| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : červenec 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 90] Názory 91100 z 7065  [Dalších 6965 >>]
rascal-ka 15516
1.9.2009 12:05:55
Ahoj holky, tak už máme první školní den zdárně za sebou, bylo to fakt náročný, Rebeka si ráno nabalila do aktovky snad všechno, co jsme během léta nakoupili, takže jsem jí to musela vytahat a byla scéna, co kdyby něco z toho potřebovala! Těžko jsem jí vysvětlovala, že dneska ještě nic potřebovat nebude, ba naopak ještě něco dostane. Už se těším, až se všechno usadí, bude pevnej rozvrh, kroužky … prostě stereotyp!

A co ostatní prvňáci???

Jinak u nás není až tak nic novýho, včera Sandra oslavila osmé narozeniny, je to fakt děsný, už nemám malý holky, ale dvě školačky!

Holky, prosím o názory. Kolik podle vás má 8mi leté dítě ve třetí třídě věnovat sportu??? Myslím tím kolikrát týdně trénovat, aby nezanedbávalo školu, mělo i jiné aktivity, odpočinek, aby nebylo psychicky, ale ani fyzicky přetěžované. Sandra totiž odplavala 3 roky v přípravce a teď má postoupit do sportovního oddílu a plavat vrcholově, což znamená, že bude trénovat 5x týdně. A mě se to prostě zdá příliš! První rok plavala 1x týdně, druhý 2x týdně a třetí 3x týdně. Myslela jsem, že letos zůstaneme u 3x týdně, ale trenér o tom slyšet nechce. Mě samozřejmě těší a dmu se pýchou, že má talent a pokud bude makat, tak z ní i něco bude, ale myslím, že talent bude mít i v 10ti letech, tak proč dřít už teď. Trenéra jsem zatím ukecala na 4x týdně, aby měla volné pátky a mohla chodit normálně ven s kamarády, navíc ještě má 1x týdně skaut a ve škole keramiku, dramaťák a míčovky. Mám strach, že ji přetěžuju a odrazí se to např. ve škole. Předem díky za názory!!!
rascal-ka 15516
31.8.2009 18:45:20
Všem prvňákům na zítřek přeju, ať vykročí pravou nohou!!! Nezapomeňte zítra fotit a vkládat, už se na nové školáky moooc těším! Rebeka už to odpočítává, strašně se těší, aktovku má na zádech pořád, někdy si říkám, aby ju ještě něž vyrazíme nezničila.

Samozřejmě všechno nej do nového školního roku i starším dětem a i těm prťavým, kteří jdou poprvé do školky!

Gaba, Christian a Sebastian 13347
28.8.2009 12:08:13
ahojky holky.

po dlouhe dobe se ozyvam. Koukam, ze jste srazikovali super, fotecky jsou moc pekne, skoda, ze jsme nemohli, ale skola je skola :o( Ve stredu zaciname druhou tridu, je to sila jak ten cas leti :o(

Dole jednicky uz mame velke, nastesti to nebylo nejhorsi....se moc netesim, az to pujde nahore, to budem mit pizizuba :o))

Tinti, uz bydlite v Popovicich?

Veru jak je to s vama, stale Praha, nebo uz Morava??

