| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : prosinec 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 180] Názory 181190 z 13800  [Dalších 13610 >>]
Severka + P 14 + L 10 + N 8 9207
21.6.2009 13:16:16
No na kontrolu právě za těch 10 dnů. Myslíš teda, že by mohly na menší prochajdu i dřív? Sam má taky ATB? Vím, že se nesmí na sluníčko. Tak to bylo fajn, kdybych je mohla aspoň malinko vyvenčit dřív. Naše dr. má zrovna dovču... Pé´ta měl 2 dny po ATB už krk úplně dobrý a řádil jak péro z gauče a vlastně i na ty injekce jezdil, takže venku si relativně pobyl, cestou jsme vždycky nakoupili...
Lindusa+ Samuel 15512
21.6.2009 13:04:29
Severko, přesně, jak je jasno, tak to zpracuju a dobrý! tak držím palce, ať to přežiješ a holky taky. Deset dní doma, no to bude síla! Ale zvládnete to, uvidíš! Kdy jdete na kontrolu? U nás povoleny vycházky přesně po týdnu, přišlo mi to brzy, ale dr. mi nakázala, ať nelítá, v klidu ne na sluníčko a že takhle v létě je to lepší, než nechat dítě zavřené doma. Sámule se i dneska venčil 20min na terase a teď už spí - krásně se najedl a usnul, myslím, že mu ten vzduch dělá dobře.
Chudinky holky!

Dobrý je ovšem to dávkování, to abys z toho byla na blázinec !Ještě že Péťa je už zdravý!!!
21.6.2009 12:58:23
Jo, bomba je dávkování, každá to má jinak a jinou dávku, Nelinka po 6 hodinách, Lenka po 8, to bude blázinec!
21.6.2009 12:57:36
Tak Lenka má taky angínu, obě mají Ospen, jen doufám, že se po něm neosypou, Pé´ta měl na něj kdysi alergii. Ach jo, obě mají svoje první ATB ~n~. Už jsem psala i učitelce do školky v př., ať s námi teda nepočítají. Ale jak už je takhle nalajnováno a jasno, tak už jsem se i uklidnila. Linduš, asi to máme stejně ~;). Takže obě už do školky v červnu nepůjdou, tak až v září. A to jsem si ještě chtěla užít týden volných dopolední, že si v klídku projdu obchody a ponakupuju. No prdlajs, 10 dní budou obě zavřené doma, to bude o hubu. Tak jdeme s Lenkou vybalit ten kufr...

Probiotika se můžou dávat přímo s ATB nebo až po dobrání???
Lindusa+ Samuel 15512
21.6.2009 11:15:18
Dobré nedělní dopoledne!

Jsem ráda, že noc vypadá, že byla klidná všude! Severko, chjo - dej vědět, co Lenička!

Bram - neboj, už budete brzy vědět a jistě budete mít i řešení! Mně vždy nejví ničí, když nevím, z čeho je nějaká choroba a jaké má řešení!

Andru, super, že je Ti líp, neboj do svatby bude dobře a Ty budeš zářit!!! Já se před svatbou děsně bála oparu - a v pohodě, nedostavil se :-)

U nás noc klidná, my si užili příjemný večer, Sámule klidně spinkal až do rána. Pak od sedmi tu řádil a teď odpočívá už 40 minut v pelíšku u DVDčka- sám tam šel, je vidět, že je unavený, ale už skoro nekašle, teplotu nemá - takže snad vše na dobré cestě.
Já mám opět kopřivku, zjevně fakt bude trvat déle, než se tělo pročistí, takže opět léky a už se strácí - už na to kašlu, budu je teď brát 3 dny v kuse a až pak zkusím vysadit -a uvidíme. A musím k dr, mále jsem jsem se udusila po tom oříšku v lázních - oko oteklé 2 dny, teď zase ta kopřivka -to už přestává legrace :-(
Andru + Adriana + Adam 38195
21.6.2009 11:02:59
Bram, ty joo, tak je zahleněný, bobek malej. Ještě že jsou tyto odsávačky...
Andru + Adriana + Adam 38195
21.6.2009 10:48:20
Dobré ráááno,

tak mne je lépe, půl hlavy mi odlehlo a během dne odlehne hned i druhá půlka, to už poznám. Nicméně Bioparox budu pro jistotu stříkat dál, píšou 7dní, přeci jen jsou to atb i když ve spreji.

