Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Claire 222 | 110702 |
1.9.2013 12:14:53
Oprava, nebudu 17+2, ale 16+2!!
|
Claire 222 | 110702 |
1.9.2013 12:14:27
Mariko, i my sháníme domek, pokud do podzima nic kloudného neseženeme, dali jsme si takové ultimátum, tak pak začneme náš vysněný domek pomalu stavět.. Už se na to chystáme delší dobu, ale tak teď se třema dětma to prostě být bude muset
Holky, jak je to s 2.tripple testem? Musí být v 16.tt nebo může i v 17? Sestřička mě objednala, to budu už 17+2, tak jen aby těma blbýma pár dnima nebyly rozhozený testy, výsledků už se takhle dost bojim |
MarikaP+3 | 82381 |
30.8.2013 10:53:59
ahoj, všechny moc zdravím, u nás jsou zajímavý čas, byt prodán, dům nekoupen, takže se stěhujem do nájmu v Poříčanech, zkusíme bydlení na vesnici a budeme hledat náš vysněný dům.
Jinak se připojuji ke gratulacím a souhlasím se všemi současnými i potencionálními trojmatkami, my jsme také vždy chtěli tři děti, přesto Zuzanka přišla nečekaně o trochu dřív, ale jsem štasná, že jí máme, protože je prostě úžasná a za ten rok už by to bylo zase jiné dítě. A děti se navzájem milujou, jen mít ještě ten domek se zahrádkou, aby měly dostatek prostoru. Já se spíš zmítám ve stavech, kdy si říkám, že už nám to fakt stačí a pak mě zase přepadne pochybnost a říkám si, třeba za 4 roky ještě jedno miminko? Přijde mi to líto, že tohle období malých dětiček by mělo skončit. Tak váhám, co s věcmi, jestli už poslat dál, ale asi si ještě pár věcí schovám, od všeho trošku, abych měla základ. Pro jistotu. |
Claire 222 | 110702 |
16.8.2013 15:20:10
Wis, nakonec je dle vyšetření žaludku vše v pořádku.. Problémy budou buď ve střevech, což teď nejde vyšetřit, tam je zapotřebí pít tu ošklivou, nechutnou tekutinu před vyšetřením a do žíly k tomu píchají pro uvolnění svalstva rohypnolk takže to jedině po porodu a nebojsou to problémy tzv. funkční, což by znamenalo, že vyřešení je na delší dobu, pomalu dávat žaludek dohromady, šetřit ho.. A nebo zlobí žlučník, mohl by tam být písek, který prý nevidí, ale občas může pozlobívávat..
Jiank mám screening za sebou a vše ok, tak mám radost Ke třem dětičkám můžu jen pogratulovat, já sice ještě neporodila, ale rozhodnutí mi to přijde čím dál správnější a to jsem si předtím opravdu jistá nebyla. Moc se těším a ta banda tří dětí mi přijde prostě fajn Jinak já za sebe musím naopak říct, že první těhu bezva, ani nevím, jak to uteklo, naprosto bez potíží, za to druhé bylfakt záhul, co mohlo, to mě trápilo, ale je dost možné, že roli hrál i věk, i když můj doktor říká, že třeba ta moje rozestupující se pánev, co jsem měla a je to velmi bolestivá sranda, tak tu může mít klidně 20ti letá těhulka a 40ti letá je naopak bez obtíží.. tak nevím, ale teda druhé bylo hodně náročné. No, a teď zatím mi do minulého týdne bylo téměř v kuse šoufl, to teď přechází a doufám, že nějakou dobu budu mít od těhu neduh volno |
Wis+2 | 131737 |
15.8.2013 23:13:07
Lei, já se ptala na tu mrkev, protože jsi se o ní nezmiňovala, tak jsem myslela, že třeba máš nějaký důvod, proč ji nedáváš, chtěla jsem se poučit Jinak super, že se tatínek takhle hezky postará, uvidíme, jestli to časem zvládne i ten náš. Můj jediný čas pro sebe je když uložím malou - usíná tak o půl osmé a jdu si obden na půl hodiny zaběhat, tak to si náramně užívám toho klidu a samoty....Přiběhnu, osprchuju se a přeberu si vykoupaného Paťu a jdeme si číst pohádky na dobrou noc. P. chodí spát tak kolem půl desáté, usíná tak půl hodiny, takže až usne, už moc času pro sebe nemám..... No, snad to časem vypilujeme.
