Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Renča, Alex a Dominik | 46736 |
21.6.2009 10:01:23
A Andru, musím reagovat i na tebe. To je stejně šílený, co se musí kvůli svatbě zařídit! Já jsem si teda opravdu myslela, že to musíš zařídit hlavně ty a že až ve svatební den vypustíš a budeš si to užívat! Andílek má pravdu v tom, že když se člověk stará do poslední chvíle, aby všechno bylo perfektní a klaplo to, tak si to snad pak ani nemůže užít. Že se už pak nebude moct uvolnit. Každopádně jsem se tady na diskuzi o té tvé svatbě hodně dozvěděla a poučila. A musím říct, že to máš všechno nádherně promyšlené, všechno se mi moc líbí, no úplně ti budu závidět! (V dobrém samozřejmě!) A moc ti to všechno přeju!
|
Renča, Alex a Dominik | 46736 |
21.6.2009 9:53:37
Ahojky,
Severko, teda, to je šílený! A ten doktor nemá asi vlastní děti, jinak by věděl, jak to chodí. Co si vůbec o sobě myslí? Cement jeden! Tohle fakt nesnáším! A co Lenka, jeli jste s ní dneska taky? Holky, dík za reakci na to sklo kolem vany. U nás máme jednu firmu, která se zabývá zpracováním skla, dělají bezpečnostní sklo, schodnice, celoskleněné dveře, všechno možné. A dělá u nich borec, co dostal od nás zadarmo stavební boudu, tak třeba by nám udělal i cenu. Holky, kdyby jste viděly, jaký celoskleněný dveře dělá ta firma, např. růžové vypískované s nějakými ornamenty, no nádhera! Bram, nemáš odkaz na ty koupelny s tím sklem? Gliss, dívala jsem se na odkaz od tebe, vypadá to, že to stojí pěkný prachy. Bram, co Maxík dneska, Sámík od Lindi a tchán od Báry? Doufám, že všude jen líp! |
andilek1+ Tobik 12/05 | 31763 |
21.6.2009 8:00:08
Tak Ef už je paní, obrovská gratulace!!! už se těším na fotečky!
Ohledně stěhování jinam jsem pro, jen nic nechápu, kam, co pro to udělat, atd....:D Andru no taky jsem se zhrozila proč to vše děláš ty, aby jsi pak nebyla unavená, ale ty to zvládneš, hlavně se nestresuj ze zbytečností ať si to pak můžeš náležitě užít, vím jak vždy když jsem něco organizovala tak jsem neměla do poslední minuty klid a pak to vše tak uteklo, že jsem si to ani nestihla užít, ale to bylo pracovně :) svatba je jiná, ačkoliv já bych nechala všechno co jde na ostatních na tom konci, já jak se znám, ještě bych jinak dostala v den svatby ze všeho migrénu. Počasí určitě vyjde! Teď se to vše vyprší a za týden bude krásně! Jen ty teď opočívej ať jsi fit!! Gliss tak co se pokazilo na svatbě nemá chybu, aspoň je na co vzpomínat!!! Bóži ani já nevěděla, že je u vás stř. viróza, teď čtu Severku - teda to je fakt na pííííp držím ať aspoň Lenka nemá ATB a je brzy fit a může dodatečně dojet na školku v přírodě. Teda ale když se něco... A Samíkovi je lépe, tak huš už všechny ty nemoci pryč!! Vypadá to, že bude dneska hezky, včera bylo taky docela hezky, tak snad to vydrží. Musím dovkládat ty fotky z ED, ať vám aspoň vložím plavce a buřtíky Ohledně Podlesí, moment. nestíhám pravid. kontrolovat net, tak nevím, jen je potřeba ujasnit kdo polop. PP, mám to sepsané, tak případně opíšu a stačí jen napsat kdo něco mění. A potřebuju ujasnit délky pobytů manželů atd. Bram teda tvůj příběh - jsem málem zapomněla, hrůůza, já když to četla jsem se uplně bála co bude dál, tak snad se to teď konečně vše vyřeší a Maxík bude mít pokoj!!! Jinak na Vlka jsem taky zvědavá... Zimní ED - jedeme Jo to jsem se chtěla zeptat, kde vůbec ta pani J. Nykodýmová plave?? |
Lindusa+ Samuel | 15512 |
20.6.2009 23:44:57
Severko, ach jo!!!!!!! Teda, koukám, že ačkoliv léto už je skoro tu, tak choroby se pořád množí! Držím palce, at je holkám ráno alespoň lépe, když už musí být Lenička doma.
