Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Semmi +Adam03 + Nelly06 | 6204 |
8.8.2006 10:02:22
Tak včera byl opravdu vyjímečný den nebo má Adam komediální vlohy, dnes mi řekl že sluníčko je modrý a ty modrý tepláky co měl na sobě jsou červený. Ale to se naučí ve školce.Adam když dostane tak bulí a křičí: maminko nezlob se na Adamka, já to už neudělám, já jsem zlobivej, ale šikovnej. No a z těch perliček mi zrovna včera řekl mamko já tě varuju, tak nevim.
|
Jana a kluci | 13158 |
8.8.2006 7:53:02
U nás, když dochází k plácnutí na zadek nebo vyhubování, tak volá-já ci dát pusu, mami, dej mi pusu a tulituli. No a trestejte ho potom :o).
|
opice... | 6073 |
7.8.2006 22:41:48
...když jsme u těch perliček
pokud Vojtu ťapnu,něco vezmu apod, tak mi řekne: mami kluci se nebijí. "mami, kluci ..." je velmi aktuální, pokud něco nechce udělat, co chceme my po něm:-) |
Káča+Tom(03)+Jeníček(06) | 8687 |
7.8.2006 21:16:49
Martinko, chtělo by se smát, ale asi to nemáš moc lehký, co? Zrovna včera jsem si četla v jedné chytré knížce (Nejšťastnější batole v okolí), že nový sourozenec je pro toho staršího opravdu tvrdý oříšek.Je to, jakoby si muž přivedl novou ženu a chtěl po nás, abychom ji měly rády:-) Jsou tam nějaké rady před narozením i po narození mimča, kdybys chtěla, písnu ti to do mailu. Otázka je, jestli jsou ty rady k něčemu...
K té tříleté prohlídce, já měla za to, že budou zkoušet právě tyhle dovednosti:o) Nechci se chvástat, ale náš Tomáš je v tomhle poměrně šikovný. Barvy zná, ví jak se jmenuje a kde bydlí (trénujeme pro případ ztracení se, i když si myslím, že v té chvíli by z něj nikdo nic nedostal), zná pravou a levou ruku,zná některá písmenka, počítá do 13, rozezná číslice do 10 a už mluví obstojně s R i Ř (to je práce dědečka). Na to, že do dvou a půl roku skoro nemluvil, to přišlo rychle. Taky celkem pěkně zpívá, hudbu miluje. Nicméně má zase jiné nedostatky - nechce chodit sám na záchod ani čůrat, oblékání nesnáší, je bázlivý a hrozný stydlín (však jste viděly v Hartmanicích). O malování se nám může jen zdát, přála jsem si, aby zdědil talent po druhém dědovi, ale zatím to tak nevypadá:o) No, jsem na něj pyšná, ale nemyslím si, že bych doma měla bůhvíjak geniální dítě:-) Pochopila jsem, že chvíli jsme v něčem napřed a chvíli zase pozadu, tak to s dětma chodí, proto nic nelámu přes koleno. |
Martina+F+H+L | 6060 |
7.8.2006 19:12:43
Filip má další hlášku. Aplikuji na něj rady z jedné knížky. Takže, když mu chci něco "vyčítat", neřeknu mu, že je zlobivý kluk, ale: "Překvapuje, že tak šikovný kluk jako ty dělá takovou (či makovou) věc." On se na mě pokaždý podívá a odpoví mi: "Ale nepšekvapuje."
Že by si přečetl nějakou knížku jak vyzrát na rodiče? :o) |
Martina+F+H+L | 6060 |
7.8.2006 19:09:13
Míšo, stopro pohoříme - co se narodil Honzík tak se Filda vrátil tak o rok, možná o rok a půl zpátky - myslím v dovednostech. Umí jen koukat na pohádky. Písničku nezazpívá, odmítá se svlíkat. O oblékání ani nemluvím :o( Stále má na spaní plínku a začal se připokakávat a připočůrávat a ne všechno odpovídá nechci a nebudu. Taky pořád pláče. Už jsem z toho zoufalá. Honza se rozpláče a hned na to se rozpláče Filda - protože Honza pláče. Oba chtějí na ruku a Filda nesnese, když mám na ruce i Honzíka. Dneska jsem už nechala Honzíka ležet a utěšovala jen Fildu. Efekt to nemělo žádný, protože čím víc brečel Honzík, tím víc brečel Filda. Podledních pár dní je to u nás na denním pořádku :o(
Evko, dr. mě upozorňovala, že bude kontrolovat zrak. Takže u nás se zrak kontroluje ve 3 letech. Jinak nevím co nás čeká. Jo a ještě jsem Vám nepsala, že jsem v sobotu, v neděli byla s Honzou na pohotovosti - strašně mu otekl pinďourek. Měl zánět předkožky - vůbec nevím kde k tomu přišel :o( Zítra jdeme na kontrolu, už to vypadá normálně. |
J-anina | 7697 |
7.8.2006 18:17:52
No, my taky nebudeme za hvězdy.. Barvy sice umí, ale pochybuju, že by se tam předvedl.. jmenuje se jen Kuba, příjmení odmítá a bydlí u komína :-)
A co se týče mluvení, tak žádná sláva.. sice pusu nezavře, ale vynechává snad půlku abecedy.. Svlíknout se je ochotný jen kvůli bazénu a oblíknout? Stěží slipy a triko přes hlavu.. Namaluje jakž takž sluníčko, jinak čmáranice.. Právě se vzteká u lega..tak jdu zachraňovat :-)) |
opice... | 6073 |
7.8.2006 18:15:42
Marti, my už na tříleté byli, barvičky kouší až v 5-ti letech, oči také. Co chtěli vyzkoušet byl sluch, Vojta si z toh dělal srandu, tak z toho sešlo. Teď to naštěstí ještě není o dovednostech.
Barvičky jsou na tom stále i u nás bledě, Vojta se raději učí písmenka:-) |
Misa+Zuzanka 1.8.2003 | 14066 |
7.8.2006 17:27:39
Marti, vy pohorite? Vzdyt krasne mluvi. Zuzka patla, barvy, ktere umela jiz opet zapomnela a ma jen svoji oblibenou bilou. Je pravda, ze uz zacala krasne zpivat, kazdy tyden se nauci novou pisnicku, ale rozumim ji jen ja.A hlavne, kdyz nechce, tak nerekne nic, to bude nas problem, otoci hlavu, sklopi oci a tim to skonci.
Kde sezenu na Zuzku zasterku? Uvedomila jsem si, ze holcicky ji do skolky nośi, ne? Doma mame tichou domacnost, dnes nam dorazil nabidkovy rozpocet na zvetseni terasy od firmy, co nam stavela barak a manzel si veskery ten vztek- kolik barak zere penez, vylil na mne" protoze prece ja chci vsechno ted a hned".Upozornuji, ze veskere vydaje za co a kolik domlouvame spolecne, nikdy jsem si nedovolila nejakou drazsi vec poridit bez jeho souhlasu. Tak asi zustaneme dlouho jen s dirou v zemi, protoze ta cena je fakt obri a sehnat obycejneho zednika jsem zkousela tri mesice neuspesne.Proste zvetsit terasu o 10 m2 neni pro nikoho kseft. |
Martina+F+H+L | 6060 |
7.8.2006 17:03:57
Tak to mi na tříleté prohlídce pohoříme - barvy neumí a učit se v žádném případě nechce, na všechno odpovídá nechci a nebudu. To bude fiasko :o(
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.