| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : září 2002

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 1817  [Dalších 1747 >>]
kralevic 21618
4.9.2007 18:39:50
Ahoj,
kdysi dávno jsem sem chodívala, tak sem nakukuju a ono ani není na co....je fakt že to tu vůbec nežije. Hani to je škoda co?
Jinak máš pravdu u těch 5letých je fakt pořád co probírat. Jak to máte se školkou?
Hanka+T+H+M 13604
4.9.2007 15:46:46
To víš že jo,ale tady moc nepodrbeš.Nevím proč,ale už tu každý jen nakoukne a nic nenapíše.Ale je to škoda!!!I u těch 5. letých je o čem drbat,že?
diblice+2 zlatíčka 67420
24.8.2007 21:30:52
Ahojky holky.Přijmete mezi sebe novou maminu?
Hanka+T+H+M 13604
14.6.2007 7:27:32
Tak vítejte doma!!!!!!!!!!!!!!!No vidíš,jak máš šikovného kluka!Myslím si,že rodiče to berou většinou hůř než děti.Tak ať už je to jen lepší a na měsíční kontrole jen samé dobré zprávy!!!
U nás je to teď střídavě oblačno.Kluci jsou hodní a z ničeho nic Tomášek požduchuje,neposlechne a dělá naschvály.Někdy mi připadá už nezvladatelný a škodolibý,ale za chvilku ho to přejde zase mě pusinkuje a mrzí ho to,že byl takový "zlý".Už jsem se ho ptala,co by pomohlo,aby byl hodnější a neubližoval a říkal,že když s ním budu chodit pořád ven na pískoviště nebo výlety,tak že bude hodný.A je pravda,že asi potřebuje pořád nějak zaměstnávat.
A včera jsme byli u doktora,protože Tomášek měl dlouho něco pod paží a nevěděla jsem co to je.Neměnilo se to,nebolelo...,ale protože jsem mu byla pro další tabletky,tak jsem se na to chtěla zeptat doktora.A připadala jsem si jak ...Když jsem Tomovi sundala tričko,tak tam nic neměl.Tak jsme aspoň trošku probrali Tomáškovou výšku a váhu.Já jsem sice taky prcek a manžel byl na základce taky v tv až na konci řady,ale pro jistotu máme přijít po prázdninách a pokud podle tabulek "klesne pod spodní hranici",tak nás pošlou na ...Teď nevím jak se to jmenuje.
Jeee-to jsem se rozepsala.A jak to máte vy?Jak to řešíte,když ti skoro pětiletí neposlouchají a jak jsou těžcí a velcí?
Ire+Mikeš(9/02)+Dominik(8/05) 6844
12.6.2007 19:59:38
Tak Mikeše včera propustili domu! Vůbec bych neřekla, že před týdnem prodělal operaci srdce. Já to hodně obrečela předem, když jsme už byli tam, tak to docela šlo, protože Mikeš byl úžasný a nesl to moc dobře. Byl spokojený, že tam je hernička, že tam jsou rodiče a tak byl před operací úplně klidný. Já tam taky viděla pár dětí po operaci a byla jsem překvapená, jak jsou čiperný. Já si původně myslela, že bude muset ten měsíc co má mít "klid" ležet ... (třetí den po operaci může začít chodit a sedět). Mikeš operaci vůbec neřešil, na nic se neptal, vše bral jako fakt. Jen první den po operaci ho bolelo bříško a musel ležet a měl spoustu hadiček, ale pak už to bylo jen lepší.

Bohužel Dominik o víkendu onemocněl (asi od manžela), rýma, teplota - možná uši, takže je to teď dost náročné, protože Mikeš by neměl nic chytit ...

Operace by to měla být konečná, ale definitivně to budeme vědět asi až na kontrole po měsíci, zatím vše ok. Měl dírku (asi 1,5cm) mezi síněma (ASD) - takže mu okysličená krev tekla zase zpátky a srdce a celý oběh se více zatěžoval. Teď to bylo poznat jen šelestem, ale v dospělosti by se mohl začít víc zadýchvat, až ... takže operovat se to muselo. Jen existuje ještě šetrnější způsob - cévou se zavede samorozevírací disk, ale to v jeho případě nešlo použít (příliš velký defekt a zbytek tkáně který vadil), takže mu museli otevírat hrudník, mimotělní krevní oběh, ...
Hanka+T+H+M 13604
5.6.2007 20:05:52
Tak to je SUPER!!!!!!!!!!!!!!Tak ať už je to jen a jen lepší.A jak si to zvládla?Já vím,že když jsme byli s Tomáškem trhat mandle,tak jsem ho měla na rukách,když dostal "oblbovačku" a když jsem ho vezla se sestrou na op. sál,tak jsem brečela ...Byl to hrozný pocit.
A malý to má konečnou operaci?A co mu vlastně bylo?
5.6.2007 19:01:31
Tak Mikeš má po operaci, vše prý probíhalo podle plánu, bez komplikací. Zatím je na pooperační JIP. Co jsem tak mluvila s maminkama na oddělení, tak pouští domu po týdnu (ale samozřejmě záležní na stavu). Děti 4-5 dní po operaci už byly docela živé ...
Hanka+T+H+M 13604
2.6.2007 15:20:36
Moc moc moc budu držet palce a přeju vám hodně sil!!!!!!Musí to být hrozný pocit,ale určitě to zvládnete a všechno dobře dopadne!!!!!!!!!!!
2.6.2007 8:58:49
Tak mi v pátek odpo volali z Motola, jestli bychom nemohli v pondělí ráno nastoupit. Takže pokud ho uznají zdravým, tak by operace měla být v úterý ráno. Už abychom to měli za sebou. Nespim, brečim, nevim jak to zvládnu - před, při, po operaci ... Mikeš to ještě neví, je teď hodně přecitlivělý, bojim bojim. Navíc babička s dědečkem odjíždí, takže tam s ním potom nebudu moct celé dny být :-(

Tak na nás myslete. Domča má taky šelest, ale byli jsme minulý týden na kardiologii a vše je prý ok. Alespoň něco. Pa pa.
Hanka+T+H+M 13604
31.5.2007 7:19:41
No ahoj Ire!
Ani jsem nevěděla,že má malý jít na nějakou operaci.A má malý i nějaké problémy?Tak ať jsou kluci brzo zdraví a operace dopadne na jedničku!!!!!!!!

A s tou žárlivostí je to někdy na nervy,co?Naši kluci si někdy spolu hrajou,pomáhají si,pusinkujou,hladí...a z toho je "chytne blbá" a začnou se hádat k vůli hračce nebo jiné maličkosti.
Ale zrovna teď se Tomášek ukázal-teď se vzbudil Honzík,přišel za náma do obýváku a měl kolem nosu zaschlou krev,jak si asi šahal do nosu,tekla mu krev a usnul.No a když ho Tomášek uviděl,hned za malým utíkal,hladil ho a říkal-Honzíčku,broučku malý,co se ti to stalo....
A když jsme předevčírem jeli vlakem k babičce,tak se celou cestu spolu smáli,vykládali si,dávali navzájem pusy,drželi se za ruce...No je to krásný pocit,když takhle drží spolu!!!!!!!!!!!!!!

Jo-kolik měří a váží ty vaše skoro pětileté "miminka"?Nemáte taky některá prcka?
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 1817  [Dalších 1747 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.