| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2012

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 110] Názory 111120 z 3341  [Dalších 3221 >>]
Bberi 40972
21.12.2011 10:52:04
Markét.jj, mám stejný názor, holt jsme tu jen dočasně a u starého je ta smrt tak nějak přirozenější....

porod doufám neee,nejsem na to fit~t~

a ta stydká kost mě ted nebolí vůbec,tak si říkám,že mimi asi ještě tak nízko není, dnes je psolední den mít střelce,pak už bude kozoroh~;)
Markéta a 5 lumpíků 6320
21.12.2011 10:44:37
Bberi, nelekej se, mě třeba napadlo, že už chce miminko ven ~f~, ale škrábání v krku - to porod asi opravdu nebude ~;)

Jj, máš pravdu, taky mi smrt starých lidí tolik "nevadí". Zní to drsně, ale mnohem víc mě dostalo, když mojí 37-leté sestře diagnostikovali roztroušenou sklerozu, než když jsem se dozvěděla, že moje 83-letá babička má rakovinu v posledním stádiu. Nebo jsem možná velký pesimista nebo skeptik nebo drsňák, ale prostě to tak cítím ~d~. Samozřejmě všem přeju co nejdelší život, ale život je holt už takový... ~d~
Bberi 40972
21.12.2011 10:43:16
Pippi.na syfilis je tam kolonka,nad ní jsou rozměry pánve a pod ní ta tabulka,kam se píše každá kontrola
Bberi 40972
21.12.2011 10:34:51
Markét.ty mě děsíš,co by to jinýho bylo než nachlazení?....nemůžu mluvit,škrábe mě v krku a bolí celej člověk....

JJ, přesně český národ,každej je najednou jeho kámoš....a nic proti,ale byl starej,takže je to tak nějak přirozený,když třeba spadlo to letadklo s hokejistama,to jsem fakt slzela neb to bylo plno mladejch kluků-otců od rodin,plnejch síly~l~
Markéta a 5 lumpíků 6320
21.12.2011 10:26:55
Bberi, přesně s tím Havlem ~a~. Bych nikdy nečekala, že to budou takhle řešit.. Nejtrapnější mi na tom připadá, že posledních pár let po něm nikdo nevzdechnul a teď se můžou zbláznit - všichni ho znají, vědí, co by asi řekl tomuhle a tamtomu, najednou jsou všichni jeho kamarádi ~q~.
Markéta a 5 lumpíků 6320
21.12.2011 10:24:25
Bberi, jenže u nás je jen těhotenská poradna, takže tam jsou těhotný všichny v čekárně a to se pak bere, jak kdo přijde. Jenže tentokrát měli takový skluz, že od pěti už choděj netěhotný a mě brali jako poslední těhuli po šestý hodině.. Po mě už tam bylo dalších asi 6 čekajících. Prostě někdy se to sejde a někdy tam čekám třeba do půl hodiny ~d~

Držím palce, ať to nachlazení rychle přejde (jen jestli to je nachalzení ~;))
Bberi 40972
21.12.2011 10:21:15
ad Havel: taky mi to už připadá mooooc, mi připadá,
jj málem jak svatej~:(,leze mi to na nervy....
Bberi 40972
21.12.2011 10:19:05
Tak jsem si schrupla, no je mi všelijak~a~,musím uvařit oběd,za chvíli přijde mamka a pak už bud jen ležet...

odběr na syfilis mi dělali taky 2x, Ko nesčetněkrát,ale to je proto,že mám tu anemii

Markét.tak dlouho čekat na gyndě....moje dr. teda bere těhiotný přednostně,nečekám tak nikdy víc než 15 minut...
výšku fundu mám 36cm...

Pippi.to jsi měla včera teda smolenju den v té porodce a sestra koukám neměla svůj den a nebo je tak protivná furt,njn co naděláš~o~
Pippi 108434
21.12.2011 10:18:33
Ahojky,
tak já tady studuju průkazku a ten syfilis asi fakt nemám. Já z toho prd přečtu, doktorka strašně škrábe a jsou to samé zkratky, ale nevidím to tam. Jako na potvoru má zrovna tento týden dovolenou, takže tam nemůžu ani zavolat. Sakra, mně se to tak strašně nehodí jet do prahy na krev, dneska čekám na balíček a zítra jedeme na celý den pryč.
Petro, Mambo, i všechny ostatní, na čaj zajdu moc ráda, ale dám vědět, jestli to zvládnu toho 27.12., protože vážně přemýšlím o tom,že se přeobjednám - 27.12. mám manažel ještě dovolenou a pravděpodobně nebudeme nikde poblíž Prahy.
Ad V. Havel - bojím se to říct nebo napsat, ale já ho za svatého rozhodně nepovažuju a i když uznávám, že jako bývalý prezident si pocty zaslouží, dost mě to otravuje, že tomu povinnému truchlení není úniku.
Holky, od včerejška mě tak strašně bolí ta stydká kost, že nemůžu skoro chodit. V noci jsem se vzbudila při každém pohybu, nějaký polštář mezi nohama absolutně nepomohl. Včera mi doktorka řekla, že to je tím, že dítě už je hodně dole v pánvi a na tu kost tlačí hlavičkou.
Markéta a 5 lumpíků 6320
21.12.2011 9:11:36
Hezké ránko, u nás pocukrováno sněhem, docela idylka, ale má se zase oteplit a pršet ~7~.

