Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Káča+Tom(03)+Jeníček(06) | 8687 |
16.7.2006 9:25:17
Holky, to jsou nálady hned poránu! Na ránu!
Marti, já vím, že se těžko radí, ale snaž se seč můžeš si takové "řeči" nepřipouštět. Však je tvoje máma dospělá, tak si s ním snad musí poradit, ne???Někteří lidé fakt nevědí, co to je takt. Přece musí vědět, jak tě tím raní, že si budeš dělat starosti, že budeš pochybovat... Ach jo! Zkus se teď soustředit na Jeníčka. Tady je každá rada drahá, držím ti palce!!! |
Martina+F+H+L | 6060 |
16.7.2006 8:51:53
Máma mi včera celý den neposala, tak jsem jí dnes ráno poslala SMSku tohoto znění: "To se utopil nebo co, že nepíšete?" Dostala jsem odpověď:
"Ještě se neutopil, ale už nás ta myšlenka všechny napadla. Je to horší než jsem myslela, střídá nálady jak ponožky a je umanutej a citově vydírá. Děti jsou z něj otrávený a dospělí se hádaj. Měli by jste nám za něj připlatit, že jste se ho zbavili." A já tu teď sedím a brečím :o( Je mi to moc líto. |
Jana a kluci | 13158 |
16.7.2006 8:46:45
Holky a neuvažovali jste někdy o kineziologii? Problémy z dětství jsou váš blok, který se dědí. Já už tam byla dvakrát a je to super. I Filípek se mění. Je to dlouhý řetěz a aniž to třeba vnímáte, dědí se výchova vašich rodičů, vás atak dále. Jsou to prostě bloky o kterých už třeba ani nevíte, protože jste je zašlapaly někam na dno srdíčka. Já se například dostala do čtyř let, když jsem plakala a... ale to je na delší vyprávění. A to jsem tam šla ne kvůli problémům s rodiči, protože ti byli skvělí, ale kvůli mému přehnanému strachu o Fífu.
|
Petra,Madlenka05 a Michálek06 | 6656 |
15.7.2006 13:36:45
Maminky, omlouvám se za vpád do Vaší diskuze. Nechystáte se některá prodávat klasickou dřevěnou krmicí židličku, která se dá přestavit na židličku se stolkem, pokud ano budu moc ráda za nabídky na mail. Díky a pěkné léto.
Petra, Madlenka a Mimi |
Maja,Adam 2.8.2003 | 12852 |
15.7.2006 9:55:26
Holky,už je to za náma,já jsem to zpracovala už dávno,vysvobozením ale pro mně bylo to,že jsem se odstěhovala 300Km od domova.Otec už přez dva roky není a s ním odešly i trable.S mamkou teď vycházím tím líp a už nejsem terčem psychického vydírání.
Teď jsem nejspokojenější člověk na světě a snažím se aby Adam nikdy nepoznal ani zlomek toho co já jako malá.Mám skvělého muže,tak nic takového ani nehrozí. Ivo,už je to tady,oba chlapi mi foukli na letiště už včera!Adam tam chtěl spinkat mezi pilotama. |
Martina+F+H+L | 6060 |
14.7.2006 17:53:23
Bohužel, já to ještě nezpracovala. Pro mého otce byla největší životní prohra, že má 3 dcery a žádného syny. Ženský jsou podle něj k ničemu a nejvíc to dával (a dává) pocítit mě. Moje dětství byla samé urážení, ponižování, zákazy, příkazy, podezdřívání a tak. Máma byla moc slabá a submisivní aby to dokázala nějak zvrátit :o(
|
Mersi, Miška a Lea | 772 |
14.7.2006 15:58:18
Pre mňa to je už minulosť, už som to zpracovala, ale dlho som sa nemohla dostať zo psych.ovládania mojej matky.
Detstvo katastrofa, zákazy, príkazy, žiadna láska, všetky kámošky vyštvané, nijaké pravidla.... Teraz už sa to dá, proste z otcom vychádzam, on až teraz pochopil, že rodina je dôležita, že láska je dôležitá, keď sa mojka s Miškou mne je divne, ja som to nezažiala. S mamou je to ako len tak zo slušnosti. Ešte, že mám sestru. |
Misa+Zuzanka 1.8.2003 | 14066 |
14.7.2006 15:26:52
Marti, Mersi, to opravdu mate tak spatne vzpominky na detstvi, ze az takove veci vas napadaly?
Vim, ze uz Martina neco malinko vzpomnela pri nasich uvahach o Vanocich, o jejim pesimistickem pristupu k temto svatkum.Ale takove reci mi prijdou jako strasne silne. Je pravda, ze ja na detsvi nevzpominam nijak, spis ho mam spojene jen s mamkou, protoze otec byl silny alkoholik, pred kterym jsme utikaly oknem pryc z bytu,za ktereho jsem se stydela pred kamaradkama, kdyz jsme ho potkaly uplne "namol".MOje mladsi sestra/o 8 let/ ho jiz takoveho nezazila a jeji vztah k nemu je ted uplne jiny,ona je jeho milacek.Ale stale jsou to moji rodice, ke kterym mam prirozeny respekt a vazim slova, abych neublizila, atd. Narozdil od me sestry, ktera co na srdci to na jazyku a slova si ani v komunikaci s rodici nevybira a je mi nekdy stydno za ni.No a v zaveru, je to ona kdo je ta lepsi.To je zas muj problem.Ale nikdy by mne nenapadlo chtit rodice jine.To jen tak k problemu. Co se prace tyce,ja zase uvazuji ze se po 12-ti letech vratim do skoly, budu tam jako cerstvy absolvent, ba hur, ale vzhledem k absenci jakehokoliv hlidani,mi to pripada jako jedina moznost.Samozrejme az za rok. |
Zuzika+Emmka+Attilik | 7467 |
14.7.2006 14:51:53
Martina a Mersi, to sme mali take smutne detstvo alebo to bola len detska fantazia?
Mersi oni Ti mieto drzat musia, aj ked nie presne to iste ale adekvatne tomu co si pred materskou mala. Tak drzim palceky, nech to dopadne v Tvoj prospech. Pisala som Vam ze muzicek nemal po 48 hodinach na sluzobke svoj kufor, tak sa vybral na nakupy, ze dalsi den v tej prepotenej koseli uz riskovat nechcel. Kupil si nove oblecenie, kufor a tak a ten jeho kufor mu vecer dorazil. Takze sa bude vracat s 2 kuframi, som zvedava ci sa vojde do 20kg. ale to je malo pravdepodobne. Emmku som dnes dala po obede spinkat, lebo som bola nejaka unavena a chcela som si oddychnut. Zaspala uz o 13 hod. takze coskoro sa iste zobudi. |
J-anina | 7697 |
14.7.2006 14:42:28
Ahoj!
Taky jsme se vrátili z naší krátké dovči v Jižních Čechách, nestíhám číst, dočtu vše později. Měli jsme se krásně :-) Pro Kubu to byl ráj - kůlna plná harampádí, kočka s koťaty, kráva s telátky, prasátka, koně, kobylky na louce, chytal ryby s velkýma klukama a hlavně napodoboval všechny jejich lumpárny! :-) A samozřejmě koupání v rybníce, písek, šišky, šutry.. prostě idylka pro tříletýho kluka... Včera jsme ještě zvládli prohlídku Červeného hrádečku - krásně vydržel poslouchat a divil se, proč doma nemáme taky takový krásný lustr (250kg:-)) |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.