| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : červenec 2010

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Červenec 2010 - Deníček

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 90] Názory 91100 z 62428  [Dalších 62328 >>]
ChemicalJane + 4 86738
2.6.2014 11:25:57
ahoj holky ~:-D

tak tu máme daší měsíc a pomalu nám ty naše uzlíčky zase o kousek povyrostou... šmankote to to letí....

no nicméně, teď mám v práci celkem pohodu, udělala jsem velkou ránu, tak bude chvilku klid ~t~ klid bude do doby než mi z této rány vyplatí, pak bude asi zemětřesení ~t~ páčse ke mě dostalo, že bych z toho měla mít tak maličko, že by se mi to vůbec nevyplatilo... blé, hnus, no uvidíme.

jinak u nás relativně klid, děti sice s rýmou ale chodí do školky (už mě to fakt nrbaví být jediný rodič, co nechává dítě doma do úplného vyléčení a po příchodu tam 3/4 školky chrchlá? hm, tak na*****, fakt neplatím školku za to, abych měla děti doma; stačí že mě automaticky vyloučili děti z prázdninového provozu).. Kiki se mi šíleně oprudila a zjsitila jsem, že to bylo z plen.. Tesco pleny začali a DM podporovali ~n~ tak jsme se chca nechca vrátili k Pampers, dr mi napsala dětskou rybí mast a konečně jí to mizí. Fuj holky, bylo mi jí líto, už jsme byla zoufalá...
a zuby stááále nikde ~q~ bouličku má už i na dvojce....
na půli roce má 70cm, 8,30 kg a obvod kebule 42cm ~:-D (pro srovnní Ellí vážila 8,60 Kg a Dennda 9,00 kg) - no hezky nám roste ~t~
pomalu můžeme přidávat lepek..

Sari, ty se šetři, ať nemáš nějaké komplikace, i když chápu, že se střevní chřipkou Tobíka toho moc nenaodpočíváš ~;((

luc - o alergii mi nemluv.. nikdy jsem an to netrpěla, ale teď? ~n~ králík to odstartoval a teď mi vadí nevím co, ale je to šílený ~t~
luc4+J/01+K/10 95880
30.5.2014 12:01:27
Sari to je jak naschval, o vikendu uz bude dobře , uvidíš ~6~~6~~6~~6~

ja jsem akorát porad hrozne unavena, i v praci uz rikali, ze je to na mne videt. Ted kvůli alergii nemuzu chodit namalovana, tak je to videt o to vic.~:(

tak papa preju hezky vikend!
Sarimana+Šárka 4/02+Tobík 7/10 61785
30.5.2014 9:15:03
Ahoj holky,
koukám, že účast nadále vysoká. ~;)
Luci, díky, o logru jsem také slyšela - a česnek, tabák... něco z toho už mám vyzkoušené, ale bez valného výsledku.
S Martinovou nohou to bude asi ještě na dlouhé lokte, co? ~Rv Tak hlavně, že se to lepší ~;((, ale pro tebe to musí být pěkný záhul. ~6~~6~
A srazík v zoo? Kdyby to bylo o víkendu (až budu v přijatelném stavu), tak bych se snažila přidat, moc ráda bych vás zase viděla. Tak mi, prosím, dejte někdo info i sem nebo na mailík. No asi už bych se na ten fb měla také přihlásit. ~;)
A mně to "válení" vydrželo 1 den, Tobajs má od středy nějakou střevní virózu, tak tu kolem něj lítám jako hadr na holi, to je fakt zákon schválnosti, včera jsem měla dost. ~a~ Kdyby to viděli doktoři, jak porušuji veškerá nařízení, snad si to všechno nepo... ~d~
Přeji hezký víkend - ani nevím, jaké má být počasí! ~3~
luc4+J/01+K/10 95880
28.5.2014 14:01:25
Ahoj Sari,
to je dobře, ze uz jsi doma~g~~g~~g~
Moje babicka lila do kytek vždy lógr z kafe, ze to je proti mšicím, tak to můžeš zkusit. Ja turka nepiju, tak nemám vyzkoušeno.

