| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2012

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 150] Názory 151160 z 3341  [Dalších 3181 >>]
mambo 100493
20.12.2011 7:40:49
Dobré ranko,
tak u nás vstávačka v 5:30 juchůůůůů ~;) V 7 si přijela babi s dědou pro malou a já mám celý den na to, abych tak nějak poklidila, nakoupila, uvařila na zítřek (přijde kamarádka s dětma) a hlavně v 10 jdu k dr, tak se těším na uz a doufám, že je vše v pořádku!
Lupitko - ty jsi teda ponocovala....~8~ To já bych nevydržela...
Caroll - odběry nesnáším, tak ať to máš rychle za sebou. Jinak jsem taky bledá - až zelená ~t~
Evčo - máš rech - vyderžať ~:-D
Výzdobu nemám, ale tento týden jí určitě zvládnu - možná už dnes ~;)
Tak se mějte a krásný den ~3~
Evca 118599
20.12.2011 7:33:56
Ahoj holky,

ja dnes spala uplne luxusne. Minimalne 7 hod vkuse.To se mi nestalo tak od zari.Jsem tu uplne ruzovoucka jak detska prdelka.~b~ Ale pujdu to jeste zalomit, preci jenom je brzo....na mne.~;)

Carol - jsem rada, ze nejsem sama v tech pocitech. Nekdy se citim jak krkavci matka. Po vcerejsi noci jsem prohlasila, ze nechapu, jak nekdo chce byt znova tehotny. Spala jsem 3 hod, bylo mi zle od zaludku, vse mne bolelo.Az jsem si to pak vycitala. No jo, uz toho mame dost. Ale uz to bude, vyderzat.

Ja teda vubec nemam pocit, ze budou Vanoce. Zadnou vyzdobu doma jsem neudelal, ani jsem manzovi nerekla, at mi ji sunda ze skrine, abych to mohla rozmistit. S tim pocasim venku to proste na mne neleze. Navic se soustredim na uplne neco jineho.~;)

Tak zatim packo a drzim palce vsem, co jdou na KO.

Carolla 68600
20.12.2011 2:46:58
Lupitko, jo jo, já také beru,ale Euthyrox 100mg ráno každý den, jen nechápu to tvé dávkování, upřesni. No a mě se to teda zlepšilo převelice, ale bez prášku nedám ani ránu. Mám výsledky spíš na té spodní hranici,což je dobře a další kontrolu až začátkem března,takže potom uvidíme,jestli mi to trochu nesníží.
Jinak jsi tu zůstala chudinko na noc sama:-))),holky asi všechny zalehly brzy,no ráno tu bude určo zase plno.Já jdu ráno na odběry krve,už potřetí,no a také na streptokoka,na to se teda netěším,tady se to neodebírá na gyndě,ale v laboratoři,no potěš. Musím na ráno natáhnout budíka.Jsem Carlosovi říkala,že u nás se dělají krevní testy jen jednou,tak na mě hleděl,že jak poznají, že je vše v pořádku i na konci těhotenství,tak jsem se smála,že se podívají na obličej,no a když je bílý, tak je mamina anemická. No a on mrkl na mě a říká, že jsem anemická~t~ Tak si ty odběry mohl odpustit,ne?~t~
Jinak se ale cítím jako na houpačce,jednou jako bych ani nebyla těhotná,jak psala Jezinečka,tak přesně stejně,no a druhý den mám pocit,že za chvíli budu muset do nemocnice.No tohle poslední období není teda nic moc a abych se přiznala,ani mi to bříško nebude chybět,už se těším,až se budu moc normálně ohnout,obléct a chodit bez neustálého tvrdnutí a pocitu,že se každou chvíli počurám.
No a jak já vás čtu, jak pečete a makáte,dnes jsem teda také makala, ale to pečení jsem prostě zasklila,no možná ještě něco udělám,protože je mi líto,že už v sobotu jsou Vánoce a tady nikdo nemá na nic čas, dnes mi to došlo i líto,protože ještě nemám ani dárky pro děti a manža nemá furt čas,tady už bude jedenáct a zatím není doma. Vím,že to všechno stihneme,ale nemám ráda tady ten blázinec a vše na poslední chvíli, no nic, tak jsem si postěžovala,hodím sprchu a jdu se z toho raději vyspat, ráno se na vás těším. ~3~~h~
Lupitka a Kubíček a ? 73127
20.12.2011 0:49:13
Jukam, ze muj prispevek se objevil jako vcera ~t~ a to ja jeste nespim. Tak snad usnu.

