Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
opice... | 6073 |
8.8.2006 14:25:09
Dvořák
|
Martina+F+H+L | 6060 |
8.8.2006 14:20:08
Katko, já že to nemám jednohuchý? Ale mám. Nedělám skoro nic jinýho než mlíkárnu, dudlík, kolíbku a postel :o) Po půl hodině dudání prsa v posteli, 10 minutách pokřikování v postýlce jsem vzala Honzu na ruku a on během minuty zabral, takže terď budu hodinu dělat matraci :o)
Jestli se ti chce přepisovat, tak budu jen ráda za nějaký rady ohledně sourozebnců. To že to Fidla nemá jednoduchý moc dobř vím. Papu, drž se, buď to pochopí a uleví se hlavně jí nebo to nepochopí a bude se trápit nejvíc ona. Tak jako tak za pár dní odjede, vydrž a buď na ní milá. Asi to taky nemá lehký. A to, že je Filda šikula moc dobře vím, jen teď prostě nechce - ono ho to přejde :o) - doufám. Jani, Flda ví jak se jmenuje, ale stále bydlí "doma" - fór je v tom, že kolikrát mi doa řekne, že chce jít domů - tak nevím, že by proskovali na povrch minulé životy :o))) Majko, čtu knížku Agresivita dětí. Evko a jaké že máte příjmení? Filda byl jeden čas Filípek Šakal :o))) |
J-anina | 7697 |
8.8.2006 14:19:32
Míšo, to je balzám na moje nervy, to Tvoje psaní!!! :-)) Už jsem nabývala dojmu, že mám to nejzlobivější, nejprotivnější, nejvzteklejší a nejuřvanější dítě na světě!!
Přesně jak píšeš - neudělá nic, nebo spíš pravý opak, při tom se mi vyloženě vysmívá do obličeje, přiletí jak splašený, praští mě, nebo plivne a má z toho ohromnou legraci. Domlouvání je naprosto k ničemu, plácnutí přes zadek je o ničem, dneska jsem se sebrala a odešla z bytu za dveře - to trošku zafungovalo.. Jinak u nás dneska začal hlídat skřítek (když už mu budou ty 3 roky) a hned ráno sebral všechny sladkosti (už jsem neslyšela nic jinýho, než že chce bonbon nebo čokoládu). Přes den sebral magneťák (protože s ním mlátil) a hračky si kupodivu před odchodem uklidil, aby mu je taky nevzal.. Tak to třeba zafunguje.. KÉŽ BY!!!! Cítím, že už mám nervy opravdu napnutý.. což ho samozřejmě baví ještě víc, protože mě vytočí poměrně rychle a jednoduše - tudíž se zábava rozproudí hned :-)) Díky, díky, všechny pište o těch svých zlobidlech - ať nemám hrůzu s vámi někam jet... |
opice... | 6073 |
8.8.2006 13:06:47
A Vojta je zase příjmením Bubák:-)
|
Misa+Zuzanka 1.8.2003 | 14066 |
8.8.2006 12:54:23
Jani, Kuba je auto a nase Zuzka bud holcicka nebo princezna.To je jeji odpoved na to jak se jmenuje dal.
Strasne moc posledni dobou zlobi, schvalne krici z plna hrdla ,to je des.Neudela absolutne nic o co ji pozadam.Je tvrdohlava az hruza a na vse musi mit posledni slovo. Kdyz neco provede, omluvy se nedockam, jen se usmiva pod vousy a omluvi se teprve v tom pripade, ze ji poslu do jineho pokoje, aby se uklidnila a rozmyslela, co mi chce rict.Tam chvili dotcene jeci a pak zjisti, ze ji nic jineho nezbyde. Je pravda, ze nejvice zlobi v Davcove pritomnosti, kdyz je sama, tak je mnohem hodnejsi.Kdyz je doma Dada, tak ho stale pronasleduje, neco mu bere, on si to neda libit, ona pak rve, vzteka se atak to jde stale dokola. Nekdy se pristihnu, ze si zacpavam usi a delam, ze tu nejsem a moc si preju byt svobodna a bezdetna. |
Maja,Adam 2.8.2003 | 12852 |
8.8.2006 11:12:51
Pappu,vydrž.Je to moc těžký,ale myslím si,že to slečna pochopí až bude mít sama děti.Když už doteď nepochopila,tak to bude nadlouho.Asi jsem tě nepotěšila,ale něco podobného bylo v rodině mé tety,-když došlo na další manželství otce a narození druhého dítka.Tam se to nespravilo nikdy,bohužel.