Jinak moc nestiham, v praci práce a doma taky práce.... a to je pořád dokola

Koukala jsem na FB, ze se chysta sraz v ZOO, ja vůbec netusim, uvidim jake datum vymyslite a pak se bud pridam nebo ne. Tim, ze Martin nechodi, tak je všechno na mne a mam toho dost. V pondělí byl na kontrole, tak ma 10% narust a ma prijit opet za 2 mesice na kontrolu. No hoji se to, ale pomalu

~3~
28.5.2014 13:53:30
Ahoj holky,
tak jsem k vám nakoukla po 14 dnech a koukám, že tady je velká účast. :-))
Včera mě konečně pustili z nemocnice - no, představovala jsem si celý proces nějak jednodušší, bolesti menší, výsledek lepší... ale to je moje naivita a neinformovanost. Každopádně jsem šťastná, že už jsem doma, střídám Paralen a Ibalgin a válím se u knížky a PC. ~;)
Jani, co se u vás zase stalo? Jak si Ellí zlomila ruku? To bude mít sádru ale pár týdnů, ne? Učitelky počítaly, že ji celou dobu necháte doma? A myslíš, že Denndovi někdo ubližuje a z toho se i počůrává? Doufám,že už se to vyřešilo. ~6~ A prima, že máš spokojené mimčo a hodné tety. ~R^
Luci, tedy to ti alergoložka dala. ~a~ A po těch 14 dnech tam jdeš na kontrolu? To se snad zklidní. ~;(( A nedá se to trochu zmírňovat homeopatiky? Tobíno začal před pár týdny kašlat, ale jinak byl zdravý jako rybička, homeopatička prohlásila, že je to alergie, nasadila bobule a postupně se to lepšilo, teď už téměř nezakašle. (Snad to nezakřiknu.) Jo a já měla radost, že mi na balkoně nádherně plodí jahody a po pár dnech koukám, že jsou nejen obalené plody, ale také mšicemi. ~q~ Nechápu, kde se ty potvory vždycky seberou - a jak se dostanou do 7. patra. Postříkala jsem je nějakým přírodním přípravkem, jsou tam pořád, ještě je zkusím stříknout jednou a jestli to nepomůže, tak už je vyhodím a už snad nic nechci, člověk se s tím vždycky piplá a pokaždé přijdou tyhle brebery nebo plíseň nebo něco. ~o~
Lenulko, ty máš také co dělat, co? ~;)
Holky, mějte se fajn a už žádné úrazy a nemoci! ~;((~3~
ChemicalJane + 4 86738
23.5.2014 11:47:52
Ahoj holky, jen v rychlosti zdravím, mám teď v práci hoňku, ješt že je Kiki tak hodná a v kanclu 3 hodné tety ~t~~t~~t~ korbu jsme vyměnili za sporťák a mám to nejspokojenjší dítě v kočárku ~t~ konečně vidí, když jí to trochu přizvedeme a neřve.. nežink s koukám do nebe jí už fákt nebavil ~t~
no jinak Ellí byla včera a dnes ve školce, no tvářila se učitelka dost nevraživě že jim tam dávám dítě se sádrou na ruce. že ji nebudou opečovávat.. ale to já po nich nechci, chci aby byla v kolektivu, kam se těší, s rukou dělá kraviny )kde že je ta bílá sádra? ~t~), prý jí to bolelo v poledne.. no nevim, vždy se pochlubí s kdejakou bolístkou, a nic neříkala ani po přímém dotazu... učitelkám to ale odkývala... tak nevim... no nic, mají smůlu, dala jsem ji tam i dneska.
Dennda se mi ale začal ve školce počůrávat.. nevím co s ním ~n~ není týden aby min 1 jsme nenesli domů pyžamo, včera dkokonce se počůral i v bdělém stavu (asi nedoběhnul)... furt říká, že do školky se mu nechce, že "Tombiáš Kohout" zlobí, že ho plácá... tak já nevím...

