Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
luc4+J/01+K/10 | 95880 |
7.5.2014 12:46:55
Jane no já vím, že jde o peníze, ale všechno má svá hranice. Dělala jsem při Jakubovi na mateřské a vůbec jsem si mateřskou neužila, při Kačce jsem všechny nabídky odmítala a jsem ráda a trošku lituju, že jsem si Kubu neužila. to je čas, který Ti už nikdo nevrátí a pokud máš takovéhle problémy v práci, zkus to zvážit, zda by nebylo lepší odejít a věnovat se rodině, v klidu, v pohodě..... ale vím, kolikrát peníze hrajou podstatnou roli.
Jane, CoMo ty nemoce jsou na pytel, at jste brzo zdravé CoMo naší státní školce se nemluví zrovna hezky. Vloni známé volali, že si má přijet pro dítě, že si rozbilo hlavu, že si s ním má odjet k doktorovi. V zime jsem šla za "štrúdlem" děti co byli na procházce, šly podél hlavní silnice, učitelka jen vpředu, zatočila za roh toho chodníku a vůbec neviděla, že poslední dítě trhalo z okapu rampouch. Šla jsem za nimi, takže jsem k holčičce přiběhla.....ale vidina, že tam mám dítě mně hrozí. Nehledě k tomu, že se poslední děti můžou poštuchovat a můžou se vystrčit z chodníku na silnici. Podle zákona může být do 30ti dětí jen jedna učitelka. Ale snad si taky zvyknu, nám jde taky o peníze, ale představě některých příběhů, bych snad platila a žila jen o suchém chlebu. Martinova pulroční neschopenka a placení alimentů mne taky dost motivuje k šetření za soukromou školku no, jdu dělat, v pátek mám dovolenou, tak tu budu až v pondělí jo PS CoMo už máš zasázený sazenice rajčat? |
ChemicalJane + 4 | 86738 |
7.5.2014 11:08:29
Ahoj holky,
jsem grogy... po měsíci Ellenka zdravá, tak začal horečkovat Dennda.. jednodenní horečka... no ale Kiki.... chuděrka bude mít stejný problémy s kašlem jako denndula.. rozkašle se a blinká... blindí mi tu už 2. den, i v noci... má horečku.. dr nanní nic neshledala, tak jsme to zakončili teda virozou, snad z toho nebude nic víc.. Jen má chudinka zadní rýmu, absolutně to nejde odsát.. ať jí tam nakapu Nasivin, Vincentku, Sterimar, Quixx... odsaju jen to, co jsem tam nastříkala... má 8,03kg. a do toho opět prudí manager, že NEMÁM VYPLNĚNÝ DIÁŘ... tak jsme mu oznámila, že tu mám 2 děti v horečkách, jedno blijící a že to ej ajksi prioritní.. tak mi napsal, že vyplnění diáře zabere 5 minut.. tak jsem mu napsala, že to chápu, ale jestli teda chápu situaci zcela správně, tak příště místo pomoci blijícímu kojenci ho mám nechat dusit se vlastními zvratky a vyplňovat do diáře že jedu na pohotovost???? poprosila jsem ho o pochopení, že je to taky otec... no již neodepsal... tak uvidíme, jakou to bude mít dohru... nutí mě chodit na meetingy, dokonce mě i seřvali,ž e jsem přišla o 2 minuty později, že tu na mě již všichni čekjaí!!! a po dosednutí se ozvalo: "já dnes nic nemám, já taky ne" - myslela jsem, že je uškrtim!!!! no auto jsme koupili, dáme ho do kupy a pááááá, fakt na to nemám nervy, abychs e tam enchala buzerovat od člověka bez kouska citu a porozumění... nečekala jsem sice nic moc dobrého, ale alespoň uznání, že pracuji s miminkem? to mám tak akroát od klientů... a od kolegyň... ať už je pondělí, ať už jsou do školky, už mi jde s těch dvou starších hlava sama kolem sebe... co ti vymýšlejí? mě už ani nevadí, že sedí u TV, halvně že je chvilku klid!!! |
CoMoDor+2 | 98985 |
7.5.2014 9:23:44
Luc a proč si myslíš, že se jim ve státní budou věnovat méně? V soukromé mají miň dětí nebo jak? Já si myslím, že v naší školce je to super poměrně dost tvoří pro starší děti jsou tam kroužky. A naše učitelky mi přijdou super. Hlásí co se dělo pokud to bylo mimo normál.
