| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2012

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 100] Názory 101110 z 3341  [Dalších 3231 >>]
1Majdali 118921
21.12.2011 14:07:56
Evčo já bych normálně odpověděla taky jen "nevím tak jí zavolejte s zeptejte se" s patřičným úsměvem naznačujícím kdo je tady blbec ... ale po tom šíleném čekání jsem byla vytočená už dost ... a pravda je, že ptát se "pacienta" "proč vám paní dkotorka nedala /neudělala, nenapsala.../ je prostě stupidní ... jak já mám vědět co doktor má a co ne? ... to mě odjakživa vytáčí ...

ale Pippi asi bych vyběhla i s tou sestrou ... "nemám? .. no tak nemám a tam už nejdu, máte to v průkazce a tečka dál s vámi o tom diskutovat nebudu" ... nehledě na to, že jsi první o kom slyším, že chtěli někde průkazku o skupině .. také to mám jen zapsané v průkazce ...

...

a teď jsem se přežrala ... dala jsem topinku (teda 3) s česnekem .. na to tatranku a 2 pomeranče .. a už se asi nehnu ...~f~
Carolla 68600
21.12.2011 14:00:44
Marki, já jsem sice trochu bokem, ale Havla vnímám stejně jako vy, ne že by tady někoho zajímal,ale ty krajánci ho také řeší,no dokonce na České domě pověsili vlajku na půli žerdi,no já mám stále domácí stránku na SEZNAMU, no a tam jede už třetí den jedna zpráva za druhou,no což,ať je mu země lehká,ale je pravda,že posledních pár let po něm neštěkl ani pes,no a teď se můžou všichni zbláznit,no a Dáša si mne dlaně~t~
Jinak máš za sebou odběr na streptokoka,ale výsledek bude až 28.,no kdybych začala rodit předčasně(proto se dělal),tak stejně nic nevím.Jela jsem tam brzy ráno,ale byla jsem jak ztlučená,Sebošek se v noci probudil o půl třetí a řádil až skoro do šesti,no teď bude deset a spí jako dudek a maminka přemýšlí,že na sebe vyleje kýbl s vodou, jak je hotová~n~.
No a dnes je venku pěkně zataženo,tak to mi udělalo velkou radost,přemýšlím skočit do obchůdku,nakoupit nějaké suroviny a rychle něco upéct,možná se přitom trochu vzpamatuju.
Majdali, důležité je se nedat, ale jak vidět,vyřídilku máš dobrou,tak na ty bílé pláště,oni jsou spíš zvyklí, že se jich všichni bojí, ale to je jen díky těm ustrašeným pacientům. Takže ~g~~R^
No a holky, to čekání je strašné, Marki i Majdali, já také občas čekám,ale až tak? No a Marki,já si opět rýpnu,ale prosím,v dobrém.Mě také doktor před císařem při KP přesvědčoval, že to uděláme přirozeně. Že nerodím poprvé a že to půjde.Naštěstí jsem do toho nešla,protože moje kolegyňka v práci,sto let porodní asistentka,nyní již důchodkyně mě skoro prosila,ať to nedělám,že těch strašných poranění, co viděla, no a u nás by to znamenalo uškrtit malého na pupeční šňůře, o čemž pár hodin před porodem nikdo nevěděl. Ten doktor pak stále opakoval,jak je dobře,že jsme ten císař udělali.Takže ať se rozhodneš,jak se rozhodneš,budu na tebe a miminka myslet a strašně držet palečky.No stejně budeme rodit asi přibližně stejně,jak to tak vidím.
Pippi, s tím výletem, já nevím,ale já jsem tady doma tak otrávená,že bych jela kamkoliv,ale pravda,že člověk nikdy neví.
TAk se mi probudilo další dítě, jdu se o něho trochu postarat, pak zase napíšu.~;)
Evca 118599
21.12.2011 13:58:06
Majdali, dobry napad s tim cesnekem. Uz mi stoji na plotne brambory na cesnecku.~R^

Jinak obdivuji tu tvou pusinu. Ja takova nejsem.~n~ Opravdu mne musi neco hoooodne dopadlit. Ale myslim, ze je to spravne. pokud se nebudeme ozyvat, tak se nikdy nic nezmeni. Takze ti moc fandim.~g~

Ja jsem akorat dost neoblomna, co se tyde reklamaci, ale rict nekomu neco od plic, mi nejde tak lehce.
Evca 118599
21.12.2011 13:53:28
Jo Market, souhlasim s tebou. S prihlednutim k tomu, ze mu bylo 75 a byl silny kurak a alkoholik, tak se dozil velmi vysokeho veku.

Mne treba kdysi rozbrecela smrt princezny Diana. 36 let a 2 maly kluky. To jsou tragedie.

Jinak je mi lito tve sestry, snad se to alespon nebude zhorsovat moc rychle.

