Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Bberi | 40972 |
18.12.2011 19:16:05
Petipochybuju,že zítra
Já si peču na večeři brambory v alobalu,na chleba nějak nemám chut |
Petraend, Dennis a Nicolas | 99344 |
18.12.2011 18:41:27
Jezi, Bery to máš až na zítřek
Taky mi ta chlebovka bodla, já mám tyhle chutě hrozně ráda. Ještě jsemdlouho neměla porkový krém s bramborem a zakysankou, tak hrozná mnamka. Já jsem ted dožrala pizzu, děla jsem ji z listového těsta a veškerých zbytků z lednice. Ježiš ta byla výborná. Měla jsem tam ananas, kladenku, mozzarelu rozmraženou, vařenou bramboru, kapii (oschlou), rozšlehané vajíčko na potírání, sto let starý plátkový sýr Tak se tu snad zítra všichny uvidíme |
Bberi | 40972 |
18.12.2011 18:32:48
a hermelín teda jím,já na oto moc nejsu se hlídat a kdeco nejíst....všeho s mírou
|
Bberi | 40972 |
18.12.2011 18:31:40
se hlásím,že žiju, bolesti nemám,jen v noci jsem zas byla dvě hodky vzhůru....už druhou noc po sobě-tak se dívám na TV a hotovka,měla jsem sice i hlad-dávali Kluci v akci a ti pekli kachnu,nicméně nejedla jsem a zaspala to.
Zí jdu do poradny...jsem zvědavá,co mi dr. řekne... Na kašel dávám tymiánový sirup z MMB, ten Gastrotuss-minule zbral super,ted vůbec, ted jsem dávala Sinecod. |
jezinečka | 105196 |
18.12.2011 18:18:16
Tak Vás taky zdravím při neděli, tak kamarádka před chvílí odjela, byly jsme se kousek projít s kočárkama, myslely jsme, že ratolesti usnou a pak si půjdeme v klidu sednout do cukrárny. Ano, nakonec usnuly ale spaly sotva půl hodiny a vzbudil je štěkající pes (v cukrárně!!!!) takže kamarádky malý byl pak pěkně ukňučený a měl z naší Žofí amok a to je naše malá klidný dítě, žádný drak no, jo což se dá dělat. Důležité je, že jsme si v cukrárně pochutnaly na horké čokoládě (já ji měla se zmrzlinou a vaječňákem) a tvarohovém dortíku a alespoň trochu popovídaly. Taky mi půjčila fusak do autosedačky na mimčo a ještě i normální fusak, tak jsem za to moc ráda, to mi chybělo
Jinak, Peťo, jsi mě včera tak nahlodla, že jsem dnes také udělala chlebovou polívku mňam Majdali, to je blbý, že manža odjede v takhle blbou dobu, tak držím palce, aby se malá narodila za jeho asistence Já teda taťku přímo u porodu mít nebudu, nebyl ani poprvé a jsem i docela ráda, když si na to vzpomenu, nevím, co by tam chudák dělal, byl by z toho asi chudák víc v šoku než já... před tím tam sice mohl být, aby mi aspoň ukrátil čekání, ale byl v práci celý den a jelikož já rodila přes noc tak jsem mu i sama říkala, že by bylo lepší kdyby se vyspal opět do práce, že ho tam ani nějak nepotřebuju, já to celé strávila v posteli, ve sprše mi bylo spíš hůř, na míči to taky nepomáhalo, ani chodit, stát... prostě mi nejlíp bylo vleže... no jo, každý to má hold jinak. Ale pak hned ráno přiběhl a viděl malou hodinku po narození, to jsem byla moc ráda, že to stihl!!! Tak uvidíme jak to bude tentokrát... Lupi, tak hlavně, že to pomáhá Agnesko, gratuluju k termínu, držím palce, ať mimi vydrží do té doby Tak já jdu asi udělat večeři pro Žofí a jdu ji uložit dnes dřív, když měla krátký poobídkový spánek, třeba zabere dřív a já budu mít klídek Evčo, manžel třeba pro tebe bude mít pak větší pochopení¨ Ještě mě tak napadlo, Bberi tu dnes ještě nebyla, většinou chodí každý den.................... |
Petraend, Dennis a Nicolas | 99344 |
18.12.2011 16:43:43
Agnes byl to Gastrotus baby, je převážně na mechanický kašel. Nám pomohlo vždy. Pak ještě Prothazin.
