Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Pappulka, Adam8/03+Tomáš6/06 | 13053 |
6.7.2006 10:20:42
Teda babýýýý, ani ste mi nepovedali že je naplánovaný zrazík!!!! Ešte že ma Jesa informovala ;)!!!
Takže som nás dopísala teda, len ešte neviem či bude aj moj manžel ochotný ísť s nami alebo nie :). Ale ak budeme zdraví tak určite pôjdeme! Takže 3 postele 1 alebo 2 PP a detská PP. Kolko je tam izieb vlastne? Teda či je niečo volné ešte... Inak my sme mali dooosť zlú noc, Tomáško bol hore každú hodinu, chcel papať a potom nechcel spať....a teraz od rána spí...asi sa mu to nejak prehodilo :(. A už chce byť stále na rukách, žeby som to zakríkla??? Nosím ho v babyvaku tak aspon tam je spokojný a môžem sa venovať aj Adamkovi. |
Martina+F+H+L | 6060 |
6.7.2006 9:25:28
Filda se právě ptal manžela co dělá čůrání dál - když se spláchne. Prý měl u toho hlavu strčenou v záchodě :o)))
Honzík stále kašle a má zelenou rýmu :o( Je mi ho tak líto. Ze svatby jsem se omluvila, s těmi malými marody si to netroufnu. |
J-anina | 7697 |
6.7.2006 7:51:55
Ahoj!
Pappulko, jsem už asi poslední a strašně moc se omlouvám, ale GRATULUJU!!! Máte krásný fotečky, ty už jsem zkoukla, moc vám to sluší! Jen se mi nějak nechtělo psát... A bordel, ten už ani nekomentuju.. Na vrchu to ještě ujde, ale všechno je jen prostě někde nastrkaný.. A mě se do toho tak strašně nechce.. Zítra možná vyrazíme s Petrou a dětma do Ikey, nechcete se někdo přidat? |
Kacatko-75 | 13776 |
6.7.2006 4:16:38
Zuzi, kdyz bylo nejhur tak jsem jedla ledovy meloun. Tak se mi zdalo, ze mne to chladi zevnitr ;-) Musela jsem mit neustale zasobu v lednicce ;-)
Ja jsem dnes kvalifikovala nas dum za neukliditelny!! Co ja uklizim cely den dokaze Tomasek s nasim psem rozbordelarit za pet minut. Ja vim,z e je to vsude stejny. Jen se s tim nejak nemuzu porad smirit.... |
Ivča+3ratolesti | 14182 |
5.7.2006 21:54:17
Zuziko, vydrž!
Jéžiši, já jsem asi zapomněla popřát Pappulce ke krásnému Tomáškovi!! Přeju vám hodně štěstí do života! Moc se omlouvám za zpoždění, čtu vás, ale nemám sil odpovídat :o( |
Ivča+3ratolesti | 14182 |
5.7.2006 21:39:56
Asi pít a pít a pít....jenže to se malému dítěti těžko vysvětluje :o(. My jsme naštěstí neměli s tím žádný problém, jen celou noc nespala, jak z toho byla vyvalená. Neusnula ani v letadle, a to odlétalo kolem druhé ráno!
Katulec, to nevadí, hezky se to čte i po druhé :o) Já jsem od včerejška slaměná vdova, bez dětí a bez manžela! To je krása. Včera odjeli všichni i se švagrem a jeho všema dětma na Šumavu na chalupu, takové malé S tebou mě baví svět... :o) A co myslíte, celý den gruntuju, protože už jsme tu docela zapadali špínou a prachem a mrtvýma mouchama :o( |
Zuzika+Emmka+Attilik | 7467 |
5.7.2006 21:13:56
Ja som letela v marci do Talianska a kedze tam sa mi rozbehla senna nadcha a nemala som pri sebe lieky,tak pri pristavani ma tiez zacali velmi boliet usi,a boleli ma aj 2 tyzdne po prilete. Lietam vela, ale toto sa mi este nestalo. Bola to dost neprijemna bolest, a potom som niekde citala ze ked ma clovek nadchu nemal by lietat, lebo si moze vazne poskodit sluch.
U nas je zase cez 30 C, trosku lutujem ze mimco sme nepocali 2 mesiace skor, to by uz bolo na svete a Ja by som sa nemusela parit s takym bruchom. |
Méďa + kluk03 a holka07 | 9267 |
5.7.2006 20:46:56
Chtěla bych jen poradit jestli můžu k tomu letadlu.
Letěli jsme nedávno do USA a při přistávání mně i syna hrozně bolely uši, jakoby mi někdo píchal do ucha jehlou. Oba jsme pili i žvýkali, ale nepomohlo to. Při návratu mi asi taky prasknul bubínek - nějakou dobu (jeden den asi) jsem neslyšela sama sebe a okolí jen trošku. Ale k tomu co prý pomůže - ucpat nos a jakoby se snažit foukat. Pokud dítě umí smrkat, tak to není problém. |
Martina+F+H+L | 6060 |
5.7.2006 19:57:15
Manželovi v lednu asi taky :o(
|
Pappulka, Adam8/03+Tomáš6/06 | 13053 |
5.7.2006 19:28:36
Marti, ale veľký pozor, ak je Filda prechladnutý, ak má rýmu, tak to môže byť v lietadle nebezpečné, snažte sa aby mu to dovtedy prešlo!!!!!!
Manželovi takto pred rokom praskol bubienok :(. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.