Pippi, ja ti nechci radit, co mas delat. Jen ti reknu, ceho bych se bala ja a co jsem treba udelala. Bala bych se, ze mi praskne voda nebo dostanu kontrakce a pojedu 2-3 autem do porodky. Myslim, ze ta panika by neprospela mne ani male.Ale to je i ten duvod, proc jsem chtela mit porodku "za rohem".

Tchanovci bydli 2,5 hod jizdy autem od nas. Kdyz jsme nekdy v zari mluvili s Jirkou o Vanocich, tak jsem mu rekla, ze uz bych se bala jet takhle tesne pred porodem tak delako. On ze ho ani nic jineho nenapadlo, ze budeme doma. Takze tchanovci prijedou k nam. Jeste dorazi ve stejny den i svagr s pritelkyni (tou tehuli). Proste vsihni budou u nas. Vsichni se nabidli, ze jidlo privezou. Jirka to odmitl, ze to udela on. Dopadne to asi takhle - svagrovci privezou kachnu a cukrovi, my s Jirkou spolecnymi silami udelame zeli, knedlik a polevku.

Vis, pippi, mozna by si manza mel zkusit uvedomit (mozna mu to zkus sikovne podhodit), ze rodina jsi ty a ten maly spunt a jestli Vas 2 chce opravdu ohrozovat?

Markéta a 5 lumpíků 6320
21.12.2011 13:34:37
No, ještě k tomu Havlovi, mě na tom nejvíc štve, že v neděli nedali ani večerníček, všechny pořady, který se mi zdály zajímavý, tak prostě změna, nejsou a nebudou, na ČT1 a ČT24 běží stejné věci - Havel a nic jiného, ale když přepnu na ČT4, tak tam si klidně dál hrajou hokej a to nikomu nevadí.. ~a~ ~o~
Markéta a 5 lumpíků 6320
21.12.2011 13:32:43
:-) Já mám spolužáka Štěpána a ten slaví narozky 4. ledna ~:-D

Pippi, ségra nemoc zvládá jak to jde.. No, občas má nějaké problémy - horší hybnost některé končetiny, bere na to nějaký ty dryákový kortikoidy, a to má ještě štěstí, že byla zařazena do toho léčebného programu, protože se tam prý každý nedostane.. ~d~. Musí si dávat velký pozor, aby nechytla nějaký bacil a když, tak hned dostává ATB. Pracovala na 3/4 úvazek na pracáku, jenže teď to nějak reorganizovali a ona dostala padáka, takže teď shání práci, což jde horko-těžko, protože na plný úvazek nastoupit nemůže a také to nesmí být nic namáhavýho. Takže když to shrnu, zatím celkem dobrý, jen doufám, že to takhle vydrží co nejdýl. MMch, začlo to přesně před dvěma lety někdy po Vánocích, protože jí brněla jedna polovina těla a měla zhoršený cit. Nejdřív jí vyšetřovali na všechno možný, a až asi za 3 měsíce šla na magnetickou rezonanci, kde to určili s jistotou. Asi prý něco přechodila a pak předvánoční stres a přepracování (dělal tenkrát ještě nějakou kvalifikaci na tom ÚP, takže se učila a dělala zkoušky a do toho pečení cukroví atd...), že se jí to takhle rozjelo.. Ona teda byla alergik už předtím na leccos, to s tím asi souvisí.. Ale stejně je to děs, člověk neví nikdy dne ani hodiny ~a~
1Majdali 118921
21.12.2011 13:09:23
Ahoj holčiny ..

Markét jsme na tom stejně s tím Havlem ... beru ať ho řeší, ale denně??? Pořád dokola ... pořád to samé i ve sportovních novinách atd už mi to leze krkem ...

Ten sifilis mě Peti taky pobavil :-D ... jinak ty testy mám také 2x - naposledy ve 30tt ...

koukám, že v těch poradnách jsou na facku všude ... v pátek jsem byla naposledy na gyndě .. v pondělí volám do porodky, že se mám objednat na poradnu ... tak si vyslechla co a jak a že musím do kardio ale ti přes svátky nepracují atd .. tak si mě tam chvilku přehazovali na telefonu až to skončilo tak že mám přijít v úterý ... no ... byla jsem tam včera ... čekala jsem tam 3,5 hodiny to samo o sobě je fakt ne pěst - na co se pak objednávám? ... no pak jsem přišla k doktorovi, který se začal chovat stylem aproč tahle doktorka tohle a proč tahle tohle .. tak jsem nevydržela .. doktora jsem sprdla, že já jsem medicínu nestudovala a od toho aby mi řekli jsou tam oni a ne já, že já jsem auditor a můžu mu max udělat audit efektivnosti práce kde by po mé jediné návštěve akorát tak propadli atd .. fakt jsem měla asi 5min monolog zakončený tím, že se asi spletl nebo vypadám tak dobře, ale že 15 už mi bylo dávno aby si mohl dovolit se takto chovat tak ať se ke mně nechová jako k dítěti .. doktor zrudnul, začal koktat .. nakonec se omluvil a poklračovali jsme normálně ... jsem zvědavá jak to bude pokračovat ...

malinká je stále úúúúplně nahoře co to jde a hlavičkou ... ta se prostě nehne .. asi se jí tam líbí je tam jak v křesílku tak co by se otáčela ppotvůrka ...ale ta kost mě bolí taky a přitom je tak vysoko .. ani jsem se na to radši neptala...

a koukám chřipajzny zas začínají řádit .. tak holky ať je všem líp a já si asi dám něco s česnekem aby se mi to vyhlo ...

