| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2012

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 140] Názory 141150 z 3341  [Dalších 3191 >>]
Bberi 40972
20.12.2011 13:19:12
Carrol:to jsi napsala pěkně,že mimi jsou tak blízko a přitom tak daleko.~;)

Já su po o,měla jsem filé, já ty ryby fakt nemusím~a~ Ted se dorážím sladkým...~w~
Carolla 68600
20.12.2011 13:13:49
Peti, teď jsem se dívala na tu štolu,jak je to myšleno přeložit na třetiny, něco jako závin, mě se musí vše vysvětlit po lopatě~t~, no a s tím horkovzduchem mě také nezlob,já co tady bojuju s plynovou troubou bez ukazatele teploty~j~
Carolla 68600
20.12.2011 12:52:17
Zdravím po ránu holky, tak jste mě potěšily a spravily náladu, před chvílí jsem se vrátila z labiny, vzali mi krev a vyšetřili moč,ale streptokoka neudělali,prý jestli jsem se po ránu před vyčuráním myla,no jasně že myla.No a to je ta chyba, zítra repete a nesmím se tam dole umýt,musím být špinavá 12hodin,no fuj,jsem řekla,že teda u nás se můžeme pěkně vymydlinkovat,ale když to chtějí,mají to mít.Stejně pak budu muset čekat týden na výsledek,to možná dřív porodím.
No a Jezi s tou krví, tady dělají ty odběry kompletní,včetně HIV, nejen KO,co kdybych se třeba včera někde nakazila,ne?~t~
Evči, vůbec nejsi krkavčí matka,ani žádná z nás,prostě to tak příroda zařídila,že zase všechno musíme odnést my,ženské a chlapi si to potom jenom zapijí. No je to vše hezké a romantické,ale jen do té doby,než ztvrdne břicho,nebo když zakašlete a skoro se počuráte,protože hlavička tlačí a tlačí,no ke konci už jde všechna důstojnost stranou.Já myslím,že jsem si toho užila až dost a teď už budu vychutnávat ten normální život v přelehlém tričenku (hihi, to nevím).No a navíc se také těším na ty nožičky,co mě tady kopou do žeber,už je dokážu nahmatat včetně patiček,oni jsou ti mimísci tak blízko a přitom ještě strašně daleko~:-D
A vánoční atmosféra, Peti, děkuju za povzbuzení,máš naprostou pravdu, upeču štolu (no snad se povede, když tobě to jde všechno tak lehce) a dnes bych chtěla ještě linecké,to je jednoduché a přitom mnamka, no a to bude asi vše. Stromeček už máme do 8.prosince,tady se to tak dělá,ale holky, v tom vedru to stejně žádné Vánoce nikdy nebudou.
Jezinečko, také se to hezky čte, jak máš všechno připravené, tak pozdravuj potom babi a hezky se rozšoupněte~x~
No a dárky nakoupíme kdykoliv, ty obchoďáky jsou narvané k prasknutí zbožím a já mám u pokladen výhradní právo se předběhnout, protože tady jsou pokladny pro těhotné a tam vás musí pustit. Takže jako vždy, vše na poslední chvíli, ale snad to klapne.
No a všem, co byly na kontrolách (Eset,asi to neřeš, UTZ někdy děsně zkreslují),gratulace, a těm, co jdou, tak ať slyší jen pozitivní zprávy. Už se těším na nové zprávičky. ~;)
Marki, na tebe jsem special zvědavá, protože ty jsi hrozně odvážná,ale doufám,že také moudrá a v případě nebezpečí pro mimísky se necháš přemluvit, myslím na tu drobinku maličkou B-ko~:-D
A poslední věc, o švagrové vás budu ještě informovat, protože myslím,že se budou ještě dít věci, ona už si je vědomá,že žije s psychopatem, ale bojí se cokoliv udělat, protože tu jde o život. No potom písnu, tak papa holčinky, jdu udělat Seboškovi kakao, je to jeho ranní rituál~v~.Cájí ještě chrní~t~
Petraend, Dennis a Nicolas 99344
20.12.2011 9:37:33
Receptík už tam je.
Bberi 40972
20.12.2011 9:36:05
Přidávám se k dobře vyspaným lidem.~;) Asi fakt byla dobrá noc.

Vánoční výzdobu mám už dlouho, bez ní by to nešlo, stromek taky máme, dárky koupený.jen je musím zabalit...~;)

Přeji všem pohodové kontroly.~R^

Já už se taky těším,až budu bez břicha,hlavně,až se budu moci ohnout-ten pohyb mi dělá děsné problémy....Když mně něco spadne na zem a malá ej doma,tak ji poprosím a ona mi to podá.~;)

Recept na štolu uvítám,nikdy jsem ji nejedla.
Petraend, Dennis a Nicolas 99344
20.12.2011 9:23:12
Dobré ránko, tak mě se dnaska taky spalo celkem dobře. 3x na záchod a před sedmou už jsem si lehnout nešla, páč mě brněly ruce a bolely ramena.

Dneska přijde sestřenak tak budeme péct chaloupky. A asi jí využiju, že mi rozvěsí výzdobu.

Zítra s ní jedu na drobný nákup a na obídek.

My ještě nemáme ani dokoupené dárky, ani stromeček. To snad ve čtvrtek s mm dotáhneme do konce. A asi uděláme i nákup potravin, at to mám z krku a v pátek už si udělám jen salátek a vánočku. Polévku jako tradičně vaří moje babička a naši jedou s řízkama ve velkém tak se tam ty 4 plátečky ztratí a já si tím nebudu zasmrádat byt.

Včera večer jsem taky o mimískovi skoro nevěděla, až jsem měla trochu strach, ale snad je všechno v pohodě.