Vsem krasne sny a zitra - vlastne uz dneska preji

PEKNE UTERNI RANO ~:-D~x~
19.12.2011 23:48:28
Tak tu jukam a nikdo. Nemuzu spat, se picnu. Prevalovat se nemuzu, des me boli zada. No mam bobky jak budu rodit, minule krizove bolesti a ted to mam uz od zacatku na leve strane (asi nasledek toho jak jsem letos zuchla ze schodu)~7~

Jo a mam radost ~z~, volala jsem si na vysledky na endokrinologii (tusim Caroll, ty taky neco berese, vid) ja mam Letrox 150x5 a 75x2. Tak jako minule tehu se mi to zlepsilo. Dr to chtel snizit, ale zas rikal, ze v tehu je toho hormonu potreba vice, tak to nechal. A to i minule rikal, ze se nesetkal s tim, ze by tehule mela lepsi vysledky. Ze se to bud horsi a nebo na to maminkam v tehu prijdou.

Kluci chrni a ja a pidisek v brisku jsem vzhuru ~:-D
19.12.2011 20:37:18
Asi vsechny mate uz siesticku a odpocivate. ja se jdu vykoupat, tatka si hraje s Kubaskem. Ten ma ted nejvice energie, ukazuje nam tu tancovani, beha, hopsa, je vysmatej ~t~ tak ja se jdu vykoupat a mam narizeno zalezt do pelisku, tak uvidime.

Vsem krasny vecer a klidnou noc ~6~
19.12.2011 19:47:12
Hezky vecer,

jukam, ze vsechny funite, hekate a trpite ~:-D ja taky. Ted jsem dala pect posledni plech kosicku. A jsem hotova az beda. Hlavne me tak divne boli bricho, je mi divne od zaludku. No snad to bude jen pocasim, ze ma byt chladneji.

Tak nejak se tesim, az bude po vanocich, myslim Stedrem dnu. Ze pak budu klidnejsi.

Jen co jsem ted precetla, Carol, urcite by tve svagrove prospelo byt bez toho blbce, ale ono si to samo priznat, ze je to spatne, je hodne tezke. Tak drzim palce, at se ji brzo od nej ulevi.

Varite pekne. My vcera kachnu se zelim a knedlikem. Dneska to jeste bylo. Delam hodne kyselo sladke zeli. Ale vcera jak me palila zaha, uf. Tak dneska jsem jen tak lehce knedlicek a zbytek masicka po Kubaskovi.

Zitra vubec nevim co uvarit. Mozna rajskou, ale s kolinkama. Ja to mam nejradeji s knedlikem, ale kdyz byl ted a oba kluci jedi nejradeji jen kolinka ~:-D nebo nejaky platek veprovy s ryzi. Vubec nemam napad.

Ja jsem nakupovaci maniak ale teda jen v obchode s jidlem. A ted uz posledni dobou me to neba, coz hlavne ocenuje tatka (ze neutracim~t~) ale pak doma place, ze nic neni k mlsani a rika, uz aby ti bylo dobre ~t~ A to potrebuju nakoupit jeste veci na naplne do kosicku a chtela bych zkusit tvarohovou stolu, co pece kamoska. Vynachvaluje si ji, tak ze bych se ukazala~;)

Dneska jsem si odpo schrupla s Kubaskem, ale ze bych byla vyspala a ciperna.... Si muzou piskat maminky, co jeste nemaji mimi... to se to pak odpociva, nabira sil... ~;)~z~
Bberi 40972
19.12.2011 19:10:16
Evčo.tak to máš dobrý takový tušení,já netuším ani,zda to bude kliük či holka natož kdy porodím~a~
Evca 118599
19.12.2011 17:56:28
Bberi - ja si to nemyslim. Proste porad citim, ze mala vyleze az po Novem roce.
Teda radeji bych na sve pocity nedala, ale kdyz jsem mudrovala o pohlavi, tak ten kluk mi nikdy neprisel na rozum. No a je to holka. Myslim, ze mne (bohuzel) ani ted me pocity nezradi.~d~
Bberi 40972
19.12.2011 17:35:58
Jezi.zubař~:(,ajaj

Tak nakonec peču buchtu, mlsnost zvítězila-tvarohovou s povidlama a porková polívka bud ezí s krabíma tyčkama.~w~
[<<Předchozích 150] Názory 151160 z 3341  [Dalších 3181 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.