Pippi prosím Tě .. nic jste miminku nezkazili ... ono je to jedno :-) když jí nebudete šidit na dárcích :-D bude to jedno i jí ,-) ... mám v práci kolegu :-) jmenuje se Štěpán a narozeniny má 23.12. :-)taky to nijak neřeší ...

Pippi 108434
21.12.2011 12:35:35
Evčo, chystáme se jen za rodinou, je to 100km, myslíš, že je to rizikové? Já nevím, mně se nezdá, ale musím přiznat, že dvakrát se mi tam nechce. Tomáš tam strašně chce jet, v tomhle se prostě neshodnem. Já vím, že kdybych si postavila hlavu, že nepojedu, tak nepojedem, nenutil by mě. On to prezentuje tak, že to děláme proto, abych nemusela nic dělat, jenže to je blbost, protože tam budu dělat to samé co doma, pomáhat s jídlem atd. Nevadí mi to, ale pravda je, že kdyby to na mě mělo přijít, tak chci "začít rodit" doma, ne u našich.
Evca 118599
21.12.2011 12:25:08
Cus holky,

koukam, ze vy uz po obede a ja teprve snidam. No ja jak se vcera zridila, tak jsem to proste musela dospat, aby se telo dalo trochu do kupy. Ale jsem i tak unavena i tak. Jsme fakt kopyto.

Ad Havel - ja k nemu mela dlouho neutralni vztah, ale vylozene se mi zosklivil, kdyz mu umirala 1.manzelka a on uz chodil s Dasou. To je neodpustitelne. To uz mam radeji Klause.V hodne vecech s nim nesouhlasim, ale libi se mi ten jeho pragmatismus vuci EU, ze brani ceske zajmy a ze se neomluvil Sudetskym Nemcum.

Ad krevni testy - mne je taky delaly jen 2x. HIV neg mi vyslo negativni a zrejme se na mne jukli a rekli si, ze nejsem zadna rajda a uz mi je neopakovali. Krevni skupinu mam pouze v prukazce. Nemyslim si, ze by to melo byt nekde jinde. Vzdy si berou jen prukazku, tak tam vse potrebne musi byt. Nikdy se nikdo neprohrabava tunama prilozenych vysetreni, pokud neni nejake riziko.

Joo, ad ta 15 leta mamina - naprosto s Vami souhlasim.Dite ma dite. Nevim, co budou mit oba za zivot. ~a~Myslim, ze antikoncepci nebrala, protoze jak jsou rodice silne verici, predmanzelsky sex je vlastne tabu, ona ho praktikovat nemela. No ale skutek utek.

I kdyz ja to stene nechapu. Ja v 15 nevedela ani co to je francouzak. Nejsem moc odvazana z toho, jak deti dnes strasne rychle dospivaji. Rikam Jirkovi: "Elisku ve 12 zavru a pustim v 25,aby mi na ni zadny "prasak" nemoh"" ." Omlouvam se,za to slovo.

Jo Pippi - pises, ze mezi svatky nekam pojedete. Super, ze vypadnes, ale neni to riziko? Nechci ti do toho kecat, ale ja uz su sragora, ja se budu drzet nasi rodne hroudy.

To je zase saga....Tak radeji cauky.
Pippi 108434
21.12.2011 11:13:11
Markét, a jak to sestra zvládá? Roztroušenou sklerózu diagnostikovali mojí kamarádce ve 26 letech, byla jsem z toho tenkrát na prášky. Ale zvládá to dobře, zůstala v práci i když nemusela a nedávno se jí narodilo miminko.

Ještě jsem si vzpomněla na hezkou příhodu ze včerejší jízdy metrem. Vedle mě seděla holka a u ní stál kluk a bavili se o tom, že oba mají sestru, která má narozeniny 1. ledna. A oba říkali, že ty sestry mají nejkrásnější narozeniny, protože všichni slaví Silvestra a zároveň narozeniny, všichni jim přinesou dárky a mají dvojitou oslavu... Já to teda hrozně ráda slyšela, protože mi lidi vyčítají, že jsme miminku "zkazili narozeniny", když se má narodit na přelomu roku. No a to ještě neví, že jsme zkazili i svátek, protože v případě, že to bude holčička, bude mít svátek 2. ledna.
[<<Předchozích 100] Názory 101110 z 3341  [Dalších 3231 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.