Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Ája + 2 děti | 10758 |
17.9.2009 13:06:14
Leni, v klidu. My nemáme prasátko, ale už druhou poznámku
První že mladej nenosil písanku a teď druhou (jakože pro mě ) že jsem nedodala bezinfekčnost. Trhá mi to žíly Koukám že bychom diskuzi měly přejmenovat místo červenec 2003 na "Ať žije TOPGAL s duchem" |
Ája + 2 děti | 10758 |
17.9.2009 12:59:54
Ahojky Veverky, koukám že to pánský pokolení kulový vydrží :) Hlavně že je Miška v pohodě ... ony holkdy vydrží víc než lidi
|
Lenka,Lukášek07/03,Kačka01/05 | 8203 |
16.9.2009 23:08:32
Jasně že máme Topgal a kdybych nebyla blbka a zkontrolovala rezervaci na netu, tak máme také modrý. Naštěstí náš chlapec věci téměř neřeší (podle toho ten batoh už teď vypadá), takže mu absolutně neva, že je červený. Hlavně že má ducha, vestavěnou pláštěnku a úchyty na pití. Naštěstí
Jinak máme první prasátko v deníčku. Mě z něho jednou odvezou Ajo ahooj, jasně, že si vás pamatujeme. Diskuze prakticky nežije, to máš pravdu. Myslím, že spousta z nás závislých na internetu pravidelně nakukuje ze setrvačnosti, ale plínky a blinkání a usínání už neřešíme... |
Jana+3M | 14205 |
16.9.2009 20:08:09
Nazdárek vespolek,
tak hlásím taky jednoho školáka s batohem Topgal, myslím, že máme naprosto stejný jako Ája, též modrý a s duchem co jakoby vykukuje z kapsy Momentálně jsou však kluci chodící rýmy, totálka zahuhňaný, takže si beru dva dny volna a uvidíme. |
Ája + 2 děti | 10758 |
16.9.2009 10:37:12
Já bych se skoro vsadila, že Lenka má taky tašku TOPGAL
|
Ája + 2 děti | 10758 |
16.9.2009 10:35:44
Mockrát díky za uveřejnění :)
My máme takovej pevnej batoh, zn. TOPGAL, Jája má taky pevnej batoh zn. Donau. Já kupuju jenom tyhle dvě značky, jiný mi příjdou míň vymakaný a jsou těžší. Navíc tyto mají pevná a hodně dobře polstrovaná záda, plus rozlišují např. prvňáka a čtvrťáka .. |
Janina+4 | 37859 |
15.9.2009 21:06:40
Ájo s dovolením... (jinak gratulace ke školáčkovi)... a dotaz pro všechny ... AKTOVKA nebo BATOH?
|
Ája + 2 děti | 10758 |
15.9.2009 14:55:23
Ahoj holky, už jsem ani nedoufala, že diskuze funguje, ale jak se tak dívám, tak jo-o. Nevím jestli si nás pamatujete, náš Honýsek (teď už teda "velkej školák") nastoupil taky do procesu denní ranní histerie hledání aktovky, učení, svačiny, čipu, klíčů ....
Takže zdravím všechny další školáky i "odložáky" Už si nepamatuju jak vložit fotku, zkusím jen odkaz: http://www.facebook.com/home.php#/photo.php?pid=61864&id=100000137936016 |
Lenka,Lukášek07/03,Kačka01/05 | 8203 |
4.9.2009 22:29:21
Ahoj holky,
také už máme doma nadšeného školáka. První týden zatím v pohodě, tak doufám, že ho to nadšení nepřejde příliš brzy. Já jsem z toho mírně na nervy, ale už si zvykám. Ale řeknu vám, že vyzvedávat děti každého jinde, je docela na budku že chodili spolu do školky jsem evidentně neoceňovala dostatečně. Celá rodina jsme mírně v šoku z ranního rituálu, bude chvilku trvat, než si zvykneme, že musíme vstávat (děti) a že se musíme do školy dostat ideálně v 7.40-7.45 hod Makáme na time managementu a zatím jsou to každé ráno docela stresy... A tady náš školák první den a tady jde vidět, jak paní učitelku "žere" Jinak my máme zatím z kroužků jen plavání. Lukášek letos konečně bude chodit do bazénu, co máme vedle baráku, tak jsem šťastná jak blecha. Vozit ho přes půl Brna byl docela opruz. Kačka se k němu snad přidá příští rok. Zatím nemůže, poněvadž je prcek. Lukes teď děsně chce chodit do fotbalu, tak ho asi zapíšeme a budu doufat, že nebude mít problémy s dýcháním. Taky chce chodit do keramiky, ale to teda nevím nevím, jestli ho bude bavit. Na ty rukodělné práce tedy vážně není... Spíš jsem uvažovala o hudebce, docela se mu zalíbilo hrát na klavír Myslím, že to Sandra zvládne, pokud ji plavání i ty ostatní kroužky opravdu baví. Je pravda, že žádný volný čas mít prakticky nebude, takže možná časem začne sama protestovat. Asi bych se toho taky bála, ale tak uvidíte. Můžete to zkusit, zda se dá zvládat a pak teprve případně nějak řešit. Na to, že jsem půl roku nepřispívala, tak jsem se nějak rozepsala Tak taky napište, co je nového u vás. A když budete mít cestu do Brna, dejte vědět!!! |
Janina+4 | 37859 |
1.9.2009 14:18:51
Kláro holky jsou šikulky
Co se týče kroužků atd., někde jsem četla, že dítě by mělo mít zaplněných aktivitami tolik dnů, ve které je třídě. Tj. v 1.třídě 1 den v týdnu, v 2. dva dny atd. ... Plavání 5x týdně + další aktivity mi taky přijdou moc... no ale třeba to bude zvládat. Já bych to zkusiĺa dva měsíce a pak uvidíš, stáhnout ji z nějakého kroužku můžeš vždycky, ne? |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.