Holky, ještě k té svatbě, já jsem vše zařizovala hodně s předstihem, protože jsem věděla, že Zd mi ve finále nebude moci pomáhat, takže žádné stresy z toho nemám a jelikož nám hrad zajištuje fullservis, tak nemusím ani vozit žádné pití či jídlo, zařizovat výzdobu (krom kytek) třeba Ef mi v pátek v noci o půlnoci posílala mms s fotkou výzdoby slavnosntí tabule, oni si všechno včetně jídla a pití, výzdoby zařizovali sami, tak z tohoto bych třeba byla vystreslá, dostat v pátek prázdnou místnost a vše vyzdobit a připravit tam, já v pátek v poledne mám padla a pak už se budu jen těšit....

A co mne nejvíc stresovalo, že někteří lidé mi nebyli schopní 14dní před svatbou říct, jestli přijdou nebo né,jestli berou i děti nebo jdou sami, někdo chtěl jít bez dětí a nakonec mi řekl, že počítal že jdou i s dětma....takže jsem neustále šachovala se zasedacím pořádkem a počtem jídel...někomu bylo trapné jít na oběd, že je to prý rodiná záležitost, tak jsem přesvědčeovala kamarádku, že né že tam jdou i přátelé...měli jsme kvůli tomu asi 5 telefonátů...no groteska...
Dokonce jeden známý z Moravy Zd kvůli tomu nebral telefon, protože mu nedokázal říct že nepřijede, že jedou na dovolenou......atd

Severko, tak to je mi líto, to si to zas vyžíráte, angína tu prý řádí.

Bram+Matyášek 11/05+Maxík 1/09 26421
21.6.2009 10:44:00
Dobré dopoledníčko:o)

Lindi, jsem moc ráda, že je Samíkovi lépe!

Severko, co vy??? No doktor debil, já se tak taky vždycky cítím, jako že jsem něco zanedbala, ale u těch dětí se ten stav mění z hodiny na hodinu, já když ho dávala ve čtvrtek večer spinkat tak jsem ho změrila, byl bez teploty, odsála, nakapala Fenistil, zdál se mi sice více zahleněný, ale s tím bych stejně nic neudělala... no a za 3 hodiny se dusil...

Renči, já to určitě viděla v nějakém časopise o bydlení, zkusím se podívat.

U nás stav "normální" takže rýma a zahlenění, ale už nesípe, takže sliznice nejsou oteklé. Jinak beze změny, rýma je tada už spíše bílá. Já už mám z toho odsávání tak divný pocit, přece jenom všechny ty dutiny jsou tak blízko mozku, my se snažíme odsávat max. co 2 hodiny, ale i tak, vždy je úplně plná odsávačka, nechápu, co ty hleny pořád způsobuje, kde se tam tak rychle berou, my mu odsajeme a on do 5 minut už zase nedýchá nosem a chrochtá...

21.6.2009 10:34:34
Dobré ranko! Já už se snad ze zoufalství začnu všemu jen smát. Taťka jel s Lenkou na pohotovost, protože v krku má rudo. Naopak Nelince tam teda nic moc nevidím. Ten dr. včera byl fakt brutus i na vyšetřování, ten určitě ještě svoje děti nemá ~:(. Noc byla překvapivě klidná, obě spaly celou noc, akorát Nelinka už byla v sedm vzhůru, což je na ni hodně brzo. Pořád má horečku a je ubékaná, Lenka už naopak jen teplotu, ale ty její oči mluví za vše. Tak uvidíme. Mně se vysypává ezkém, takže toho stresu už mám taky asi dost, ble.

Jinak jsem se dočetla, že angína má inkubační dobu 2-4 dny, takže to určitě holky nechytly od Péti, ale nejspíš ve školce. Já je příště snad nechám týden před školkou v přírodě doma...

Renča, Alex a Dominik 46736
21.6.2009 10:02:33
Gliss, ta tvoje story ze svatby~:-D~:-D. Tak takhle by se to nejspíš stalo i nám~:-D~:-D
[<<Předchozích 180] Názory 181190 z 13800  [Dalších 13610 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.