| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : červen 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 140] Názory 141150 z 34666  [Dalších 34516 >>]
Bižu 27203
19.9.2011 18:15:04
Kačko, super, že je Kačenka OK. Mmch, co děláte příští pondělí a úterý? Já se tyhle dny budu vyskytovat na školení na FTVS ;), tak že bych konečně taky tu vaši princezničku viděla??? Že bych se objednala na pokec ~2~. Chcete mě? ~y~
Kateřina+2 kluci+ holčička 18958
19.9.2011 17:50:01
A add kornout... my dávali klukům i na první den do školky- já si to toiž pamatuju z "Lucie postrach ulice", kde jsem jí to děééésně záviděla ~t~
Kateřina+2 kluci+ holčička 18958
19.9.2011 17:48:55
Teda tady to frčí!!
Musím říct, že u vašich historek jsem se moooc pobavila!!! /za rok mi sklapne/ Hrušky na větvi- super ~R^~R^ Rozšláplý jablko- excelentní!!! Sázím, že Mára bude kreativec ~t~
No a Klárčino přeškrtnutý razítko ~R^
Každopádně držím palce, a´t to jsou stále jen historky úsměvné!!!

Bižu- nádherný fotky!!!

U nás žádný novinky, krom teda té, že jsme byli s Kačkou na kardiologii a je to OK /ona nám hodně promodrávala/...no kámen jak skála mi ze ~s~ odpadnul...
Bižu 27203
19.9.2011 17:33:39
Hoj Pat. Kornout je masakr, nicméně to v žádném případku nejni novinka ~2~. Byly už za nás. Ale měly je jen děti, které měly známé v Německu. U nás to nebylo. A my, obyčejní smrtelníci mohli jen závidět. I když teda mně to bylo šumák. Mě ten kornout spíš štval. Ale je fakt, že prvňákům to s ním sluší :).

Klárka má v pondělí trošku masakr den. Přijde ze školy v půl sedmé večer. Teda, dneska výjimečně, bo má posunutý kroužek malování, na který musí NUTNĚ chodit :). Takže byla do dvou v družině, pak ji vyzvedla holčina z osmičky, co jsou kamarádky, odvedla ji na kroužek, my s Vikim jsme ji vyzvedli v půl čtvrté a fofrem na gymnastiku, co má od čtyř do šesti ... a ještě úkoly. Mnooo .. a to jsem si prosím říkala, že ji v první třídě rozhodně nechci přetahovat .. tak nevím. Snad se to upraví, až ten kroužek bude mít normálně od jedné. To stihnem i dojít domů a udělat úkoly. Uff. A do toho ladím každý den doúčka po jedné sakra chytré profesorce z gymplu, od níž učím už asi 8 lidí. MASOOO
pat1 25841
19.9.2011 16:48:39
ahoj, tak jsem lehce přečetla jak se děti adaptovali ve škole, no už se děsím za rok, novinky typu kornout s bombonama mě dost překvapily, to vůbec neznám....
No hlavně že se dětem ve škole líbí...já stále nevím jestli jsem udělala dobře že ami nešla, ale už jsem se rozhodla....

Tak já zase nakouknu....mějte se hezky...

jo jeden typ pro pražáky wwww.krouzkyna vltave.cz jasně že bez mezery - super lanové centrum v bráníku s úžasnejma skluzavkama....
Renda s Péťou a s Tomáškem 27992
17.9.2011 23:06:36
Právě jsem se vrátila z muzikálu Kat Mydlář, nádhera! :-)

Bižu, Klárka a poznámka z těláku? To se musela s někým vsadit, né??? ~y~ Neboj, třeba se to časem změní! :-)

