| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : prosinec 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 200] Názory 201210 z 13800  [Dalších 13590 >>]
Andru + Adriana + Adam 38195
20.6.2009 22:15:14
holky, jdu zaplout do peřin a potit se, Adí teda ještě nespí, dala si od 17h spánek, tak kdo ví jak dlouho bude ještě vzhůru.

dík za názory a podporu, jsou moje holky zlatý, mám vás ráda, papáá
Diana & 2 čertíci 42307
20.6.2009 22:13:39
Holky nestrašte už Andru, má to všechno super naplánované a zařízené, bude to krásný den.

Bóžo a ještě když tu jsi, psala jsi, že chceš nějakou neprofouknutelnou bundu. Jednu mám na bazárku, prodávám sestře. Je to origoš PUMA supr stav jak nová, ségra ji snad ani nenosila. Nevím jakou máš velikost, ale všechny jste tady vychrtliny jako ségra. Je to vel. 40.

http://www.mimi bazar.cz/foto.php?id=23201428&tab=0
Bram+Matyášek 11/05+Maxík 1/09 26421
20.6.2009 22:12:39
Andru, tak to je super~R^

Gliss, tak to já naopak, mě už od večera před dnem D nezajímalo vůbec nic.. a vše klaplo~;)

20.6.2009 22:07:50
Gliss, no sama jsem zvědavá na to v jaké náladě v den D budu, bohužel z chystaných akcí mám většinou vnitřní stres, ale myslím, že to tak má každá nevěsta, každý říká, že jak budu po těch formalitách a slavnostním obědě tak pak to bude pohoda a vše ze mne padne....ale já věřím že i ráno budu v pohodě :-D
Bram+Matyášek 11/05+Maxík 1/09 26421
20.6.2009 22:05:13
Andru, naprosto souhlasím s Bárou, pod její příspěvek se můžu podepsat, z vlastní zkušenosti, vykašli se na co jde, udělala jsi toho už dost, pak budeš vystreslá, unavená, neužiješ si to. Je to jen jediný den, uteče strašně rychle, nech se obskakovat, jsi tam nejdůležitější, je to "tvůj" den~s~

No já snad na ORL v životě nebyla, ani sama ze sebou, s Máťou taky ne, nikdy jsme s oušky problém neměli (ťuk ťuk), tak uvidíme.
Gliss & 12/05+11/07+08/09 20197
20.6.2009 22:00:34
Andru, tak to jsme tě trochu podcenily - je vidět, že si to fakt hodláš užít, tak to má být!!! ~R^ Já jsem to neuměla, byla vystreslá, na všechno se mě všichni ptali - dneska bych vše udělala úplně jinak!!!! ~2~ Takže tudy ne - ale ty jsi chytřejší!!! ~z~
20.6.2009 22:00:34
holky, jinak to co jsem napsala,že musím udělat tak bohužel není nikdo kdo by mi s tím pomohl, protože jsou všichni v práci...a Zd má tréninky tak, že ráno v 8h odjíždí a příjjíždí večer v 19h, jestli bude Adí ve školce, tak s tím nemám sebemenší problém...ale i tak by děda pohlídal...

Holky, vy to vidítě nějak moc černě, já to mám pěkně rozvržené a zvládnu to levou zadní ;-)
Bóža+ 01/04+12/05+09/08 29331
20.6.2009 21:59:25
vždyť to říkám, Andru to má ošéfovaný :-)

Andru, hodně přesná předpověď počasí je na www.windguru.cz .. najdeš si tam svou lokalitu a už to vidíš.. po hodinách ~R^ ..
Bóža+ 01/04+12/05+09/08 29331
20.6.2009 21:57:21
jo, taky se mi líbí jak psala Bára návod Andru. Jen mi přijde, že to Andru chce zařizovat právě proto, aby měla dohled nad tím jak to všechno bude provedeno. Ale je fakt, že ve svatební den nebude mít na tohle všechno čas. Andru, že ty máš ale i tohle vyřešený, viď. Kdo je tvá pravá ruka?

jo a u nás teda při svatbě klaplo všechno (není se čemu divit, že? ~t~) ale třeba bráchovi svědek taky neměl občanku a tak jsem svědčila já a byla jsem velice ráda a potěšena.. bylo mi to moooc příjemný.
20.6.2009 21:56:06
Holky, moje zlatý, nebojte, chlebíčky bude dělat v pátek večer ségra u nás doma a v den svatby jdu jen k holiči, kde si dám kávu, koláčky a panáka, kosmetička mne nalíčí doma a co se bude za tu dobu dít u nás na terase, to je mi naprosto jedno, kamarádky slíbily vařit kávu, ségra rozdá vývazky, svědkyně s přítelem ozdobí auta, Zd jede pro kytky a má na starost vítat s našima u nás hosty....takže v den D řeknu jen to své Ano a jinak se chci nechat obskakovat a bavit se....
Ale zase musí se to trochu dopředu naplánovat, já z toho žádné stresy nemám ani se zatím nehroutím, jen ta nemoc mi do toho vlezla....

Jinak je mi jasný, že nemůže být vše dokonalé, určo se na něco zapomene....ale mám z toho dobrý pocit že jsem pro to udělala maximum, vše je promyšlené a snad se vše povede jak si představuju, nemáme časový harmonogram, prostě ve 12h se seberem, naskáčeme do aut a ve 13h začíná obřad a pak budou snad věci plynout sami, když je obřad, oběd, i následná party na jednom místě, pak už není nic co by se mělo organizovat.

Koláčky se péct nesmí, protože by pak mohla mít nevěsta zlobivé děti, a jedno už mám ~t~ budu trochu pomáhat a hlavně to rozdělovat do košíčků na výslužky...

Jen mne trápí počasí, zatím hlásí přehánky, ale to bohužel neovlivním, i když na dnešek taky hlásili déšt a pršelo jen na moravě, bohužel pro Efku....
[<<Předchozích 200] Názory 201210 z 13800  [Dalších 13590 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.