| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2010

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Listopad 2010 - Deníček

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

  (?)
[<<Předchozích 160] Názory 161170 z 16625  [Dalších 16455 >>]
Barča, M 07 a E 10 63134
6.6.2011 9:07:26
Nazdar kočky,

Telátko mooooc gratulu k narozeninám, už jsem ti písla i na FB.

Martheen fotka malého je úžasná, má strašně uhrančivý kukuč.

Peguš já myslela tvojí autosedačku , jako vajíčko, že by mohla vždycky třeba chrupat v ní. Jinak noci máš děs, u nás taky nic moc ale v 4-5 jsme vztávaly tak 5x.

Toolo dneska jsme to konečně odesla a moooc děkuju.
Malá sedí na mě, je pevná, stejně tak se posadí v kočárku, ale ve stoličce zatím neseděla, krmím jí v autosedačce. Jinak na břiše to konečně miluje, díky tomu si hodně posílila ruce a už se zvedá celá , ale nožky nepodstrčí, tak myslím že do měsíce poleze. Matoušek už v téhle době chodil okolo nábytku
jita+3cacorky 57325
6.6.2011 9:05:32
co se tyka slunicka tak ja bud poradne namazu kremem s vys. faktorem a nechavam tak a nebo prehazuji plinku kdyz usne, kdyz je vzhuru to nema cenu odkope si ji a strka si ji do pusy, slunecnik mam ale ten jsem pouzivala az na golfac ~;)
jita+3cacorky 57325
6.6.2011 9:02:03
Ahoj holky,
tak vybaleno a pradlo na snure, snad mi neuleti, hrozne tady fouka az se mi trese cely kocarek, snad ho Adelka dobre zatezuje ~t~
Jinak v ZOO by bylo dobre kdyby nebylo to strasne vedro, takze jsme omrkli jen zviratka ve vybezich a na safari jsme nesli, tam jsme jeli loni safari busem ~;)a vstupne je nehorazne darebaci jedni~o~ a usnesli jsme se s manzelem ze do dalsi zoo pojedeme az pristi rok, ze nam pro letosek dve zoo stacily ~;) no a jinak jsme byli jeste v Castolovicich, mrknout na oboru a zviratka u zamku a holkam se nejvic libily morcatka :-)vecer jsme vzdycky grilovali na zahrade masinko a holky padly a spaly jak dreva dokonce chtely jit v patek spat samy od sebe jak byly uondane z auta a ze zviratek ~;)
Do aquaparku jsme nakonec nesli, protoze Adelka celou noc ze ctvrtka na patek profnukala a rano se vzbudila s rymou a zdala se mi nejaka tepla ale teplotu nemela a Kacenka taky porad smrkala tak jsme to nechteli pokouset ...stavili jsme se akorat v centru Hana v Olomouci na obidek a jeli jsme dal.
V nedeli s holky jeste vyradily na hristi v Chocni u zamku a hura domu, nastesti pred Olomouci se slunicko schovalo a dokonce misty poprchavalo tak jsme se v aute nepekli ~;) chtelo by to klimu no ~d~ ale tu az v pristim aute sedmimistnem ktere chceme porizovat na pres rok ~;)
Jinak ja Adelku taky obcas posadim na zemi, sedi krasne a i se krasne nahyba pro hracky a bere si je a nepada do stran a v kocarku jsme ji taky na chvilku posadili, u holek jsem to delala taky tak a taky jsou ok :-)
No nic jdu chystat obidek, Kacenka si porucila rajskou polivku s vlockama a masicko s bramburkem tak upecu kur. stehynko a k tomu nove brambory a asi merunkovy kompot ~;)
Zatim pa pa
Martheen+4 29517
6.6.2011 8:53:16
Bagmat, fotky ze křtin ~g~~g~~g~~g~. A vy už taky sporťákujete teda? Já furt ještě tady už asi jako jedna z mála odolávám.... mně se ta korba tak šíleně líbí, nějak se s ní nemůžu rozloučit, ale je fakt, že když se vzbudí, tak je to taky občas rodeo, už ho to tam neba. Pak třeba jede na břiše, střechu sklopenou a načuhuje ven ~t~, což ale zas moc nejde, když třeba pere slunko... To mně připomíná, jak chráníte děti před sluncem ve sporťáku?? Máte slunečníčky, sluneční clony, dáváte dlouhé kalhoty nebo jak???? Nebo prostě jen namažete opalovákem a nožky necháte na slunci??