Neboj určitě to nebude tak zlý. Jen nesmíš tu svoji nervozitu přenest na Kčku děti jsou citlivý a rádi toho využívají jak jsem zjistila! Určitě si najde kamarády a bude to dobré, ale je jasné, že ze začátku bude asi trochu koukat, ale já myslím, že je to šikovná holka že to obě zvládnete Tak jsem chtěla jít na zahradu zasadit kytky a tady prší. Jsem sice ráda kvůli trávě co jsme obnovovali a kvůli zelenině, ale celkem jsem se na to psychicky připravila, že se s tím budu nimrat a tak dneska asi nic Tak pěkný den všem ať to v práci rychle uteče zítra je volníko tak bude určo oddech. Až na nás my máme tátu opět v práci jako minulý týden. Jen Pepík bude čtvrtek a pátek doma tak bude divoko |
luc4+J/01+K/10 | 95880 |
7.5.2014 9:03:00
Como to mas pravdu. u nas je to ale rychle, trvale byliste ve vesnici a pak to ostatní. Pokud se hlasi někdo nemistní, tak má hned o 10bodu méně.
ale nakonec je to jedno, ten tyden ještě vydržím Na druhou stranu mám docela obavy toho, že půjde ze soukromé do státní, kde se jim tolik nevenujou, mám obavy z toho , že mi bude doma brečet, že tam nechce chodit, že chce zpatky do téhle školky. Tak uvidíme, děláme to kvůli penězům, ono zaplatit za měsíc5,5 tis nebo jen 2 je docela rozdil. Po vesnici se šušká, že přijmou všechny 4leté, takže by Kačku měli přijmou, trochu mne to zklidnilo. |
CoMoDor+2 | 98985 |
6.5.2014 14:33:07
Luci oni mezi sebou ty ředitelé školek musí probrat kdo kam se hlásí, protože můžeš prodat přihlášek víc a tak to trvá. Myslím, že je to daná lhůta i zákonem u nás je to taky po 30 dnech. Vím, že už jsi nervozní, ale holt se to asi neurychlí.
|
luc4+J/01+K/10 | 95880 |
6.5.2014 13:25:52
no puvodne jsem si myslela, ze bych koupila zahradni drevenou houpačku pro dospele, to je takova s lavici a zebychomtam pridelali jen uchyceni na houpačku pro Kacku. Ale pry jsou dost nizke tyhle houpačky A ty drevene zahradni jsou opravdu dost drahe.
http://www.stavbaeu.cz/zahradni-drevena-houpacka-se-striskou-97405-107679 Skolka rekla, ze výsledky budou do 30ti dnu, tak ma ještě cas. Ale rikam si, ze zpracovat 120 prihlasek není zase tak casove narocny |
CoMoDor+2 | 98985 |
6.5.2014 12:39:10
AHoj holky,
tak konečně zase začnu chodit i sem. Technika mě v poslední době moc neposlouchá!!!! Luc my výsledky ze školky měli tento týden. A zápis byl začátkem dubna. Tak ybhc počkala tak do toho 14 a pak se zeptala zda už jsou výsledky. Je to divný, měli by ti u zápisu říct, kdy budou výsledky. A to je školka u vás? A k houpačce já koupila dřevnou houpačku (měla jsem podobnou jako dítě) asi kolem 250Kč a konstrukci obstaral Pepa takže ti asi neporadím. Ale je fakt, že ty ceny jsou strašný! Doufám, že už bude venku hezky. Zahrada je jakž takž v kupě a Děti už jsou dost velký, aby si to užli a já taky. Pepík už otravuje s bazénem prý je venku teplo Na ten se taky těším. Sice je malej, ale na ráchání to stačí :D Pěkný den |
6.5.2014 11:25:01
my máme na zahradě takovou: http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=54330034&tab=1
a doma máme tuto: http://www.maxikovy-hracky.cz/katalog/hracky-na-zahradu/houpacka-plastova-baby tu druhou budeme dávat ven, ale až na ní Petr sestrojí "stojan" výsledky ještě nemáte jo? to je divný... tak snad budou každým dnem |
luc4+J/01+K/10 | 95880 |
6.5.2014 9:16:19
holky my porad nemame výsledky ze skolky, prihlasku jsme davali 14.4. a porad nic, ach jo.
