Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Martina+F+H+L | 6060 |
12.7.2006 8:46:51
Holky, tak dobrý :o))))))))))))))))))
Máma psala, že už dorazili. Filip byl naprosto úžasný, celou dobu prý rozebíral letadlo, neusnul, nebrečel, neunavil se a vůbec nechtěl ani lízo ani bombon. Uši bolely nejvíc Tomáše - tomu už je 10, takže to asi zvládnul lépe než by to zvládnul Filda. Stejně mě mrzí že jsme nevzali Fildu k moři první my, že jsem neviděla jak je v jeho očích to letadlo móóóc vééélký, jaká je to vééélká vejška a jak mraky spadly do moře a teď se nemůžou koupat (to vyprávěl mámě). |
Jana a kluci | 13158 |
12.7.2006 7:27:40
A kdo by chtěl, mohu také nabídnout pro vás nebo známé a rodinu (třeba jako dárek) parfém dámský i pánský Karla Gotta. Je to naprostá novinka a vyrábí ji právě LRcosmetic, takže se dá koupit pouze od našich prodejců nebo v Gottlandu. Dámský mám doma a opravdo krásně, tak něžně, voní.
|
Jana a kluci | 13158 |
12.7.2006 7:25:27
Evíku, je bez pudru.
Semmi a ostatní, z dětské série pro nejmenší můžu nabídnout - Aloe vera:olejovou koupel, mycí krém, dětský šampon, ošetřující ubrousky, dětský olej, olejový balzám, ošetřující mléko, pleťový krém SPF6 a ochranný krém před opruzením. Semmi, poslala jsem ti e-mail. |
opice... | 6073 |
12.7.2006 6:44:14
Ahojky,
Marti pak dej vědět, jak dopadly uši. Vzpomínám si na Vojtíkův rok, kdy jsme také jeli na dovolenou, a dr nic nenamítala, že jedeme do RUmunska, hlavně že jsme jeli vlakem. Nicméně jsme lítali i třeba týden po zánětu stř. ucha, ale zrovna to neměl prasklé. U nás byly také reakce, tak máte párek, pěkně vám to vyšlo. Nám osobně to bylo jedno, co to bude. |
Kacatko-75 | 13776 |
12.7.2006 6:10:53
praci jsem myslela jako to tvoreni deti ;-)
|
Kacatko-75 | 13776 |
12.7.2006 6:09:10
Marti: to bude dobry!!! Drzim palecky at ma Filipek ouska v pohode... Ten se ma...na dovolenou ;-)))
A ty si nic nevycitej!!! Jsi supermamina! Sestinedeli utece a pak uz na takove chvilky ani nevzpomenes... Me to nekdy ujede a to nemam dve deti a hormony jsou snad v normalu ;-) Urcite se ti bude po Fildovi styskat, ale zase si trochu vic uzijes Honzicka... No a jsi fakt hrozna, ze mas dva kluky!!! Jak jste si to s Kackou mohly dovolit!!!! ;-)))) My jsme se s Michalem zrovna tuhle bavili, jak jeho teta chtela hrozne druhou holku....tak to byl kluk, tak zkouseli znova a byli dva najednou....skoncili se ctyrma klukama ;-) Coz ja si myslim, ze je UPLNE normalni. Vzdyt je to jedno Hlavne at jsou zdravi!!!! Ja bych takovym lidem ,kteri by mi rekli "no, skoda...) rekla JOJO , SKODA. JA CHTELA ASPON DVA NARAZ, takhle do toho budem muset znova....no tu praci snad preziju;-) a snad se nam podari jeste jeden kluk jak buk..... a nebo ze bych si prala Klabzubovu jedenactku ;-))) At si trhnou nohou!!!! |
Martina+F+H+L | 6060 |
12.7.2006 3:56:08
Katko, u nás je to to samé - i ty lidské řeči. Já mám někdy pocit, že na lidi začnu křičet, aby tu pusu zavřeli a ty blbé řeči si nechali - šestinedělí je náročné období a ty řeči ohledně toho, že bohužel máme dva kluky mě vytáčí do ruda. Vždyť je to jedno jestli je to párek nebo dva kluci nebo dvě holky. Já kluky miluju a nikdy mi na mysl nepřišlo, že bych chtěla "páreček".
Vypravujeme Fildu na dovolenou - manžel ho za chvilku veze - mám malou dušičku - už teď mám na krajíčku - týden jsem bez Fildy ještě nebyla - nemluvě o tom, že je to u nás taky divoké. Hormony mám rozházené - Honzík přes den nespí, chce se nosit, ale na ruce mu je horko - je z toho nervózní a často pláče - na Fildu mám málo času - ten zlobí a poutá pozornost - já na něj křičím víc než je zdrávo - pak mě to mrzí - brečíme oba - takže se mnou cloumá smutek a špatný svědomí - chtěla bych se Filipovi víc věnovat, ale nemám na to čas a mrzí mě to a mám pocit, že ho odstrkuju a momentálně se ho zbavuju na dovolenou - šestinedělí není nic moc období - už aby bylo pryč. Kluci jsou už pryč - nevím jestli ještě usnu - letí v 5 a já teď budu trnout co uši - dr. mě moc nepotěšila - včera při kontrole mi řekla, že by se měl po zánětu středouší letadlu vyhnout obloukem. Snad let přežije ve zdraví - protože jestli ne a něco se mu s ušima stane, tak hodně dlouho z výčitek nevylezu :o((( |
Kacatko-75 | 13776 |
11.7.2006 23:51:15
Taky by treba Adamko ocenil: az se vam vrati tatinek tak aby jsi stravila cas jen s nim....na prochazku, na koupaliste, do kina.....treba jen mezi kojenim....
|
Kacatko-75 | 13776 |
11.7.2006 23:47:31
Pappulko......neboj..jak rika Zuzka...Tomasek povyroste a Adamko bude rad,ze si ma s kym hrat. Z toho co tu pises jsi bezva mamina, obdivuju Te jak vse zvladas....a kdyz nekdy trochu ujedou nervy-to se muze stat kazdymu.
Zuzi, jasne ze je to tvoje brisko ;-) A nehadaji Ti? Co budes mit? Kdyz to bude holka...tak muzes vymenit s Pappulkou.....tu by pak sousedi povysili na idealni rodinku;-) Pappu-to si samo delam legraci ;-) Ja myslim ze perfektni jste... Tak se drzte, vsichni.....tehotne, netehotne, deti....pevne nervy a hlavne zdravi. Katka |
Zuzika+Emmka+Attilik | 7467 |
11.7.2006 23:16:05
Papppulka, neboj Adamko iste vo vnutri citi ze ho lubis. Niekde som citala, ze aj male deti sa musia naucit vyrovnat s drobnymi sklamaniami, ze je to nacvik do zivota. Ked Tomasko z plienok vyrastie iste budu nerozlucni kamarati az budu z toho mamine stat vlasy dupkom. Ja tiez predpokladam ze prvy rok mi da zabrat, pri Emmke som si uvedomovala ze aj kojenie ma velmi unavuje.
U mna zase vsetci automaticky predpokladaju ze si prajeme chlapca, ze to by bola "idealna" rodinka. Mne vsak dve baby pripadaju super, aj ked muzicek si viacej praje syna. A vsetci dobiedzaju aby som si nechala zistit co to bude, ze nevedia co maju kupit, ze su zvedavi...... ale to je moje brusko,ci nie? |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.