| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : červen 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 6710  [Dalších 6640 >>]
Dari79 114243
31.10.2013 19:54:57
Ahoj,
my jsme naštěstí chvíli zdraví (asi měsíc od poslední angíny).
Jinak u nás ve všem klídek, pohoda, Ríša už jí jenom "sám", vůbec všechno by nejradši "sám". Akorát teda to svlíkání a oblíkání pořád ignoruje.
Taky mluvení pořád nic moc, už teda je ve fázi spojování dvou slov "mama hají" "cici ham", takže pořád znakujeme, už umí všechny barvičky.

Pořád přemýšlím nad tou školkou, ale mám pocit, že to pořád nedá - taky čůrá jenom na nočník a s nutnou asistencí, protože si fakt nestáhne tepláčky ani se neobleče, sice vydrží i beze mě, ale jen s dospělým, kterého zná. Jinak děti má moc rád, ale taky si hraje jen s těma, co zná... Tak uvidíme, co bude za pár měsíců, obě neteře už byly v tomhle věku totálka samostatné, Rišula je fakt spíš pořád takové batole.

Zažraný je do mašinky Tomáš, tak máme hromadu mašinek, knížek, pexeso, trička, polštářek a tak.

Tak ahoj

D.
Svitka + 06/2011 + 10/2016 101372
30.10.2013 21:57:48
Někdo se tu ptal, jestli jsou děti zdravé. Tak my byly, od jara co měla ty zápaly plic, tak ani rýma, ťuk ťuk. Hm a teď máme laryngitidu. Včerejší noc byla děsná, navíc jsem netušila co to je (no, spíš tušila...), dneska už jsme udělali všechna opatření a není to tak hrozný, zatím, jestě nás čeká kritické období v polovině noci. Uvidíme... Vaše drobotina je zdravá?? U nás dnes u doktorky snad největší nával co jsem zatím viděla :-(
cvrček + 5 67375
8.10.2013 15:24:47
Terap, nedalo mi to a na ten MMB jsem koukla. Dělá to nějaká Jitka Š. ID 459. Ale vyšlo by Ti to tak na 1.200, odhaduju. Ale podle fotek, co tam má, to asi opravdu umí.
terapeutka 100134
8.10.2013 11:26:04
No škoda, že jste nejste asi ždná ze severní moravy - tento týden od pátku do pondělka pořádáme obrovský dětský bazar se vším možným. Už se na to těším jak malé děcko ~:-D

Mi se taky právě nechce kupovat nová autosedačka, když tu kostru máme doma (resp máme záda, spodní část-podsedák má v autě švagrová, když příležitostně vozí moji holku do školy nebo na bazén... Tak bych jí dala jiný podsedák a tu sedačku smontovala, ale ten potah je fakt příšerný, původní už byl fakt na cáry, tak jsem to svěřila babi a ona na to původní polstrování našila oranžovou chemlonovou kožešinu ~t~ takže to vypdadá...no ... "divně"... hlavně jak je to silon, tak se v tom v teple děcka potí. Chtělo by to prostě bavlněný potah, ale potřebuju to i s tím molitanem uvnitř..
Je to sice starší sedačka, ale fakt kvalitní- Concord značka, stála před x lety snad 5-6 tisíc, takže bych jí věřila víc než polystyrenové Noname šmejdce za necelou tisícovku.
cvrček + 5 67375
8.10.2013 9:49:29
Větší sedačku zatím nemáme, ale taky už mu začíná být malá. Ale nic shánět nebudu, nejstarší holce seberu podsedák - už ho stejně nepotřebuje - a spojím ho zase se "zády", co mám schované na půdě.
Když jsem sháněla sedačku pro Vaška, těch 9-18, tak jsem viděla inzeráty na mmb, nějaká paní tam šije ty potahy. Dva tisíce to určo nestojí, teď už nevím kolik to stálo, ale vím, že mi to i tak přišlo drahý - takže naše děti holt jezdí v roztrhaných potahách. Jsem flegmatik, je mi to fuk:-)
Vašek už je zase pěkně nastydlý, tak čekám, kdy lehne někdo další. Jsem chtěla jet dneska do okresního města na takový ten bazar mezi maminkami, ale vzdala jsem to, nikam ho tahat nebudu. Stačí, že musí ráno do školky a zpátky. Holky, já chci zase jaro....
terapeutka 100134
8.10.2013 7:56:51
Holky máte už někdo větší autosedačku pro děcka? Honzíka zatím vozím v 9-18kg kategorii, ale už mu začíná trochu přečuhovat hlavička nahoře (asi 2cm), pásy mu v nejvyšší poloze na zádech už začínají pod úrovní ramen. Větší doma nemám (resp. mám jednu "kostru" 9-36 Concord - jen plast, bez potahu a ušití potahu+polstru sama nezvládnu a na zakázku to stojí pomalu víc než nová sedačka. Tak pomalu přemýšlím, jestli z peněz na Ježíška (od babiček) nekoupíme větší sedačku...
Holka v této (9-18) jezdila asi do 3,5roku (pak přešla na tu Concordku, ale potah šel do háje), ale on je asi nějak větší či co...

