Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
luc4+J/01+K/10 | 95880 |
14.5.2014 14:12:05
Jani tak jo, ja myslela, ze to prave vzdáš uplne, jak si byla nedavno tak hoooodne nastvana
no a moje výsledky z allegra napisu asi az zítra (dneska jsem z toho vseho takova přešlá, musím to nejdříve vstřebat), v lekarne jsem si pripadala jako stara bytost v posledním tazeni, 4 recepty a na kazdem dva leky tak papa, jdu ještě něco udelat, pak pobalit, hura do skolky a doma umyt mýdlovou vodou špajzku a po víkendu ji vymaluju. Zítra odpoledne musim pobalit, v patek mame dovolenou a jedeme na sraz aut (nase auto bude ridit kamarad a jeho zena jejich auto ) ani se mi tentokrát moc nechce, nejradeji byl byla doma a spala |
ChemicalJane + 4 | 86738 |
14.5.2014 10:08:12
Ahoj holky
luc, s focením soucítím, čeká mě to v pondělí, žaludeční neurozu mám už teď a co se práce týče, rozhodla jsem se, že zkusím s vlastním autem, které jsme pořídili, přistoupit na tu buzeraci "denně mi budeš volat a hlásit, co se děje, co jsi udělala a budeš mít vyplnený diář" - a uvidíme! zítra odevzdávám služební auto (pořízení auta nás stojí dovolenou, no ale budiž, vyčerpaná matka od 3 dětí odpočinek nepotřebuje), takže ať si s autem vytřou zraky a je to. jako ale štve mě to, přijdou po týádnu do práce a čučím, monitor odpojený od sítě (dobrý, tos e zapojilo), ale mě někdo sebral myš... tak jsem kompjůr zase vypnula a jela domu... CoMo, drž se, Pepík bude za chvilku úplně v pohodě a steh se zatáhne a třeba nebude ani jizvička |
luc4+J/01+K/10 | 95880 |
14.5.2014 9:07:06
CoMo cetla jsem ze Pepca uz je lepsi, ale KAroli na stehy Bobulka mala
Jane co ty tedy v praci? Mas vypoved, das vypoved nebo se to nejak urovnalo? U nas KAci dobry, dneska mají foceni. Včera jsme prichystali krasne modre saticky, aby nemela nic bile (budou se fotit proti bile zdi) a dneska jsme museli prevlikat, protože je ze sebe rvala, ze chce ruzove. Jenze k tomu se hodi en bile punčocháče a bile tricko, tak jsem byla na ni nastvana, nestihla jsem bus do práce, tak jsem ji vzteky pak uz vyhodila z ytu (ještě hledala hodinky ve svém detskem neporadku) tak sla s brekem do skolky. Bus jsem nastesti stihla, další jede za hodinu, to by byl uz prusvih prijit do práce v 9,20 místo 6,30 co mam pracovni dobu. Ted mne to mrzi, ze jsem se takhle zachovala, je to preci jenom dite, ale nejak je toho uz moc. Jak Martin nechodi, pripadam si strasne uhonena a unavena. Strasne mne boli ruka, ale někdo delat musí, samo se nic neudela, v ocich mam stále zanet, mam ekzem po celych zadech a ve vlasech. Na zada mam kortikoidy Locoid, ale na vlasy nevim, porad se drbu. Dneska jdu na alergologii, ale potrebuju ještě na kozni a nikam nechodim, tak nevim ke komu jit. jojo porad se něco deje.... tak se drzte, jdu delat , zachvilku odchazim na allegro |
CoMoDor+2 | 98985 |
12.5.2014 16:31:20
Lucko gratulace ke školce! Neboj do kolektivu se zapojí určitě.
Jani super, že to zabralo! No už má 39,3 a já debil dneska od zubaře jela kolem lekarny a zapomněla dokoupit sirup na teplotu mám tu už jen zbytky tak snad to nepoleze výš, abychom nemuseli na pohotovost. Doufám, že je to jen nějaký nachlazení! |
12.5.2014 13:29:42
luc, tak to je super, gratuluji!!!
a taky jsem šílela, fakt mi nebylo dobře, ještě v 5h večer bylo bez známek zlepššení, zlepšovat se začala až tak kolem 7. večer.... |
luc4+J/01+K/10 | 95880 |
12.5.2014 13:21:03
Jane to je hrozné u takhle malého dítka, já bych asi doma šílela strachy....
ještě že to už máte za sebou jinak dneska byly zveřejněné výsledky, tak Kačku od září přijali do státní školky. Tak uvidíme jak se zapojí do tamního kolektivu. Pro mne je to o hodně dál než ted, ale kvůli penezum to je super. |
12.5.2014 13:07:35
Ahoj holky,
Como ani nevíš, jak s tebou soucítím!!! my už jsme naštěstí bez teplot, ale stále chrchlá.. pro Sari a Irču? co jsou bez FB - Kiki měla náběh na zápal plic, 2 dnyy¨40 horečky... malátná, apatycká, oči rudý, nejedla, téměř nepila.... fuj... naštěstí ATB zabrala a hrozba nemocncice a kapaček se rozplynula... no ale nebylo mi dobře!!! |
luc4+J/01+K/10 | 95880 |
12.5.2014 12:58:17
CoMo snad to bude brzo OK
|
CoMoDor+2 | 98985 |
12.5.2014 12:43:09
Ahojky,
tak jsme včera večer přijeli z chalupy a Pepík měl 38,5 teď jsem ho měřila před spaním a pořád 38,3?! Já myslela, že už školku dochodíme! |
CoMoDor+2 | 98985 |
7.5.2014 13:39:32
Luc rajčata nemám čekám po zmrzlých a jak je vidět vyplatilo se by mi to asi o víkednu pomrzlo!
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.