Nechtěla jsem to tu načínat, ale už mi to fakt nedá... jsem totiž děsně hotová z toho, jak furt všude na všech programech řeší Havla ~8~. Já chápu, že to byla osobnost, která byla důležitá pro naše dějiny a měl velké zásluhy, ale připadá mi, že to fakt přeháněj..dělaj z něj úplnýho svatýho a to on teda rozhodně nebyl ~a~~a~. Musím dát za pravdu manželovi, kterej prohlásil, že je jediný štěstí, že neumřel na Vánoce, protože by byly totálně zkažený ~4~. Omlouvám se za výlev, ale už mi to fakt leze na nervy.~o~

No, teď už k tý mý včerejší kontrole.. Pippi, asi byly včera nějaký skvrny na slunci, protože já jsem si to taky užila.. Nejdřív jsem letěla do nemocnice namonitor, šla na gyn. oddělení, jako minule. Tam mi nejdřív sestra poučila, že mám chodit dřív, tak jsem jí vysvětlovala, že mám hned potom poradnu a že nejsem místní, tak to teda vzala.. Nakonec mě poslali rovnou na porodnici (tj. o patro výš), že tam se mnou už rovnou sepíší porodopis, když už jsem ve 36.týdnu. Tam se mě ujala moc hodná PA, nejdřív zase dlouho hledala tu naši Béčkovou lumpici, ta se teda umí schovat ~;). A pak sepisovala nějaký ty papíry, ještě nějaký jsem dostala domů s tím, že je mám donýst buď příště, nebo k porodu vyplněné. Takže tam vše dobře dopadlo a monitor byl prý ukázkový. Od vedle byl slyšet křik nějaké rodící maminky, fuj, se mi to úplně připomnělo ~n~
Pak jsem letěla k dr., přišla jsem tam o půl čtvrtý, a na řadu jsem se dostala až asi v 18:10 ~8~. No děs! Sestřička si stěžovala, že neví, co tam dneska ten doktor s těma ženskejma dělá ~j~, ale že to hrozně protahuje..
Takže doktor mě nejdřív vyšetřil, prý se nález od minula pohnul, že prý se čípek zkracuje a měkne, ale když jsem pak koukala, kolik CS mi napsal (čekala jsem tak 5), tak to bylo místo minulého 3 už 3-4 ~t~, tak to mi zase takový posun nepřišlo.. Pak mi teda řekl, že tu moji porodní záležitost konzultoval na klinice (asi myslel FN v Hradci Kr.), a že tam prý bez problémů tyto případy rodí přirozeně, takže by do toho teda taky šel, když už to je čtvrtý porod. Leda prý bych byla prvorodička, tak by to byl jistý císař.. No, tak to mi trošku zvedlo náladu, ale beru to tak, že nakonec může být stejně všechno jinak..
Na kontrolu jdu zase za týden, tj. 27.12., opět včetně monitoru. To se prý už teda domluvíme, že jestli se nález nepohne (nebo nezačnu rodit do tý doby), tak by mě hned po novým roce přijal k indukci. Možná prý už nejlíp v neděli 1.1. večer.. No to mu budu muset příště rozmluvit, aby to aspoň o den posunul, ne že bych chtěla na silvestra nějak slavit a užít si nový rok, ale proto, že v pondělí mají děti ještě prázdniny a babička má možnost hlídání až od úterka, resp. pondělí večer, tak prostě kvůli rodinné organizaci. Tak snad s ním bude domluva to o ten den nebo dva šoupnout...
Pozitivní také je, že jsem od minula nic nepřibrala, výška fundu 46 cm ~8~. Ale zase negativní, že mi našli streptokoka (to mám poprvé), ale prý to je běžná věc, tak si nemám dělat starosti, jen že mi u porodu dají ATB. No, syfilis teda nemám ~t~ a ty odběry krve na krevní obraz mi teda dělali 2x za celé těhu - na začátku a teď na konci..

Už mě nic nenapadá, musím jít něco dělat, mám na dnešek seznam úkolů dlouhý (i když samý prkotiny, ale dohromady to dá vola ~;)) a k tomu má přijet můj táta na návštěvu, tak toho pak asi moc nestihnu ~j~.

Omlouvám se, že nereaguju, ale už jsem opět vše zapomněla a nestíhám ~;)
[<<Předchozích 110] Názory 111120 z 3341  [Dalších 3221 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.