Případně nemáte tip na někoho, kdo na zakázku šije potahy včetně polstrování a nechce za to dva tisíce?
terapeutka 100134
8.10.2013 7:51:04
Kaajo - u nás byl Honzík takový "zaražený" a ubečený jen první týden, teďe mi vysmátý zdrhá ze šatny, ani se za mnou neotočí~:-D Ale naprosto úžasně mě odpoledne vítá - letí přes celou třídu a ječí "mááámííí!!!" a směje se~:-D

Samoobslužný je tak leda v jídle a pití, občas se mu teda podaří vyzout boty, obuje si ale sám jen gumáky.
Kaaja 15444
3.10.2013 21:29:06
ahoj,
tak se jdu "pochlubit" jak u nás se školkou :-)
už byl třikrát, no zatím ráno s řevem, první den teda prořval skoro dvě hodiny,jednou se počural, ale paní ředitelka ho moc chválila, jak je úžasnej v sebeobsluze, že je šikovnější než starší děti........druhej den jsem udělala chybu, že jsem si dřív oblíkla bundu, začal řvát,ale šla jsem s ním do třídy, chvilku si hrála a pak nenápadně zmizela......a prý byl uplně v pohodě, jedinej problém,že málo pije...............no dneska jsme udělali jinou chybu, šel s náma tatínek.......takže řev šílenej, učitelka mi ho musela stáhnout z krku a já jsem zdrhala se slzama v očích a knedlou v krku, ale prý nebrečel dlouho......když jsem pro něj přišla, tak trochu pobekl,ale pak už dobrý........tak jsem zvědavá na zítřek.......doufám,že to nebude trvat dlouho, už jsem na to asi stará ~t~ nemám na to nervy........takže fakt čím dřív, tím líp
Lucieza + upíři 03,11,14 8923
18.9.2013 16:34:33
Kájo já mám taky přírodní dítě~:-D Mobil dostane když chce s někym mluvit, jinak má zákaz šahat, Pc taky zákaz a TV jí moc nezajímá. Nekouká na žádný pohádky. Myslim, že jí nic neuteče. Do školky nejsme přijatý ani od 3 let. A máme furt dudlík, jak se ho zbavit?
Lucrezia 113280
17.9.2013 17:00:19
my jsme lehli komplet všichni. Malý to měl teda jen dva dny, ale my s manželem se v tom plácáme týden. Prckovi teda zůstaly zduřený uzliny, tak s tím jdem ve čtvrtek pro jistotu k doktorovi aby na to mrknul.
nad tím kolem jsem taky přemýšlela, ale zas se mi za ním nechce teda lítat, protože i na tý motorce mu dost často nestačím :D...takže asi až na jaře.
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 6710  [Dalších 6640 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.