| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 460] Názory 461470 z 6018  [Dalších 5548 >>]
Jana a kluci 13158
8.7.2006 8:45:39
Pappulko, chápu tě, ale chlapi jsou jiní. Jsi teď víc citlivá. Pro manžela je to taky změna a vypořádal se s tím po svém. Bylo to jen jednou a tak na to nejsi zvyklá. Můj chlap má ve středu trénink, v pátek večer "schůzi", v sobotu velký fotbal a v neděli malou kopanou. Teď je kupříkladu na turnaji. A nijak se narozením Filípka neomezil. Ale takového jsem si ho vzala a tak si můžu jen občas postěžovat, ale nezměním ho (i když jsem se snažila, ale byla to zbytečná práce :o) ).
Pappulka, Adam8/03+Tomáš6/06 13053
7.7.2006 21:57:51
Baby ja som teraz totálne vytočená!!! Manžel mal ešte tento týždeň dovolenku, čo je super, strašne mi pomohol, to uznávam. No dnes na 14.00 išiel hrať s kamošom tenis. Zvyknú hrať tak 2 hoďky a potom si ešte dajú nejaké to pivko tak hoďku-dve. Čiže o 18 by mal byť doma najneskôr. My sme okolo 16 teda išli von, že on potom iste zavolá a niekde sa stretneme. No keď nevolal, tak cestou domov som mu ja zavolala okolo 19.15 že kde je, či náhodou nie je už doma a neozval sa. No a on mi zdvihol v perfektnej nálade, že je predsa na kurtoch akože kde už by len bol. No ja som ostala celá prekvapená, že mi ani len nezavolal že sa zdrží, alebo že ostane, alebo aspoň že vôbec žije, ja už som myslela na všetko :(. Potom ešte povedal že veď už idú domov. Tak sme prišli domov, pomaly som okúpala deti, Adam sa najedol, teraz už obaja spia, ale on ešte stále nie je doma!!!!!!!!!!!!!!!
Chápete to??? Išiel na tenis o 2 a on mi vôbec nezavolal a ešte nie je doma!!!!!

Ja to vôbec nechápem, lebo toto ešte nikdy neurobil a neviem si to nijako vysvetliť :(. Alebo je to normálne len ja si to teraz nejak príliš beriem??? Ja už sama neviem, ale viem že dnes nič nejedol, tak si viem predstaviť že je už spitý ako delo!!! Takže tak!!! Musela som sa vyžalovať :(.
Martina+F+H+L 6060
6.7.2006 22:53:49
Katko, dávám mu bodíčko s dlouhým rukávem. Mám ho u sebe v posteli a přikrývám ho svojí dekou. Na dnešek bylo horko i mě, takže jsem právě vytáhla tenkou deku. Krátkých rukávů se bojím, přeci jen nemají dobrou termoregulaci a bojím se, že by v noci nastydnul.
Vínečko 13944
6.7.2006 22:45:47
Teď jsem to rikla a nechala ji bez plínky spinkat. Třeba jí to pomůže. Dala jsem pod ni podložky, aby to neschytala matrace a zítra budu zase prát a prát, ale kéž by to měla lepší.
Už jsem i od kamaráky zkoušela dobré masti, co jsou na předpis, ale marně.
Tady bohužel lékárnu nemáme a pohotovost je téměř v 30km vzdálené lékárně.
No, a zítra? Nejbližší lékárna 12km:-(((
Ivča+3ratolesti 14182
6.7.2006 22:14:33
Někde jsem asi nějaký metr přidala, protože 250m dohromady to není.Stejně se nám to pořád nějak zvětšuje před očima!
Ivča+3ratolesti 14182
6.7.2006 22:12:15
No Pappulko, to tedy je síla. cO K TOMU DODAT.

Zuzi, náš dům má rozměry 14,5 x 8,5m. Pořád se nám zdál malý, až je docela velký :o( Ale je tam počítáno s tím, že dole bude jednou buď 1+1 pro tchýni, ale spíš moje pracovna -jestli udělám tu školu, tak bych tam chtěla pracovat a prodejna.Už v plánech máme natažené odpady, překlady apod.