Klári, super, že máš vyšetření za sebou, jak to dopadlo, přišlo se na něco? A víš vůbec, co čekáte, nebo si chcete nechat překvápko? Já jsem byla nakonec moc ráda, že jsme si tentokrát pohlaví říct nenechali, oba jsme si byli dost jistí, že se narodí Ondrášek, takže to nakonec bylo opravdu překvapení (moc hezké, samozřejmě, ale nééé že bychom z druhého kluka měli menší radost, to ne). Vlastně celé tohle těhotenství a porod byl pro mě mnohem klidnější a pohodovější než poprvé, šestinedělí jako by vůbec nebylo i to sžívání s miminkem bylo nějak přirozenější...Fakt nevím, jestli má ten porod takový význam, asi ano, vlastně z toho čerpám sílu doteď, byl to úžasný zážitek Když vidím těhotnou, tak úplně závidím, že ji tohle všechno čeká. A zcela vážně uvažuju o tom, že dvě děti prostě nejsou dost, tak nějak se nemůžu smířit s myšlenkou, že už bychom žádné další dítě neměli. Naštěstí i muž to vnímá obdobně, tak uvidíme....Zatím jsme ve fázi, že rozum říká, že dvě děti jsou pro nás tak akorát, ale srdce touží po třetím. Tak uvidíme jak se to nakonec vyvrbí..... |
Lei | 37503 |
14.8.2013 8:53:03
rodina.cz/kvetnatka2011/ (piš, jak vidíš, tj. bez www na začátku )
|
Claire 222 | 110702 |
14.8.2013 6:47:43
Holky, manžel mi čistil počítač a já měla květňátka albumy v oblíbených, takže se tam teď nedostanu, můžete mi některá říct, jak to najdu, abych koukla na fotky nových miminek? Jestli si teda budu pamatovat heslo
|
Lei | 37503 |
13.8.2013 9:53:53
Wis, to jsem ráda, že to píšeš, protože já jak otevřela album, tak v první milisekundě mi hlavou blesklo, jakto, že tam je jako poslední fotka zase L , také se mi zdají podobné . A co mám fotky focené mobilem (jako že mám v mobilu ještě staré fotky M, když byla mimino), tak tam bych na první pohled nepoznala u některých novorozeneckých, která holka to je. Jinak je ale M celý tatínek a L celá moje maminka .
Mrkev dávám, většinou mrkev a brambor, brambor s MM jako kaši, dneska zrovna zkusím mlaďoučkou cuketu. Ale není to tím, že bych nějak extra ctila mrkev coby tradiční první příkrm, ale prostě je nejsnáze dostupná . Musím říct, jak jsem se s M netěšila na vaření příkrmů, tak teď jsem ráda, protože to znamená, že už také může L nakrmit někdo jiný, o víkendu jsem nechala děti tatínkovi a jela na chvíli na hudební festival, který se konal poblíž , tatínek krmil mrkvičkou . Naše Dr. byla ok i ohledně domácího kravského mléka pro děti, to mě potěšilo. |
Wis+2 | 131737 |
13.8.2013 8:33:40
Ahoj - Lei děkuju za pochvalu, zajímavé je, že mě třeba vaše L. připadá naší Šárce hodně podobná, jen je prostě světlejší, možná proto se ti Šárka líbí Já nedokážu říct, jestli je podobná mě nebo manželovi, ale je strašně podobná Patričkovi, když byl mimino.
S mlíkem zastávám podobný názor, ono na všechno existuje více názorů i mezi doktory, já jsem se před přechodem na kravské mlíko radila s doktorkou a neměla námitky, jen mě prostě překvapilo to množství, které je P. schopný vypít, to jsem nečekala, ale je pravda, že on pil hodně i UM - ten půllitr UM dal každý den Zjevně mu mlíko žádné problémy nedělá, my jsme taková hodně mlíková rodina - mlíko u nás v lednici nesmí chybět. Hodně z něj i vařím třeba hráškovou polívku, koprovku, špenát, zelené fazolky.....Jen jsem prostě P. zatím ten příjem mlíka omezila na 220 ml ráno a 220 ml večer. Lei - to vám to zavádění příkrmů vyšlo na prima dobu, kdy si prostě natrháš vše čerstvé. A mrkev nedáváš? Já jen, že se s ní běžně začíná....Právě přemýšlím nad tím, že budu pro Šárku zavařovat cuketu, máme jich mraky, nikdo to nechce a Paťa měl zrovna cuketu jako příkrm kupodivu nejraději. |
Lei | 37503 |
12.8.2013 17:55:50
Teda, Šárka je nádherná holčička ! Je velice výrazná a hodně se podobá rodičům, žádný neutrální mimináč jako ta naše . Jako by vám z očí vypadla, chvilku v ní vidím Tebe, chvilku tatínka (soudím dle fotek z dřívějška, co jsi sem dala).
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.