přeji krásný víkend ~x~
luc4+J/01+K/10 95880
20.5.2014 10:09:06
ma byt cely tyden hetzky, tak jsem vera zasadila na zahonek 6 rajcat a koukala jsem, ze petržel co jsem zasadila seminkama a uz vylezla ven, tak mi všechno sežrali slimaci ~n~
Takze dneska koupim uz velkou petrzel a zasadim uz sazenice.

no tak to je odemne vse a jdu delat

PS.... Jani Jani... vy se doma nenudite, o? No hlavne ze to není komplikovana zlomenbina a urcite se to rychle zahoji ~6~~6~~6~
luc4+J/01+K/10 95880
20.5.2014 10:06:32
Ahoj, moc nestiham.....
tak jen strucne...

Houpacku jsem chtěla takovou tu lavicovou pro dospele, s tim , ze lavici muzu sundat a dat tam houpačku pro KAcku. Na ty kovove konstrukce se to pry nesmí, ze by se to prohnulo. Zatím jsem od toho upustila, zase tolik casu venku nejsem, abych se mohla houpat

Na alergu budu pokracovat na podzim ve vakcinach, mam opet Aeiurus, do nosu Awamys, pak kapky do oci. Dneska jsem byla na krvi, výsledky budou za 3tydny.

Na kožním jsem měla silnou alergickou reakci, měla jsem celá záda pupínkovata vlastně přes noc jsem se osypala. Takze Dithiaden na noc, kortikoidovou mast a něco ještě rano a pak lahvičku Triamcinol nebo jak do vlasu na pokožku a sampon Nizoral. Dala mi 14 prisnou dietu, jen suchou ryzi, suche brambory, suche testoviny, bílé pečivo.....

Uf takze tak

O vikendu jsme byli na Lipne, v Cerne sraz aut byl super, akorát celou sobotu prselo...no skoda. Fotky nejak dodam na rajce.
Lenulka+Luci 02+Adam 7/10 103141
15.5.2014 11:36:01
Ahojda,
moc Vás po dlouhé době zdravím a omlouvám se,že nepíšu.Každý den v práci nakouknu a dočtu,ale mám tady toho tak moc,že prostě nestíhám odpovídat,ale jsem v obraze co se kde děje u vás ~;)I dnes jen bleskově ~f~
Obecně všem marodům a marůdkům přeji brzké uzdravení.
Saro Tobě speciálně držím moc moc pěsti,ať Ti vše dobře dopadne teď a jsem moc ráda,že po posledním zákroku už vše vypadá dobře.Denně na Tebe myslím,jseš fakt dobrá,jak to zvládáš ~x~
Jinak Como,Janča,Jíťa,Naďa vidím,že dítka marodí,musí to být pěkný opruz.Od příštího týdne se má dělat pěkně,tak snad už budete všichni jen a jen zdraví.
U nás celkem nic novýho.Jsme stále zdraví-snad to nezakřiknu.Včera měli teprve ve školce besídku ke dni matek,tak mě to až dojalo,jak to naše miminko je už velký ~d~Focení už proběhlo,naštěstí si oblečení nevybírá,je mu úplně putna co mu navleču ~t~
Luci Tobě se taky vše pořádně nakupilo koukám.Drž se,ať se Ti vše brzo zlepší.Jak ses ptala na houpačky,tak já Ti asi moc neporadím.Nám dělal manžel,určitě jsi na některých mých fotkách na rajčeti viděla.Chtěla jsem,aby se mohla houpat i Lucka a my,takže sestavil festovní pro 2 houpačky+skluzavku a co vím,tak kupovaný stojí přes 10.000,-Kč.Ta zahradní lavičková houpajda je super ne relax pro všechny,ale na žádný "divočení" to není.Užijte si sraz,super,že vám kamoš pomůže,jen to počasí je naprd.
Nic děvčata musím makat,než jsem to tu sesmolila,zvonil telefon x krát,do toho vydávám výplaty dneska,už ať je pátek.Opatrujte se,snad zas brzo písnu.