Doufam, ze se mate vsechny super :o)
Janina+4 37859
6.8.2009 8:00:33
jj, vůbec nepíšeme, jsme ostudy :)
Matyáš už má pryč všechny jedničky a konečně mu začíná naskakovat R.
Žijeme jak se dá v rámci rozvodového řízení, na podzim už snad bude vše formálně ukončeno. Už je mi z hlediska psychiky líp, ještě tak rok a budu ok... Tolik ve stručnosti od nás :)
Monika - Prokop-Kryštof-Jáchym 15223
4.8.2009 10:24:27
Jsme lajdacky, vubec nepiseme.
Veru, diky za odkaz, az vysetrim cas, tak sem hodim foto meho prvniho vytvoru dortu.Jeste nemam v pc ani fotky ze srazu, ale vazne se mi ted nedostava casu.
Pripravy jsou v plnem proudu a ja uz zacinam chytat rapla, pac plno veci na ktere bylo spoustu casu nejsou.
Dnes jsme zjistili, ze se Prokupkovi kyvou spodni jednicky, tak uz budeme mit taky velkyho kluka.
Mejte se fajn a polepsete se se psanim jako ja ~t~
Tinti+Toňa01/05+Eliáš07/03 8482
30.7.2009 13:51:09
Veru, bylo mi tě líto, tak ti píšu:) Bydlíte ještě v Do, studuješ stále, kde pracuješ? Pochopila jsem, že mimi další nečekáš, takže žádný nový přírůstek neplánujete?~;)
Veru&Honzik03&Viki12&Kubik14 10685
18.7.2009 19:58:39
a pokračuji ve svém monologu...

má-li některá zájem o pár hadříků na mladší kluky i holky, jukněte na můj bazar na mimáči, prodávám vše po Jeníčkovi a teď vkládám i svoje věci.

Moje ID je 148966

Tak pa a já si sem zase přijdu někdy pokecat ~k~
25.6.2009 20:59:45
Další fotečky jsou u nás na stránkách, odkaz viz níže a prosím toho, kdo fotil, ať mi taky pošle fotečky. Děkuji.
25.6.2009 20:57:39
Ahoj holky,

srazík byl moc fajn, sice počasí nic moc, ale nám to nevadilo.
Opět se malovalo (můj výtvor ukončil život záhy poté, co si Jeníček vzal tričko na zahradní slavnost a pokydal celé kečupem ... tak a už nikdy více !!!! ~l~~l~ )
Dále jsme jeli na výlet, koupali se v bazénu, hádali s recepční, skákali na trampolíně a večer vínkovali a zase malovali...

Pro Moniku : posílám slíbené odkazy, ale upozorňuji že jsou to vysoce návykové stránky!!

diskuze

dortomanie

Moje výtvory jsou zde:
http://rodina.cz/Novakovicrodinka

Pro Lenku: Leni, jestli budeš psát kulivá tomu ubytování do Bystrého, tak Ti samozřejmě pomůžu, písni mi na email, ju?!

á fotečky:

naše smečka

Teta Monča s Prokůpkem

Kačenka

čekání na knedlíky ... to byla akce, co ~w~

Na přehradě

Pernštejn

Trampolína

umělecké soustředění tety Baji

tak a kdo toho nemá ještě dost a má chuť na ftípky, tak jukněte sem a válejte se smíchy jako já ~t~
přeřeky

PS: prosím pošlete mi tu bylinkovou spirálu ~x~

Pa Veru
Klára+2 rošťandy
  • 
22.6.2009 7:04:13
Ahoj holky, zdravím po návratu z Chorvatska, počasí nám vyšlo znamenitě, ani jednou nekáplo, vedra pořád ke čtyřidítce, až mi to chvilkama lezlo na nervy a malé krátké ochlazení bych uvítala. Rebeka v úterý dostala vysoké horečky, takže se koupala pouze dvakrát a zbytek dovolené musela zůstat v apartmánu. Jediné štěstí bylo, že jsem byli i s Leošem a mohli jsme se u ní střídat a Sandra se mohla koupat. Zatím jsem všechny dovolené jezdila s holkama sama a letos jsem konečně Leoše ukecala a jak se mi to hodilo! Jinak dovolená super,jeli jsme dobrá parta asi s dvaceti dětma, takže se děcka opravdu vyblbla a my už večer mohli sedět u vínka. :o)

Škoda, že se mi srazík překryl s dovolenou, snad to vyjde příští rok, tak alespoň vložte fotky a něco málo napiště!
[<<Předchozích 90] Názory 91100 z 7065  [Dalších 6965 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.