7.8.2006 19:09:13 Martina+F+H+L
Re: 3.letá prohlídka
Míšo, stopro pohoříme - co se narodil Honzík tak se Filda vrátil tak o rok, možná o rok a půl zpátky - myslím v dovednostech. Umí jen koukat na pohádky. Písničku nezazpívá, odmítá se svlíkat. O oblékání ani nemluvím :o( Stále má na spaní plínku a začal se připokakávat a připočůrávat a ne všechno odpovídá nechci a nebudu. Taky pořád pláče. Už jsem z toho zoufalá. Honza se rozpláče a hned na to se rozpláče Filda - protože Honza pláče. Oba chtějí na ruku a Filda nesnese, když mám na ruce i Honzíka. Dneska jsem už nechala Honzíka ležet a utěšovala jen Fildu. Efekt to nemělo žádný, protože čím víc brečel Honzík, tím víc brečel Filda. Podledních pár dní je to u nás na denním pořádku :o(
Evko, dr. mě upozorňovala, že bude kontrolovat zrak. Takže u nás se zrak kontroluje ve 3 letech. Jinak nevím co nás čeká.
Jo a ještě jsem Vám nepsala, že jsem v sobotu, v neděli byla s Honzou na pohotovosti - strašně mu otekl pinďourek. Měl zánět předkožky - vůbec nevím kde k tomu přišel :o( Zítra jdeme na kontrolu, už to vypadá normálně.
Odpovědět