| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2006

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 120] Názory 121130 z 6461  [Dalších 6331 >>]
Mickey
  • 
24.1.2012 9:40:18
A nemuzes s nim vyslat manzela (ktery prohlasi ze pracujes tak strasne moc ze nemas ani cas s nim jit na zapis)? :D Koneckoncu jako OSVC pracujes, ze...

Jo zapisovy story jsem si vcera procetla, jasne vede duel s trojobalem, to me malem zabilo :D :D
Lefff 13513
23.1.2012 15:47:25
Ahoj holky,

Mickey, díky za gratulaci.
Odvahy je skutečně potřeba, když má člověk první dítě akčního draka, ale tak nějak doufám, že třetí bude nejhodnější a že se to utřepe. I bez hlídání.

Zápis bude příští týden, a jak tak dneska čtu Rodinku, nestíhám se divit, čeho se lze při něm dočkat - od požadavků až po chování učitelek. Uvidíme, co čeká nás. Horší než zápis do ZŠ vidím zápis do MŠ pro A. - vzhledem k mému břichu tam pro něj možná nebudou mít místo - i když jsem aktivní OSVČ. A zrovna A. je typ, který je na kolektiv zralý už teď. Narozdíl od S., která celé první pololetí při loučení v šatně poplakávala, A. nelibě nese, že je ve školce jen pár minut, než sebereme S. a jdeme domů. Ten ječí přesně z opačného důvodu ~:-D
Švestka,Vojtík06&Tomík08 23808
23.1.2012 14:21:22
Jééé, tady se to rozjelo :-), dočítala jsem vás dva dny :-DDD
Hlásím, že zápis jsme přežili, i když Vojta trochu stresoval v šatně, pak byl ale jako vždy - s každým kamarád :-).

Mickey, to mě mrzí, že máš takové starosti, dokud jste byli spolu, tak vypadal ex pohodově , aspoň podle toho, cos psala... a co že začal tak blbnout? Vždyť má ještě jiné děti, i jim tohle dělal, když jste byli spolu?

Raďule, klobouk dolů před takovým hubnoucím výkonem

a holky, dorty moooc krásné, taky trochu koketuju s potahováním, ale ani náhodou bych tohle nedala :-)
Mickey*
  • 
23.1.2012 11:31:18
S tim terminem to je smula :( my bysme taky teoreticky meli jit jeste k te psycholozce kde byl pred rokem a pul s podezrenim na Aspergera- nepotvrzeny, ale chtela ho videt nez pijde do skoly. Asi na to ale jebu, diky nemecky byrokracii uz ma prohlidek dost, jednu hodinovou u detskyho doktora a jednu centralni na hygiene cca na dve hodiny, na prvni uz byl pred rokem :D takze je otestovanej az beda, vzhledem k tomu ze do skoly stejne musi a odklad neni je to vic nez dostatecne, rekla bych. Dalsi papir z univerzitni kliniky ze do skoly muze, ackoli musi, uz fakt nepotrebuju :D
Mickey.
  • 
23.1.2012 11:26:36
Chciplej pes nesteka, ci jak se to rika :D Kazdopadne je to o nervy, dokud sral jen nas tak dejme tomu, ale ted i ve skolce, ucitelky budou na porade resit co dal (zejmena pokud jde o prochazky, vylety a traveni casu mimo areal skolky), musim to resit i s tanecni skolou kam chodi a vubec vsude kde se vyskytujou musi byt varovani, vsechny urady, doktory a spol. obvolavat kvuli novymu cislu a zaroven s varovanim aby otci nedavali informace, to je sileny :/

Me se do ty slohovky fakt nechce, tak tu porad hniju :)
Anita007 18430
23.1.2012 11:18:20
Mickey tak nevim, jestli by pomohlo, kdyby byl po tatinkovi ~t~
Anita007 18430
23.1.2012 11:11:29
Zdravím Mickey. K tomu bych napsala jen jedno: zlatý otec, který se nezajímá vůbec ~l~

S operacemi se tu vidím roztrhl pytel, takže všem, které to postihlo přeju brzké uzdravení.