Marti,co to máš za chytrou knížku??Budu muset taky něco počíst,někdy fakt nevím jak na Adama,i když je v podstatě moc poslušný. Jani,Adam nikdy nemluvil o sobě ve třetí osobě.Možná máš pravdu,já jsem o sobě taky tak nikdy nemluvila.Teď je to samé "já šám žvládnu,já šám udělám,já šám zkusím"... Jinak vyšetření zraku jsme na tříleté nezvládli,Adam tam prostě koukat nebude jen proto,že to po něm chceme.Doktorka řekla,že se máme do konce prázdnin zastavit znovu ,až to doma prý natrénujem.Trénovat můžem jak chceme,když se zabejčí,tak neřekne prostě nic. Dneska mně Adam ale potěšil,po ránu mi povídá: maminto,ty si ale klášná! těší mně to o to víc,že mi to ještě žádnej chlap neřekl a navíc tak roztomile! |
J-anina | 7697 |
8.8.2006 10:25:47
Pappu, vydrž!
Je to těžký pro vás obě, určitě vám závidí to, co sama neměla a je jí to líto.. Je už sice dospělá, ale když si představím sebe ve 20ti :-)) Je v cizí zemi, nerozumí vám, vidí, že se máte fajn a že se její táta věnuje jiným dětem.. jasně, že žárlí.. zvlášť, když je tu jen na pár dní a s mámou to asi nemá moc idylický... Pro Tebe to musí být taky hrozně těžký.. ještě s dvěma dětičkama.. |
J-anina | 7697 |
8.8.2006 10:19:34
A včera jsem znovu zkusila, jestli ví, jak se jmenuje - tak prý Kuba.. a jak dál? .. rozhlídl se a povídá .. a dál auto.. takže se prý jmenuje Kuba auto...
|
Pappulka, Adam8/03+Tomáš6/06 | 13053 |
8.8.2006 10:18:16
Marti neblázni, Filípek je šikulko a nechci a nebudu je úplne normálne v ich veku a Dr to vedia :).
My sme boli na trojročnej, ale nič také nás neskúšali :)....zmerali, zvážili, trošku sa s Adamkom porozprávali, ale aj to len kvoli tomu že on bol ukecaný a nechcel odísť a všetko im bral a bol zvedavý a akurát ho skúšala či vie povedať "r". A išli sme preč. Očkovať ho budú keď pôjdeme s Tomáškom do poradne najbližšie, 31.8. Inak čo všetko nám treba do školky? Už by som sa mala vybrať na nákupy... Tibor povedal že dnes sa porozpráva s dcérou... Pretože už aj on uznal, že to jej správanie je neprimerané naozaj. Včera zase ostala sedieť urazená v aute s plačom, pretože ona si dala do hlavy, že Tibor vezme Tomáška a pôjde k jej mame a babke s ňou a ja mám ostať v aute asi....no a potom ešte to zavŕšila tým, že Tibor má ísť večer s nimi na nejakú chalupu a grilovať a tak. Keď on povedal že určite nie a že to nie je vhodné, tak zase sa urazila, že prečo by to nebolo vhodné a tak...no a zase ostala urazená a sklamaná a smutná. Nakoniec to vyvŕšilo tým, že on preto nie je s nimi (teraz to myslela dlhodobo v USA že s nimi nežije) lebo je s nami, a že som si s ním asi urobila deti a on preto nemôže za svojou rodinou a tak :((( Správa sa ako malé decko, a strašne žiarli že my tu máme rodinnú pohodu, ktorú oni nikdy nemali :(((...na druhej strane, je tu ako doma, deťom sa naozaj venuje a má ich rada a aj Adam ju zbožňuje...Tomáška má stále na rukách a mne už je potom aj trapne keď sa so mnou ona proste nebaví a hrá sa s mojimi deťmi a ja potom posielam Tibora nech mi donesie Tomáška že ho nakojím a prebalím. A každý mi radí že ten týždeň mám vydržať a tak....ale to nie je riešenie, ona ostane jeho dcérou aj naďalej a navždy a nechcem takto trpieť vždy keď príde :(. |
J-anina | 7697 |
8.8.2006 10:16:18
Ahoj! Už vaše děti zvládají JÁ? Kuba pořád používá - Kuba to a to, a nějak nevím, jak mu to vysvětlit.. Fakt je, že jsem dost dlouho používala Máma donese.. máma udělá .. tak mu to možná bude dýl trvat...
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.