14.5.2014 16:01:56
Ahoj holky,
opět totálně nestíhám, jsem v práci do pátku a pak na x týdnů nemocenská (v pondělí nastupuji do Motola na rekonstrukci.)
Luci, velká gratulka ke státní školce!!!! ~g~~g~~g~~g~ A neboj, Kačenka ten přechod určitě zvládne. ~x~ Jen tak mimochodem, naše státní školka má v naší čtvrti nejhorší pověst - učitelky jsou prakticky všechny předdůchodového a důchodového věku, celkově poměrně ostrý režim atd., ale Tobi je tam moc spokojený a na rozdíl od té soukromé, kam Tobajs chodil dříve, mám pocit, že toho s nimi dělají mnohem více a hlavně je podstatně víc naučí. Těch básniček a písniček, co neustále nosí domů a různých výtvorů... A s tím, že s dětmi na procházku šla jen jedna učitelka - to je divné, já vidím se školkáky vždy dvě. A opět když srovnám dozor v té "naší" soukromé a státní, tak mi to ve státní vychází podstatně bezpečnější a zodpovědnější. I když děti jsou asi s tetami v soukromé obecně spokojenější, když po nich nešlapou. Jo a s focením - v naší školce proběhlo focení včera, já připravila parádní košili a mladý pán se ráno rozhodl, že košili v žádném případě nechce, že jedině tričko - a to z té košile byl nadšený, když jsem ji koupila. A nakonec se fotili venku - v 8 hodin ráno, když byla pěkná zima, jestli měl jen tričko nebo i mikinu, jsem se od něj nedozvěděla, tudíž to možná nakonec bylo jedno, co si oblékl a hlavně už týden pěkně kašle, tak mne pěkně štvou, jestli se producírovali v 5 stupních na zahradě v tričkách a ještě nastydl víc. A jsem zvědavá, co ti řekli na alergologii. Já na ní byla nedávno po x letech a v podstatě jsem úplně zdravá, což je prima, jen škoda, že se tak necítím - 30 let rýmy, dušení, ekzémy... A ty léky určitě nemáš na věky, jen na začátek, ne? ~6~~6~
Jani, ty to máš s tou prací tedy zábavné. A ještě Týnka takové nemoci. ~a~ ~6~ ~6~ A dodatečně gratuluji k výsledkům na ušním! ~R^ :-)
CoMo, u vás se také takhle marodí? ~6~~6~~6~ A kdo má kde stehy, to jsem nějak nezaregistrovala - Pepča nebo Kája?
Lucko, to já bych brala právě tu zahradní houpačku - myslím, že bychom si ji užili všichni(na nedávno pořízené chatě - tedy spíše boudičce :-) ), ale asi na ni nebudou peníze. A tys myslela, že bys na tuhle konstrukci přidala dětskou houpačku? Nějak jsem to nepochopila.
Jíťo, díky za info o přístroji na měření očí, alespoň nemusím zdlouhavě rozmýšlet, jestli na něj jít nebo ne. A snad se k tomu někdy dostanu a pošlu Ti foto našeho brýlounka. Okluzor nemá, ale ty mě strašíš, to jako, že teprve mohou zjistit, že ho bude potřebovat? ~8~ Ta gyn. operace snad je ok, na kontrole mi dr. řekl, že vše vypadá dobře, jen tam mám ještě nerozpuštěné stehy - sice nechápu po 3,5 týdnech, ale hurá, snad si to ještě sedne. Tak teď ještě, aby rozumně dopadla ta plastika a budu snad na nějakou dobu "vyservisovaná". ~t~ A co kluci, jsou zdraví?
Tak já přestávám kecat a jdu makat. Držte se všechny a všichni - hlavně zdravotně! ~;((~;((~;(( ~3~~3~~3~

[<<Předchozích 90] Názory 91100 z 62428  [Dalších 62328 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.