Ad sezení, já neposazuju, ale na sed se šíleně těším, to už bude v kočáru klídek, teda doufám ~t~. Holky si ale SAMY sedly až někdy před 9.měsícem, tak to si musím ještě 2 měsíce počkat zřejmě.. Když někdy zcela výjmečně J.posadím kvůli nějaké fotce, tak sedět vydrží, ale není ještě tak pevnej, jak píše Pega, mohl by i přepadnout. No ještě mu dám ty 2 měsíce čas, ať na to přijde sám, zatím se ani neplazí, zvládne jen kousek :-). Kolínka podsouvá, ale na lezení to ještě zdaleka není, takže na místní tryskomyšky valím oči ~e~~R^
Toola 105703
6.6.2011 8:08:36
Pego, ~6~ tak to je opravdu časný budíček.
Máš zkušenosti, to je jasný, víš, co si můžeš dovolit. Já jako prvomatka chytrá akorát tak z článků na internetu zatím kategoricky neposazuju. ~t~
pega 103835
6.6.2011 7:55:48
U nas se dnes vstavalo ve 4. Je to posledni dobou nejak moc casto, ale dnes to neobvykle brzo zase zalomila - v pul sedme. Obvykle vydrzi az do 9. Pres den ted lepe spi, dopo spala 2,5 hod.
Ja Barcu posazuju do zidlicky pri krmeni a nekdy i pri hrani. Delala jsem to i s ostatnimi detmi a jsou OK. Je naprosto stabilni, nemusim ji nicim obkladat, nahyba se, kam potrebuje, umi si ze sedu lehnout na brisko.
Toola 105703
6.6.2011 7:50:07
Ahoj holky, zdravím při pondělku. :-)

Bagmat, koukala jsem na fotky. V tom křtícím oblečku je Alička jak andílek, a to zkoušení sporťáku, tam je to zase ďáblík. Nejlepší je napoprvé s hračkama v kočárku. ~;)~R^ S tou královédvorskou ZOO je to fakt hrůza, když jsem to poprvé četla, nechtěla jsem věřit tomu, že to není novinářská kachna. Děs, co dokážou lidi vymyslet. Taky tam nepojedeme, to je jasný - a přitom jsem měla tuhle ZOO tak ráda. ~:(

Slávíku, Moniken, gratuluju k prvnímu zoubku těch vašich drobečků. ~g~ U nás taky zatím nic.

Veru, další náměty: brokolice, květák. :-)

Moni, tak Maty je v koupacím kyblíku takový drak, jo? No já mám takový pocit, že teď už to půjde hrozně rychle, ani se nenadějeme, a budeme si tu vyprávět o prvním kroku! ~:-D~R^
Marťásku, a Ondrášek sám do sedu! ~g~ No jsem u vytržení, to u nás teda opravdu nehrozí. ~;)

A Telátko má narozeniny? Tak přeju všechno nejlepší, hlavně zdraví. ~x~

Majdo, ty brďo, to dáš ještě v září těsně před operací Tatry, jo? Ty jsi teda nezmar. ~;)

Ahoj Nanenko, to má Eli krásné půlroční míry, ideál. ~:-D~R^ K sezení - počkám, až si sedne sama, nebudu ji posazovat, ať má motivaci. ~j~~;)

Martheen, super fotka - a copak to vidím na lacláčích za zvířátko? ~;) Jáchym je lamač. :-) My jsme byli na koupališti v sobotu dopoledne, jen jednou jsem si šla zaplavat, jinak jsem nevylezla s Květou zpod stromu. Zato ségra se synovcema se vyřádili v brouzdališti. Teda, spíš synovci se vyřádili, ségra je hlídala. ~;)
martasek36 102382
6.6.2011 6:41:18
Bagmat krásné fotky.Malá vypadá v kočárku spokojená.My budeme také křtít.Dvojčata jsou také tak ať je i malej:-)

Martheen Jáchym je kouzelnej:-)

Jíťo jak bylo v zoo?Počasí bylo krásné,ale to vedro bylo hrozný.

Slavíku velká gratulace k zoubu~g~

Malej dneska vstával v 5hod,ale už se chystá jít spinkat.:-)

tak zatim papa
martasek36 102382
6.6.2011 6:34:53
TELÁTKO VŠE NEJLEPŠÍ K NAROZENINÁM,
HODNĚ ŠTESTÍČKA,ZDRAVÍČKA,LÁSKY A DENISKA AŤ TI DĚLÁ JENOM SAMOU RADOST~x~~x~
bagmat 106122
5.6.2011 20:46:04
Jíťo jak bylo v Zoo, když tam teď tak nehorázně zdražili vstupné a pustili od žiraf auta? Já plánovala, že bychom to ještě stihli do konce května za původních podmínek, ale nějak se nepovedlo, ale mám na letos slíbenou Ostravskou ZOO abychom se mohli kouknout na slůňata, tak to bude jeden takovej prázdninovej výlet~z~
Martheen nádherná fotečka, moc to Jáchymkoj sluší~R^
Slavku,Moni gratuluju k zoubku u nás stále nic, ale stisknout bradavku při kojení umí Alička báječně~n~ a pak se na mě kouká jako co je?
Dnes začínáme osmej měsíc a tak jsme slavnostně přestavěli kočár - asistovala celá rodina, jak testování dopadlo koukněte do deníčku, ale dobrý, nejdřív se jí to moc nezamlouvalo, ale pak ve sportovní úpravě i spinkala.
[<<Předchozích 160] Názory 161170 z 16625  [Dalších 16455 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.