Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Diana & 2 čertíci | 42307 |
21.6.2009 20:03:01
Ahojky.
Severko, posílám moc uzdravujících myšlenek holkám a tobě pevné nervy a klid. Terezko, teda Peťulka moc nádherná družička a šatičky měly stejné až na nějaké menší detaily, krása. Moc povedená fotka. A dlouhodobá předpověď počasí do Podlesí, bude nádherně a teploučko. "Nejteplejší a taky nejslunečnější období prázdnin by mělo trvat od 21. července do 10. srpna. Očekáváme polojasnou až skorojasnou oblohu. Pouze ojediněle ve večerních hodinách se bude vytvářet kupovitá oblačnost, ze které mohou vypadávat srážky. Teploty na přelomu července a srpna budou stoupat až ke 33 stupňům, “ |
Gliss & 12/05+11/07+08/09 | 20197 |
21.6.2009 19:06:34
Bóžo - teď tě čtu... Teda já mám pana vedoucího hodně, hodně v oblibě - ale tohle by si MM mohl zkusit!!! Klást takový podmínky a nakonec ti výlet stejně zhatit - promiň, ale ty se sebou necháváš moc orat-vláčet! Už jsi porodila tři děti, tak máš taky nárok na vlastní názor a prostor!!! Prostě zabezpečím potravu (hladový otec a hladové děti nejsou zrovna dobrá půda pro příznivý návrat ), dám tipy na zábavu a jedu!!!
Linduš, Samík je tak vzornej pacient, že ten si další nemoc nezaslouží minimálně do purberty!!!!! A já mám zrovna jednoho hladovýho tatína doma, celý odpoledne jsme makali na zahradě, takže večerní pohádka a uspávačka je dneska na mně... Takže mizím... |
Gliss & 12/05+11/07+08/09 | 20197 |
21.6.2009 18:25:41
Severko, jen v rychlosti - probiotika rovnou s ATB. Honza měl před 3 týdny taky angínu a taky Ospen - začal brát v pondělí ráno a dr. povolil, že v sobotu může jít ven na zahradu + decentní procházka. Takže tak 7. den už byste ven mohly - pokud nebude vyloženě pařák... No tak hlavně, že je jasno - prostě to je život...
Týýýý jo, Peťulka je nádhernááááá!!!! Musím - draci dovečeřeli, v 19,00 bych je ráda viděla v postelích, dneska prd spali... |
Lindusa+ Samuel | 15512 |
21.6.2009 17:44:45
Terezko - nááááádherná druzicka -a krásná fotka!!!!!
Bóžo, no to byl teda výlet Napnelismus vyprchá, u nás taky bývá občas dusno :-( Pak mě to mrzí! Severko, super, že je Lence líp, snad bude i Neli a bude u Vás klid!! U nás teď byli naši, Sámule dostal záchranářský vrtulník od Playmobilu k nemocnici -takže už má koplet vše i se sanitkou, tu už měl - výsledek je mooooc prima- je zalezlý, hraje si a je zlatíčkový!!! Máme mu ještě přivezla nějaké obvazy a nástroje- pinzetu, peán - a tak Sam operuje medvědy nebo zachraňuje vrtulníkem lidi z katastrof! Právě staví vláček -bude nejspíš vlakové neštěstí. Super je, že je to celkem kombinovatelné s duplem, figurky mají podobnou velikost - takže už jsme zachraňovali pana policistu, pana hasiče .... Já jsem tak ráda, že je mu líp a má dobrou náladu!!! |
Severka + P 14 + L 10 + N 8 | 9207 |
21.6.2009 16:51:13
Jůůů, Petruška je roztomilá!
Bóžo, to Podlesí prostě vyjde, musí!!!! Utěšuju se tím, že když budou děti předtím doma, bez školy a školky, tak budou jak řípy! Přestava běsnícího pana vedoucího mě rozesmála. Jak pokorně slibuješ, že na půdě rozdělíš všechno přesně do sektorů a zaneseš do mapy... Já si ho v takové roli vůbec neumím představit. Tomu mému je naprosto jedno, jestli doma máme čurbes jak v tanku nebo uklizeno. Tak nevím, co je lepší? Nelinka furt hicuje, pobrekává, Lenka už je bez teplot, teď obě spaly víc než 2 hodiny. Tak snad už se to pomalu bude lepšit. |
Bóža+ 01/04+12/05+09/08 | 29331 |
21.6.2009 15:21:10
Di, díky za nabídku, ale já potřebuju něco malinko jiného.