Caroll ta tvoje švagrová to nemá lehké, tak to snad pořeší co nejdříve. A s cukrovím si hlavu nedělej, no tak nebude, upeč třeba nějakou sladnou mňamku na plech a je to. Nebo já mám úžasný recept na vánoční štolu pokud by byl zájem je z hladké mouky s PDP a tvarohem. Dám receptík do deníčků já jí mám moc ráda a dost často ji dělám i přes rok.
Eset+2M 11735
20.12.2011 9:03:26
dobré ranko :-)

tak jsme ráno u dr. prošly a Moni mašírovala do školy ~z~ ... už se nemohla dočkat a přiznám se, že já taky ne ~f~:-) ... konečně můžu zabalit ty dárky a hlavně dopolko v klidu odpočívat :-)

včera na UTZ vše OK ... mimís je hlavičkou dolů, velikost dr. naměřil průměr 32+3 a odhad váhy 2007g ... tu velikost už fakt neřeším, protože prostě si nemůžu pomoct, ale tenhle dr. mě jedinkrát nezměřil tak, aby to odpovídalo skutečnosti ... hlavně, že všechny orgány se zdají v pořádku, s polohou jsem taky spokojená (snad se mrňous nerozhodne ještě udělat kotrmelec) a placenta je na zadní stěně ... ještě mám ve zprávě poznámku normohydramnion, což předpokládám znamená, že plodové vody je normální množství ...

k ostatním úspěšným kontrolám gratuluju ~x~ a k těm, co se chystáte držím palečky ~;)~;((

Caroll ... ten švagrové manžel je fakt na pěst ~4~

tak ... jdu hodit do pračky záclony a chvilku asi ještě zalehnu ~k~

jezinečka 105196
20.12.2011 8:52:36
Brý ráno,
Tak dnes v noci byl asi nějaký dobrý tlak, já taky spala super, i když jsem teda byla na záchodě a pak v 7:15 udělat Žofínovi kakao a pak jsme spali do 8:30!!!!!Mambo~y~~t~ a jelikož jsem šla spát o malinko dřív než jindy, takže náhdera~z~~z~~z~

Tak jdu dnes na monitor...

To já ty Vánoce miluju, takže se pomalu ale jistě chystám, výzdobu teda už máme od začátku adventu, dělávám to tak každým rokem~;) tak jsem včera dobalila dárečky a dnes ještě budu muset asi narychlo do města něco pokoupit a pak večer už se chystáme s mámou na velký nákup do Kauflandu, jelikož pak nesnášíme ty návaly těsně před... zítra pouklízím, ve čtvrtek upeču vánočky a v pátek už si budu užívat u babi a ladit náladu na sobotu~;)

Carol, já nevím jak to bylo u Vás, ale mě tady brali krev vždy 3x, určitě 2x na krevní obraz a pak 2x na protilátky...

Lupi, tak já tady taky většinou ponocuju a nikdo nikde a vidíš to, včera jsem to zalomila zrovna brzy~f~

Tak a už nevím, jestli jsem ještě něco nechtěla... tak zatím ~3~ jdu se nadlábnout~w~

Lupitka a Kubíček a ? 73127
20.12.2011 8:50:20
Hezke ranko :-)

tak zavist, ze jste se vychrnely. ja uz zase v 5,30 vzhuru a ne a ne usnout. Chtela jsem vstavat s Mambou ~t~ Tak jsem zvedava, jak dneska budu akcni.

Carol, ja jsem to asi pisla blbe, beru denne jeden prasek, bud cely 150 a vikendy 75. Bez prasku uz nikdy bohuzel nebudu, jak jsem psala, me telo bere stit.zlazu jako vetrelce a samo ho nici.
Drzim palce, at jsou odbery v poradku a vse rychle. A at vse pak stihnes do soboty.

Marketce drzim taky palce, at je dr vstricny a domluvite se jak by se to libilo tobe.

Taky mi bude chybet brisko, teda ty pohyby ale zas jak to boli, clovek plno veci nemuze, funi, tak to zas mi chybet nebude :-)
Markéta a 5 lumpíků 6320
20.12.2011 8:38:59
Tak já se přidávám k Evče, dneska se mi taky dobře spinkalo ~h~. Ani mi netvrdlo břicho a na WC jsem byla jen 2x ~t~ Jenže já v těch 6:30 už opravdu musela z postele, abych děti vypravila do školy. Teď jsem si dala sprchu, asi v 9 jedeme na návštěvu k dědovi a po O zase kolotoč - ZUŠ, monitor v nemocnici, doktor, tak to zase večer padnu za vlast.
Jsem zvědavá, co mi dnes dr. na tý kontrole poví, chtěl se už domlouvat, no doufám, že to ukecám třeba na středu po novém roce a přece jen bych chtěla zkusit aspoň to vyvolání.. ~d~ No, možná mi zatrhne tipec hned zkraje ~5~

Jezi, je to divný, ale mám taky chvilky, že na to břicho úplně zapomínám, třeba sedím a žehlím a najednou si uvědomím, že určitý pohyb prostě neudělám ~;), ale je fakt, že se tyto chvilky poslední dobou vytrácejí :-)

A celkově já mám tohle těhotenství fakt nejnáročnější, měla jsem to štěstí, že všechny předchozí těhotenství jsem byla úplně v pohodě a s minimem problémů, teď už je asi znát opotřebení organismu a ještě ty dva špunti k tomu. ~p~~p~. Ale stejně vím, že mě ty pohyby v bříšku a takový ten pocit, že ty miminka jsou jen moje ~l~ budou chybět ~d~.
Musím se jít ustrojit a vzbudit Léňu, já jí tak závidím, že si ráno vychrňuje... ~7~, já chci takýý ~h~
[<<Předchozích 140] Názory 141150 z 3341  [Dalších 3191 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.