A dr. je fakt CEMENT - jakoby někdo chtěl něco zanedbat schválně! Gliss- Sámule je fakt skoro vzorný pacient - ale o zákusek si kluci neřekli, ovšem chtěli párek! U Sama jsem to usmlouvala na půl párku, rajčata a chleba, ale kamarád Maty chtěl zcela nesmlouvavě jen párek studenej do ruky a housku A moje vyrážka zase večer vykoukla, tak mám další prášek, bože, kdy už to skončí! Ani jsem si nemohla dát skleničku a to jsme teď seděli u souseda na terásce - Sámule spí na chůvičkách. Nám se tedy vyplatily! Ale já už jdu taky chrupat, všem dobrou noc!!!!!! a už žádné choroby!!!! |
Severka + P 14 + L 10 + N 8 | 9207 |
20.6.2009 23:35:49
Jenom doufám, že tu angínu nechytne Pé´ta potřetí. Ale má v sobě ten Pednepon, ten by ho měl ochránit na delší dobu, jinak už nevím...
Andru, taky jsem se zhrozila, co máš všechno na práci a že bys většinu měla na někoho "hodit" a mít někoho po boku, kdo to bude dolaďovat za Tebe. Ale asi to máš ošéfované, tak už mlčím. A vzpomínám na Efku... No já jdu zalehnout, kdo ví, jaká bude noc. Ani pod sprchu nemůžu skočit, máme od včerejška odstávku teplé vody, grrr! Zdravíme spolumarody - Bóžinkovce, Maxíka i Samíka: ŽEŇME CHOROBY SVIŇSKÝM KROKEM PRYČ!!!! |
Severka + P 14 + L 10 + N 8 | 9207 |
20.6.2009 23:25:27
Když čert se..., tak na jednu hromadu . Vrátili jsme se z výsadku na ORL pohotovost. Nelinka šla spát v osm celkem s dobrou náladou. Za hodinu se vzbudila a šílený řev. Nemohla jsem z ní nic dostat, až za chvíli, že ji bolí ucho. Tak jsem šla do mdlob, protože to pravé měla píchané před 1,5 měsícem. No, Péťu s Lenkou jsme nechali samotné doma spát a okamžitě jsme vyrazili. Na ORL byl takový namyšlený mladý doktůrek. Uši má dobré, ale krk - angína. A ještě mě sprdnul, že proč jsem nepřišla dřív, že teď mají lékárny už zavřeno. Cement!!! TAkže Neli má ATB a obávám se, že ráno si střihneme pohotovost ještě s Lenkou, protože ji taky bolí v krku a jak mi dochází, vyjma oběda celý den nic nejedla. Ach jo, ach jo, ááááách jo!!!!
A to už byl taťka svolný, že by Lenku příp. na tu školku v přírodě zavezl dodatečně. Už jsem volala i učitelce, tak říkala, že by to neměl být problém, akorát nevěděla jak s financema, že to by musela ředitelka... No, pro mě furt lepší, aby si Lenka užila aspoň něco za celou částku (zdravotní pojišťovna by mi to stejně proplatila) než aby si neužila nic a já dostala zpátky jen část peněz. Ale nejspíš to vypadá, že jsem spřádala tyhle plány předčasně. |
Gliss & 12/05+11/07+08/09 | 20197 |
20.6.2009 22:49:17
Božo, no tys tu Milču zase popsala - prý: zeblila okruh 1 metru...
Taky přeju, ať má u babí klidnou noc a Jiřík aby se zvetil... a už fakt nejsem... |
Bram+Matyášek 11/05+Maxík 1/09 | 26421 |
20.6.2009 22:27:09
Bóži, ani nevím, že máte zvracecí virozu, chudinci! Ať jsou dětičky brzy fit
|
Gliss & 12/05+11/07+08/09 | 20197 |
20.6.2009 22:25:57
Holky, já byla den před svatbou tak nervní a vystreslá, že se mi nějak rozhodily i hormony (a to jsem byla mimo MS), ráno jsem se probudila a měla o číslo a půl větší prsa, ztvrdlá jak šutry - lezly mi z podprdy a málem i ze šatů a bylo to krajně nepříjemný... Ten den nám sprchlo a byl hrozně vlhkej vzduch, takže i když kadeřnice dělala co mohla, vlasy mi po 2 hodinách zplihly (mám je jak hřebíky od přírody)... jak už jsem psala: kleklo nám naše auto, kytka vyšla větší, než jsem čekala, ztratili jsme povolení k vjezdu do uzavřené zóny před radnicí... atd. atd... týýý jo, to už je 6 let... jdu za MM... a za tím vínem... Fatimo, dneska to musíš vydržet, neboj, bude to jen tak 0,5 dcl, víc nedám... pa pa...
|
Andru + Adriana + Adam | 38195 |
20.6.2009 22:15:35
má tam být jste!
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.