Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Pippi | 108434 |
18.12.2011 21:36:19
jezinečko, to je teda dobrá kolegyně, když nedokáže pochopit, že kolega chce být u porodu, kolikrát v životě se mu asi narodí dítě.
k těm polívkám - já dělala včera bramboračku a k ní škvarkové vdolky, mňam, vařím jí vždycky na dva dny a na dnešek nám sotva zbylo. Až budeme mít starší dítě, tak snad budu muset vařit v prádelním hrnci. |
Evca | 118599 |
18.12.2011 21:08:02
Peti - preji dobre zazivani.
My si udelali k vece jen zeleninovy salat a housky s tvarohem.Ale mnam mnam.pak jsme oba po celodennim bolavenim usli na 1.5 hod, takze to bude nejspis u mne zase procumakovana noc. Jinak nad tou porkovkou uz jsem taky premyslela. Asi ji v tydnu udelam. Mam ji fakt moc rada. |
jezinečka | 105196 |
18.12.2011 21:00:57
Tak já bych nebyla proti tomu, aby tam byl i před tlačením, pokud by chtěl... ale spíš kvůli ukrácení dlouhé chvíle... teď mluvím za sebe, já tam totiž byla vlastně celý den bez jakýchkoliv obtíží, takže nuda... bohužel přítel byl v práci a náhradu za sebe neměl, ani následující 4 dny, které jsem v porodnici strávila, dělal v sázkové kanceláři a dělal od rána do večera... tenkrát jsem to několikrát ořvala, ale ta kráva (sorry za ten výraz), která se s ním střídala, prostě místo něj do práce nešla, dodnes jsem jí to neodpustila...kromě toho rána co se malá narodila, to stihl ještě něž šel do práce...tam nebyl.
Ale pak na to tlačení, pokud by mermomocí chtěl, proč ne, ale já o to zas tolik nestála, možná že bych si připadala víc "jako chudinka" aby mě politoval a tím, že tam nebyl,tak jsem byla statečnější a hlavně jsem byla ráda, že jsem se držela za ta madla na té koze docela mi to pomáhalo. Vím, že jsem mu asi ve 2 v noci volala, jestli teda chce přijít (mysleli jsme, že tam se mnou bude než půjdu na sál) a že jsem mu rovnou řekla, že nemusí, že asi bude lepší když se vyspí a pak přijde až bude malá na světě, tak to vyšlo a byli jsme oba spokojení stejně by mi nepomohl, jak jsem řekla, já to celé proležela v posteli Ale to je můj osobní názor... kdyby chtěl, klidně, ale když nechce, jsem možná radši, že "si to odrodím" sama, jak už jsem psala, asi by z toho byl víc v prd... než já Ha, vidíte, nemám sbalené kojící podprsenky Pippi, gratulace ke kočárku super, že jste to stihli |
Bberi | 40972 |
18.12.2011 20:52:52
Pippi.jj ,at tam je ,ono je to i pro chlapa velký zážitek a fakt si tě víc váží
Každej chce něco jinýho,já když trpím,tak chci být sama,někdo naopak potřebuje podporu. |
Pippi | 108434 |
18.12.2011 20:42:00
Bberi, no uvidíme, třeba ho vyženu Nevidím ale důvod, proč by tam neměl být před porodem, vždyť se kolikrát stane, že žena je v porodnici spoustu hodin, než dojde k tomu tlačení. Nepřipadá mi fér, že by mě tam prostě odložil v bolestech a vystrašenou a pak si mě vyzvedl čistou, usměvavou, s čistým miminkem.
|
Bberi | 40972 |
18.12.2011 20:26:56
Pippi.já právě u tlační ocenila nejvíc,že tam mm byl...
Jinak by mi tam asi moc nechyběl,já si to odtrpím nejreději sama...ale né,je to dobře,když chlap vidí,co to,obnáší....o nějakém podávání pití či masírování ofšem nemohla být řeč |
Pippi | 108434 |
18.12.2011 20:13:21
Holky, musím se pochlubit - konečně mám kočár!!! Nakonec jsme koupili Jané Slalom, trojkolku, tak snad budeme spokojení. Tak ještě koupit ty kojící podprdy a můžu rodit Dnes začínám 38tt, takže bylo na čase.
K otci u porodu - můj tam být chce a já jsem za to moc ráda. Nemusím ho mít přímo u tlačení, jsme dohodnutí, že když ho tam nebudu chtít, tak ho pošlu pryč a naopak, když bude mít pocit, že na to nemá, tak odejde. Ale chci ho tam mít předtím, proč by tam neměl být a podávat mi pití, masírovat záda a hlavně mě psychicky podporovat? Agnes, jako prvorodička ti neporadím, ale snad doktoři vědí kdy toho císaře provést Peti, díky za recept na krém do vosích hnízd, ale upřímně řečeno se mi zdá jako menší zlo použít trochu rumu než syrový žloutek. No ještě uvídím, jestli se do nich letos pustím. |
mambo | 100493 |
18.12.2011 20:12:25
ahoj holky,
tak jsem vás poctivě dočetla - jsem ráda, že nejsem sama bolavá… Od pátku nic moc... od prsou dolů to snad bolí vše Jezinečko - zrovna jsem přemýšlela, že neznám nikoho kdo by byl u porodu sám… Já tam totiž také budu sama…. . Jsem zvědavá jak to zvládnu! Majdali - tašku mám, ale věci mimo ní… musím to také napravit. Mě všichni včetně mudr říkají, že to bude zase dřív… no tak jsem zvědavá Peti - ty si dáváš do nosu. Tady pořád píšete o jídle a já nemám vůbec hlad - ale chuť na všechno |
Bberi | 40972 |
18.12.2011 19:33:21
hmmm, porkovou polívku taky můžu
i ta pizza zní skvěle,ale nejsou suroviny |
1Majdali | 118921 |
18.12.2011 19:28:27
nj holky co se dá dělat ... ze vzduchu žít nebudem a navíc to vypadá na slušně zaplacené. Tak přesně max si zavolám sanitu a jemu pošlu fotku no ... ale mudra stejně povídala že se jí nijak brzy chtít nebude tak jsem docela v klidu ...
Peťo včera jsem si přinesla pórek ale asi si z něj udělám salátek se sýrem a jogurtem asi jdu na to :-D sem člověk vleze .. začne slintat a je to :-D |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.