vajíčka a dožaduje se, abych schovala na zahradě čokoládová vajíčka. Vyloženě letní zábava. Betynka se snad přece jenom naučí chodit - už stojí a za ruce udělá pár kroků, což je u ní pokrok, ještě před týdnem odmítala pokrčit nožičku na krůček. Jinak je ďáblík, už se vzteká když něco nedostane tak začínám "vychovávat". Jinak nic nového.
Honey, z tebe bude pěkný "štvanec", no za něco se žít musí, u nás to vypadá, že brzo budem hledat louku (abychom se mohli jít pást samozřejmě). Paroubkovi nefandím ani trochu, ale ten RP 7.000,- kéž bys nám pane zachoval.
Čau D.
honey 6468
20.8.2006 11:29:19
Léňo, tak to je trefný, ten pozdrav :)

Štěpánko, díky za recept.

V pondělí jsem přišla po dovolené do práce a hned na mně vyvalili, že chtějí, abych přešla na plný úvazek (nyní pracuju 6 hodin). Ale kdybyste slyšely ten tón, prý, potřebujeme Tě tady na 8 hodin, tak si to od 1.9. zařiď. Docela jsem čuměla, přišlo mi to jako příkaz :( Tak jsem hned řekla, že to bude problém, ale že to doma proberu s manželem. On by mi samozřejmě pomáhal (pomáhá mi vlastně stále), ale jen pokud by nic neměl. A už od půlky září má v podstatě plný kalendář akcí, takže s ním nemůžu počítat (myslím na vyzvedávání). Já totižto dojíždím 40-45 minut do práce, stejnou dobu zpátky, a stíhala bych to (možná) s odřenýma ušima být ve školce něco před pátou. Anebo bych musela platit někoho, kdo by jí vyzvedával, a v tom případě ty peníze by stejně nešly mně :( Šlo by to stihnout, kdybych si nemusela nadpracovávat 30 polední pauzu, anebo kdyby firma seděla blíž mého bydliště :)) Pak mi ještě říkali, že si mám dítě přehlásit do nějaké školky blíž práce, že bych to pak neměla tak daleko na vyzvedávání ...... tak jsem jim vysvětlila, že 45 minut jet každé ráno a odpoledne v MHD s malým dítětem zase není až taková sranda ..... ony všechny jezdí autama (a to jim fakt nezávidím, já jsem s MHD spokojená, jen prostě bydlím na úplně opačné straně Prahy, než je kancelář, tak to holt prostě nějakou dobu trvá), takže si to nedovedou představit. Tak jsme se dohodli na 7 hodinách od 1. září. Ale prý budu dostávat práci na 8 hodin, a jak to budu stíhat, že je jen můj problém :( Je to u nás fakt divoké ..... normálně bych z takového prostředí odešla, ale zase fakt dobře platěj :) Proti plnému úvazku nemám nic, ale chci na něj přejít, až bude A. větší a dopraví se do školy sama. Nebo až si najdu práci blíž domova :))

Tak jsem zvědavá, co mne ještě dalšího čeká ....

Včera jsme využily krásný sluneční den a vyrazily s A. na Petynku. Bylo tam super, udělali tam nové dětské prolejzačky a skluzavku s domečkem, tak se tam A. vyřádila. Ještě mi zbývají 2 hodiny na permanentku, tak to snad do konce září udáme :) Jinak Štěpánko, pokud máte taky permici, tak jí radši k tomu 30.9. vraťte, včera jsem slyšela, jak si povídají pokladní, že to má převzít nový majitel a že budou změny.

Všem přeju krásný zbytek víkendu.
Léňa-Honzík12/11/01,Jessica95 20025
13.8.2006 10:32:47
Ahoj holky,
zdravím vás po delší odmlce,ale opravdu nestíhám a upřimně mi chybí mé pravidelné sedánky u PC..

Jsem na tom stejně jako Honey, dovolenou jsme měli od 1.8. do teď a počasí nám opravdu nepřálo, hlavně, že ve třicítkách jsme chodili do práce. Jeli jsme ke švagrové do Bruntálu mají kousek za městem chatu, ale vydrželi jsme tam jen týden pak už se v dešti nadalo nikam jezdit. Ale i tak těch pár dní mimo domov bylo moc fajn, už jsme potřebovali vypadnout ze stereotypu. Tento týden jsme jezdili po okolí, buď na kole nebo autem. Honza už je na kole docela šikovný ušlápne slušnou trasu, jen by potřeboval větší kolo, máme pro něj nachystané po Jessice, ale ještě si na něm není jistý tak to necháme až na příští léto.

Honzíka jsme do jiné školky nedávali, zkombinovali jsme si služby a s našima už to snad do konce prázdnin zvládnem. S Jessicou už se taky dá, chvíli ho pohlídá nebo ho odvede k našim. Ta byla začátkem práznin v Praze na všesokolském sletu a pak 14 dní na táboře, teď se ještě chystá ke kamošce na pár dní.

Jinak u nás nic novýho, naštěstí jsme zdraví, Honza pořád stejně zlobí (občas je fakt na zabití),v září se snad konečně přestěhujeme a vůbec se netěšíme na školní rok. To je teď taková pohodička nemyslet na učení a na školní úkoly.

Mějte se hezky, doufám, že se počasí umoudří a trošku léta si ještě užijeme!!Lenka
[<<Předchozích 270] Názory 271280 z 4200  [Dalších 3920 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.