Míšo, já zase zalejvala truhlíky tak, až mi kytky v nich uhnily :o(. V těch vedrech mi to přijde neuvěřitelné!

Mast Weledu používám i třeba na odřený nos od rýmy. Nedám na ni dopustit, protože nám pomohla vyléčit i hodně velké opruzeniny.Ale je to asi individuální.

Jani, jak bylo v Ikea? Až pojedet na Zličín, určitě se přidáme :o)

Misa+Zuzanka 1.8.2003 14066
6.7.2006 21:54:11
ZUzi,190 m2 obytne plochy- pocitam do toho i chodbu, schodiste.
Pamatujete si,jak mela Zuzka ty velke otevrene opruzeliny? POmahaly jen koupele v hermanku, take sedela v lavoru, potirat gencialou a mazali jsme nejakou drahou masti z lekarny, protoze ani Weleda,Menalind nazabiraly.
Jdu neco delat, zahrada je vyprahla, kytky na balkone take,Mira se vcera na zalevani evidentne vykaslal.
6.7.2006 21:44:18
Ou bože, na Kramároch vypadol čerstvý novorodenec z vyhrievacieho lôžka!!!
Že vraj si poranil lebku, že bolo to lôžko nejak zle poskladané. Tak to je sila!!!!
Misa+Zuzanka 1.8.2003 14066
6.7.2006 21:43:57
Ahoj, ja si uzivala se Zuzkou u nasich na chalupe v bazenu. Zuzka odjela uz v utery a je za ni vcera, kdyz jsem jela z Prahy, kde jsem uspesne reklamovala praskle boty na aerobic a konecne si koupila nove trekove botky.Dnes jsme se vratili jen prespat a zitra si nasi opet odvazeji Zuzku na chalupu a my s manzelem vyrazime na vikend do Broumovskych a Adrspasskych skal.
6.7.2006 21:40:55
Lenny ja mám tiež veľmi dobrú skúsenosť s tým krémikom od weledy. Adam síce zaparený zadoček nikdy nemal, zatial ani Tomáško, ale vždy keď sa mi len zdalo že trošku tam niečo má, do rána to bolo preč a je to krémik dobrý naozaj skoro na všetko :).

Marti ja som ani nevedela že pri ATB sa nesmie ísť na slniečko. Ja som v týchto veciach fakt chvalabohu mimo čo sa liekov týka.
Ja som Tomáškovi vybrala novú pediatričku, ideme k nej prehlásiť aj Adamka. Celkom sa mi pozdáva, je nejak naklonená bylinám a nejakej čínskej medicíne Tianshi (neviem ako sa to píše :))) ale to je jedno, podstatné je že nepchá hneď ATB a bola naozaj veľmi milá a moderná na rozdiel od všetkých čo som doteraz stretla. Akurát nejak nemám šťastie na žiadnu Dr. ktorá by bola ochotná chodiť k nám domov keď treba. Neviem prečo to žiadna tu nerobí, myslím že vela ludí by si rado priplatilo.

My sme dnes zase celý deň spinkali, tak som zvedavá aká noc nás čaká. Celý deň sme totiž boli vonku a on proste spal a spal a spal budila som ho na kojenie. Z tohto som úplne mimo, lebo Adam bol ochotný ležať v kočíku len keď spal a to spával v kuse tak maximálne polhodinu. To bola dlžka našich prechádzok :(. A domov som vždy utekala so strašným revom alebo s Adamkom na jednej ruke a druhou som tlačila kočík.

Marti do čoho dávaš Honzíka na noc spinkať? My tu máme večer strašne horúco, ale nadránom sa mi zdá dosť chladno, tak vôbec neviem čo mu mám obliekať aby mu nebola ani zima ani teplo.
[<<Předchozích 460] Názory 461470 z 6018  [Dalších 5548 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.