|
Bóža+ 01/04+12/05+09/08 | 29331 |
21.6.2009 15:15:17
no to jsou krásný drůžičky
Severko, teda vy fakt jedete . Hele, ale do Podlesí prostě jet musíte, to už by bylo příliš . Ale stejně je to neskutečnej pech. Tak od Péti to holky nelaply a pak s tím příjdou týden po. No to musí být na palici. Já jsem dnes v takový kondici, že si to ani nechci představit, jak náročný to musí být. vzbudila jsem se dnes s potřebou vyrazit sama bez dětí ven. Potřebuju omrknout ty "neoprénový" bundy a goráčový tenisky a tak jsem se chtěla zdejchnout do velkoměsta. Když jsem to ráno přednesla, tak to bylo. Pod nátlakem jsem musela slíbit, že hned zítra si uklidím komplet ložnici a vše zařadím do příslušných krabic na půdě a vůbec udělám řádnou debordelizaci. Už to mi přišlo jako dost vydírání a poníženě jsem přislíbila. Načež byla vznesena další podmínka a to, že hoši celé dopoledne nebudou spát a koukat na pohádky. Já husa hloupá jsem i s tímto souhlasila, ale už v deset byl Eda tak jedlej, že jsem podlehla panice a snažila se ho udržet při životě co to jde. No chudinka můj malej, takhle kvůli mě trpět. No nakonec jsem ho udržela do půl dvanáctý, pak padnul. To jsme se přesouvali k našim na oběd. Po cestě jsem si představila, jak se Eda chudinek probere kolem jedný a já nikde a tatín ho bude ferberizovat. Takže jsem pěkně bouchla a vřískala, že jedinej můj výlet nemůže být v poklidu a vždycky si to musím nějak vyžrat.. no moje matinka poznamenala ať se hádáme doma a tatín se tedy ráčil otočit na patě a odjel. No scénka zas jak trapnýho filmu. Ale nic. Nakonec jsme se tomu zasmáli (teda jako já a naši) a nikam se nejelo.. no ale hlavně, že už je dětem lépe a máme se v podstatě i rádi, že jo. Ale teda dneska mě s tím fakt hoooodně vytočil. Koukám, že je ten napnelizmus u nás už od středy?? To se to tentokrát sakra vleče. no tak to jsem si to mohla nechat až na uzavřenou, co? |
Tereza+12/05+09/07 | 54424 |
21.6.2009 14:01:06
Tak jsem neodolala a jednu vám se vložím, třeba nám jí pirátsky otisknou v nějakém americkém časopisu
|
Tereza+12/05+09/07 | 54424 |
21.6.2009 13:54:45
Ahoj holky,
jen jsem letem světem nakukovala večer z chaty a koukám, že je o mě řeč ... jak jsem psala a některé jste našly, tak nová diskuse je založená. Teď jsem se tam znovu přihlásila a je tam od některých z vás už vzkaz, akorát vůbec netuším jak se povolují ty registrace, vůbec se na těch stránkách zatím neorientuju. Tak buď večer až budu mít klid, tak to nějak naštuduju a zkusím, nebo pokud byste se toho některá schopnější chtěla ujmout, tak mi písněte mail a já tu svou registraci pozměním na jiný mail a sdělím přihlašovací údaje, někomu kdo by chtěl pak být správcem ... Já jsem bohužel IT pako, tak se nějak na to necítím Jinak si pamatuju jen Severku - ach jo, to je teda začátek prázdnin , přeju ať je holkám brzo líp ! Stejně je to "úspěch" že jsou to u obou první ATB. My máme po svatbě, tak třeba zítra vložím Péti družičkovskou fotku, možná už na novou diskusi ... Holky, tak opravdu se chce většina stěhovat. Je to taková nostalgie, přecejen jsme "rodinka", tak mě to na jednu stranu mrzí, ale zase když už sem skoro nikdo nevkládá fotky apod., tak to asi bude lepší. |
Lindusa+ Samuel | 15512 |
21.6.2009 13:31:57
Severko, jasně, Sam má atb v super silné dávce, bohužel. Je to proto, že měl minulý měsíc dvoje - a tyhle musí být nejsilnější.
Nám dr dovolila od úterý na procházky, s tátou, který je super opatrný jsem právě včera řešila tu terasu a shodli jsme se, že na terase sedět může. Důležité je se neunavit- nevím, jak to dělat bez zahrady, ale myslím, že by se dalo - sama říkáš, že Péťa obden chodil na injekce. U nás je prostě důležité, aby Sámulka jedl, spal - a k tomu mu pomáhá vzdoušek.A samozřejmě se nesmí unavit. Tak uvidíš, jak jim bude -ale naše dr razí heslo - dva dny bez teplot, klidně ven. Když jsou atb - tak ne sluníčko, žádná únava - ale venčit klidně |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.