U nás se marodí, Tomík má bronchitidu. Bohužel jsme kvůli tomu prošvihli termín u psycholožky, na který jsme čekali čtyři měsíce ~n~ A další jsme dostali až koncem dubna. Ale na doložení papírů k odkladu by to mělo stačit, posílá zprávu docela rychle. A kdyby ne, skočíme pak narychlo do PPP.
Mickey*
  • 
23.1.2012 11:02:06
Jo, co se odkladu tyce, u nas neexistujou takze zadny dilema nehrozi :) Misa je chytrej, latku prvni tridy v podstate umi uz ted, akorat je to presne ten typ kteryho by ucitelka po deseti minutach nejradeji umlatila zidli a zadupala do zeme :D :D uprimne ji lituji uz ted, asi ji v zari koupim karton vodky a baleni valia.
Typicka scena u cteni:
"Co je tam napsany?"
"Feuerwehr."
"A na to si prisel jak? Vidis tam nekde F?"
"Ne."
"Tak co tam je napsany??"
"K-a-t-z-e" (znudene preslabikuje)
"Tak jak si prisel na ty hasice, vidis je tam snad?"
"Ne, je tam Katze, nejsem snad slepej."
"Tak proc si rikal Feuerwehr???"
"Ale ja ctu to co chci aby tam bylo, ne to co tam je"
"Musis ale cist to co je tam napsany!"
"Nemusim, proc? Katze se mi nelibi, neni tak cool jako Feuerwehr"

A s timhle materialem maji pracovat :D :D :D Nemluve o tom ze porad nekde pobiha ci poskakuje, je schopnej pri psani spadnout ze zidle, a porad mele pantem a to takovou rychlosti ze pusobi dojmem permanentniho kokainovyho rause. Blby je ze tady by ani odklad nepomohl, ja se zklidnila az v 26ti na nemeckym gymplu, v CR byla cela moje skolni dochazka ve znameni poznamek, zhorsenych znamek z chovani a vyhazovu ze skoly... Tak doufam ze nebude po mamince :D
Mickey*
  • 
23.1.2012 10:48:56
A jeste gratuluji Lvici k dalsimu miminku, docela odvaha :)
Mickey*
  • 
23.1.2012 10:47:35
zdravim, po stopadesate mam zablokovany nick, tak jsem tu prozatim neregistrovana, az budu mit cas zmenim zas IP adresu a Roni bude mit po ptakach ;)

Ad bryle, ja je sama jako decko nosila a zanechaly ve me hlubokej dojem, parkrat do nich dostat pri basketbalu, permanentne oroseny... Navic Misa by si mohl zfleku vzit zivnostak na demolicni cinnost (znici cokoli v rekordnim case, rozbili i Spirovo postel a rozmontovali zidle v kuchyni), takze aby mel kazdej tejden novy... a pri jeho pohybovych aktivitach kdy vetsinu dne bud stoji na hlave nebo nekde visi to moc dobre nevidim, nemluve o tancovani. Cocky by mi neublizily a neprekazely by mu...

Jinak jsem nachcipana, coz je nemile, v patek mam (nebo spis mela bych jit, otazka jestli uz budu zdrava) jit na laparoskopickou operaci zlucniku.

A mam ponekud po nalade, loni byly kluci mesic u moji matky a segry v CR a letos se dost mozna nedostanou nikam, jelikoz jejich otci jebe, takze decka se nejspis dostanou do registru deti ohrozenych unosem a tim padem by kvuli vlastni bezpecnosti nemohli opustit Nemecko...Fakt se denne modlim aby ho co nejdriv na dalnici smetl kamion ci tak neco, at je od nej konecne klid a muzem zit jako normalni lidi :/ Takhle nedelam nic jinyho nez obiham pravniky, poldy, kriminalku, urad pro mladez, do toho zmeny telefonich cisel (super pokud ma clovek pausal), bere mi veskerej volnej cas- a ze ho moc nemam. No a kdyz pochopil ze se k nam nedostane a poldove mu zakazali jakykoli kontakt se mnou tak to zkousi pres decka, v patek se je pokusil odvezt ze skolky, sliboval jim ze ma novej dum nekde daleko a kdyz pojedou s nim koupi jim jaky hracky budou chtit...proste magor, co na to rict :(

Jdu psat slohovku z nemciny, ma byt odpoledne hotova k odevzdani a vuubec se mi nechce...

Zase nekdy mrknu co novyho ;)
[<<Předchozích 120] Názory 121130 z 6461  [Dalších 6331 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.