Chtela jsem Kacce poridit na zahradu houpačku, ale odradila mne cena. Co mate vy? hodite mi foto? |
2.5.2014 0:22:30
Ahoj holky, no koukám, že se mi odpověď nevložila... sakra.. tak znovu...
dopadlo to v podstatě dobře. Pravé ouško úplně OK, v levém lehká/střední nedoslýchavost v hlubších tónech, dle dr nejspíše převodového charakteru. Domnívá se, že se to samo upraví, nejspíš je to od rýmy, že má něco ve středouší, může tam mít zbytek hlenu, té tekutiny, atd... doporučení - za měsíc znovu tympano, máme zajít na neurologii, foniatrii a být nadále sledovaní v ORL. do Motola jen v případě podezření na zhoršení sluchu. asi jste tu ránu slyšely no kazdopádně, dělali jí to v sedaci, naše lady na to reagovala ale opačně.. místo uspání jí to dokonale probralo, dostala 1,5 dávky (na svoji váhu měla dostat 8ml nějakýho toho xxxhydrátu, tak dostala 8+4 ml) a pak teprv usnula TAK NĚJAK... vyšetření teda rpospala, ale že by spala tvrdě, o tom se fakt mluvit nedalo... po 2h po probuzení mohka začít pít, trošku, když OK, tak pak kolik chce a po hodině totéž s mlékem... naštěstí adaptace poto bz problémů, na dospáváku nejdřív rozjařená,a le pak to ještě zalomila, spala 2 hodinky a vyspinkaná do růžova zalomil nám to tam i tatínek na jedné z postelí... no fakt masakr... pouštěli nás ve 4.. asi za 2min 4 Kiki usnula... a přišel dr, že nás klidně pustí, ale potřebuje ji vidět bdělou... HAHAHAHA, 10 minut jsme ji budili... potřeboval vidět zorničky... no povedlo se, naštěstí pak hned zase usnula a chrněla až domu... krev má Ellí v pořádu, to jsem vám myslím psala, nicméně zítra jdeme na KO, tak snad už nebude muset brát tu horu léků.. vitamíny a probiotika jí klidně nechám, ale ty ATB už bych fakt ráda vysadila! no dneska teda u nás 1. máj nic moc... Petr naštván (od sebevraždy Bartošové jsme spolu kloudně nemluvili... chtěla sjem si doposlechnout jednu reportáž, on se vzteknul a až pak z něj vypadlo, že mu to připomělo tátu.. no jako nejsem jasnovidec, že...), už to ve mě bouchlo a řekla jsem mu, že se chci rozvést, že tohle prostě nepředstavuje podle mě model spokojené rodiny... řekla jsem mu všechno, co mi vadí, atd... nejdřív se vztekal, pak si to asi vzal k srdci.. několikrát mi řekl, že mě miluje, pak mi napsal hodně dojemnou sms z práce... no tak jsem mu řekal, že to je naposled, že už fakt nemůžu.. teror v práci, teror doma... nejsem nadčlověk, nedávám to... tak uvidíme, co si z toho vezme... netvrdím, že jsem bez chyby, nicméně je potřeba zamyslet na obou frontách... Greeo - to je prima, že vás vzali do školky u domu holky to určitě zvládnou levou zadní, amjí výhodu, že jsou ve třídě společně. držím ěpsti! a je fajn, že v práci se to hezky zajelo a jsi spokojená Sari - tou operací na tebe budu myslet, s těmito věcmi zkušenost nemám, tudíž mi nezbývá než jen popřát hodně zdaru a víru, že to bude všechno v pořádku!!!! |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.