|
Agnes K | 46735 |
18.12.2011 16:19:30
Evčo )))) Poraď manželovi, jak má dýchat ))
|
Evca | 118599 |
18.12.2011 15:45:03
Ahoj holky,
u nas se asi rodi. Jen ne ja, ale manzel. Samy posudte syndromy - bolesti zad nepretrzite, hekani co 10 min, sel to ted prodychavat do vany. Tak co mylsite?..... Manzela chytly zada. To je straaaaasna bolest. Jeste ze nerodi chlapi. Agnesko, Peta tu neco zazracneho na kasel doporucovala uz nekolikrat. Jenze si to nepamatuju, TD. Kdybys chtela hned vedet, co to je, najdi si nejaky starsi Petin prispevek tak max 5 dni dozadu. Jinak ja hlasim, ze se mi konecne ulevilo a mohla jsem se i prevlect z pyzama. Majdali, no to ze ti manza podjizdi 14 dni pred porodem neni uplne nejlepsi. Kdyby neco, tak si zavolas sanitku. Spis jde o to (podle vlastni zkusenosti - jsem TP-16) uz mi ted neni vzdy ok a jsem rada, ze mi nekdo uvari a poda piti. Treba kdyby u Vas nekdo s tebou mohl byt. |
Agnes K | 46735 |
18.12.2011 14:14:38
čus při neděli, koukám, že vás všecchno bolí, mě taky, celej podvozek a hodně břicho, ale ne kontrakce, ale MS bolesti. do toho mám hnusnej kašel. Ten mají bohužel i kluci, chudák ten starší kašle každou minutu, v noci jsem skoro vůbec nespala, nemohla jsem usnout, zabrala jsem až o půl čtvrtý a o půl pátý si vlezl k nám do postele a nepřetržitě kašlal. Spala jsem až dopoledne a manžel hlídal, oběd jsem naštěstí vařila včera večer. Teď jsme se vyměnili a šel spát manžel.
Nemáte nějaký tip, jak utišit ten strašný kašel, on fakt kašle v podstatě pořád. uvařila jsem mu cibulový čas a dala Sinecod, jinak nevím. Dneska rodí moje kamarádka, termín měla sice až 17. ledna, ale přišlo to dřív, tak snad bude všchno v pořádku, myslím na ni. Odtekla jí plodovka a zatím nic. Trošku jí zavidím, že už to bude mít za sebou a i s miminkem budou na Vánoce v klidu doma. Mě to čeká až 23. ledna, ve středu jsem si byla u Apolináře domluvit termín. Budu 39+3, všichni mě straší, že to je na třetí sekci strašně pozdě, ale věřím, že doktor ví, co dělá a navíc jsem ráda, nechci zbyztečně nedonošený miminko. V Motole prý třetí sekce dělají už v 36.tt pozdrav všem bříškům )) |
Lupitka a Kubíček a ? | 73127 |
18.12.2011 13:46:41
Peti, jsi hodna, ze na me myslis
ja jsem litala po uradech, doktorech, no mam toho vseho plne kecky. Snad za to vse to vyjde pro me v dobrem. Teda ty jsi ciperka. Ja mam pocit,ze me vse boli. Tatku mame ve skole, teda uz ma po zkousce, ale potkal kamarada z fotbalu, taky studuje, tak psal, ze jdou na jedno pivko, tak at nerodim Kachna se dodelava, zeli a knedliky uz mam. Kubasek si dal polivku, ted zkusim, zda by si dal druhe. Peru, ale ted teda nase veci, na mimi se snad dneska dostane... a teda uz jsem si byla v supliku vybrat ponozky do porodnice sice pidi zacatek, ale uz je tu... Peti, ty bastis hermos v tehu? Ja se ti tohodle bojim, i nivy. Taky to miluju, ale mam z toho bobky. Sice moje gyndr kamaradka rika, ze se smi vse a ze ona to dodrzuje ale ja nejak bojim bojim i u Kubaska. Evi, to te moc lituju, ze jsi se nevyspala. Ja jsem na dnesek taky spala strasne, spis nespala. jestli nejaky tlak... Jsem uz nejakou dobu chrnela fajn /predtim jsem spala snad hodku v noci, jinako jsem nemohla usnout/ Chci se jeste juknout s mamcou na Novodvorskou do par obchodu, tak uvidim, jak tam dofunim. Hezkou odpo siesticku (i kdyz to asi pro ty jeste bez mimisku, vidte |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.