Sen, díky moc za optání. Péťa chyběl ve škole jen dva dny, horečka 39,4°C trvala celých 12 hodin, pak šla přes 38 až na "neteplotu" do 24 hod od toho, co uděřila... Do toho průjem, takže nakonec nějakej střevní bacil, pravda, kašel, v tu dobu trvající 10 dní, se dost zhoršil, ale během pár dní se to obrátilo k lepšímu. Ale já vlastně vůbec nepíšu, že je ok, protože vždy, když to napíšu, tak padne. To samý Tomík. Srajdu chytil pár dní po Péťovi, horečka mu trvala jen dvě hodiny v noci, takhle rychlou horečku neměl ještě ani jeden z nich. A to nesrážíme, takže fakt odešla sama. Jenže střevní hnus vydržel skoro pět dní a včera to bylo zakončeno krví ve stolici, takže dopo návštěva u naší mudry, prý ok (bylo to světle červené a bylo toho malinko), jenže večer znova a tmavší, tak jsem volala do Motolský nemocnice na konzultaci a tam mi velice příjemná doktorka řekla, že je to u takhle malých dětí běžný po několikadenním průjmu, jak má narušenou sliznici... ~7~ Naštěstí už se to pak neobjevilo, ale byla jsem z toho ouplně mimo...

Bižu, ty vaše fotky jsou prostě NÁDHERNÝ!!!!!!!!!! MOC VÁM TO TAM VŠEM SLUŠÍ!!!!!!!!
Jináč u nás rodičák v úterý, tak jsem zvědavá ~z~ Uvidím, kolik mi toho Péťa vlastně říká ~b~ Ale nadšení má stále, co víc si přát. Jen jsem se dozvěděla, že je ve škole nuda. Na moji otázku "jak nuda, vy nic neděláte?" mi Péťa suše odpověděl "jo, děláme, učíme se a to je nuda" ~t~ ~t~ ~t~ ~s~
Bižu 27203
15.9.2011 21:27:55
Sen, buď úplně v klidu. Klárka je naprosto jiná než já.... TV ji nebere, nejradši má malování a tvoření (já jsem totálni dřevo), miluje růžovou, šatičky, tancování ... nemít ji od porodu u sebe, jsem přesvědčená o tom, že mi ji vyměnili ;)

U nás nudle taky. Nejhorší mám já. Už mám úplně odřený nos. Tak doufám, že to brzo bude v poho. Docela mě to unavuje.
Senedra 14756
15.9.2011 21:00:49
Bižu, no nekecej... a zrovna tvoje dcera blbne při TV, tomu se mi nechce věřit..~l~

My jedeme první ( a doufám že poslední) kolo podzimních viroz. Minulý týden Dita dva dny nudlila, pak v pohodě, o víkendu se zahlenila Ája a včera padla nějaká brebera na manžela a dneska skočila na mě - musím říct, že my, dospěláci, jsme to schytali nejvíc.

Rendo, jak je Péťovi? Už je v pořádku?
Bižu 27203
15.9.2011 20:36:45
Tak hlásím první "poznámku" ~y~. Naše hvězda přinesla v notýsku přeškrtnuté razítko, což je teda průšvih :). Prý kecala při TV. Takže přeškrtlé razítku z tělocviku .. no to jsou teda věci, vám povím. Navíc ji to vůbec netrápí, protože prý - "stejně tam je, tak co" ...
Bude to asi zábavné, ta jejíš škola. Trošku se děsím.
Kristina Y&M 34526
15.9.2011 10:27:59
Ahoj holky
Byli jsme ted mimo..dovca.
Takze opozdene preju vsem prvnackum hodne stesti a uspechu ve skole a rodicum pevne nervy...

Neco jsem docetla, koukam, ze Mara boduje, vidim v tom Michinovo logiku a zcena uprimne hlasim, ze jsem rada, ze jde Michin az za rok.
Dneska zacal Yanni ve skolce a teda u nej to bude tezky kalibr..predstava, ze odvazim jednoho do skoly a zajizdim a do toho druhyho ve skolce..

Bizu, kraaaaaasny fotky ~R^
[<<Předchozích 140] Názory 141150 z 34666  [Dalších 34516 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.