| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2012

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 190] Názory 191200 z 3341  [Dalších 3141 >>]
Bberi 40972
18.12.2011 19:16:05
Peti~:-Dpochybuju,že zítra~j~

Já si peču na večeři brambory v alobalu,na chleba nějak nemám chut
Petraend, Dennis a Nicolas 99344
18.12.2011 18:41:27
Jezi, Bery to máš až na zítřek~t~

Taky mi ta chlebovka bodla, já mám tyhle chutě hrozně ráda. Ještě jsemdlouho neměla porkový krém s bramborem a zakysankou, tak hrozná mnamka.

Já jsem ted dožrala pizzu, děla jsem ji z listového těsta a veškerých zbytků z lednice. Ježiš ta byla výborná. Měla jsem tam ananas, kladenku, mozzarelu rozmraženou, vařenou bramboru, kapii (oschlou), rozšlehané vajíčko na potírání, sto let starý plátkový sýr~w~

Tak se tu snad zítra všichny uvidíme~d~
Bberi 40972
18.12.2011 18:32:48
a hermelín teda jím,já na oto moc nejsu se hlídat a kdeco nejíst....všeho s mírou~;)
Bberi 40972
18.12.2011 18:31:40
se hlásím,že žiju, bolesti nemám,jen v noci jsem zas byla dvě hodky vzhůru....už druhou noc po sobě-tak se dívám na TV a hotovka,měla jsem sice i hlad-dávali Kluci v akci a ti pekli kachnu,nicméně nejedla jsem a zaspala to.

Zí jdu do poradny...jsem zvědavá,co mi dr. řekne...

Na kašel dávám tymiánový sirup z MMB, ten Gastrotuss-minule zbral super,ted vůbec~d~, ted jsem dávala Sinecod.
jezinečka 105196
18.12.2011 18:18:16
Tak Vás taky zdravím při neděli, tak kamarádka před chvílí odjela, byly jsme se kousek projít s kočárkama, myslely jsme, že ratolesti usnou a pak si půjdeme v klidu sednout do cukrárny. Ano, nakonec usnuly ale spaly sotva půl hodiny a vzbudil je štěkající pes (v cukrárně!!!!~8~) takže kamarádky malý byl pak pěkně ukňučený a měl z naší Žofí amok a to je naše malá klidný dítě, žádný drak~t~ no, jo což se dá dělat. Důležité je, že jsme si v cukrárně pochutnaly na horké čokoládě (já ji měla se zmrzlinou a vaječňákem) a tvarohovém dortíku~;) a alespoň trochu popovídaly. Taky mi půjčila fusak do autosedačky na mimčo a ještě i normální fusak, tak jsem za to moc ráda, to mi chybělo~R^

Jinak, Peťo, jsi mě včera tak nahlodla, že jsem dnes také udělala chlebovou polívku~t~ mňam~w~

Majdali, to je blbý, že manža odjede v takhle blbou dobu, tak držím palce, aby se malá narodila za jeho asistence~;((

Já teda taťku přímo u porodu mít nebudu, nebyl ani poprvé a jsem i docela ráda, když si na to vzpomenu, nevím, co by tam chudák dělal, byl by z toho asi chudák víc v šoku než já... před tím tam sice mohl být, aby mi aspoň ukrátil čekání, ale byl v práci celý den a jelikož já rodila přes noc tak jsem mu i sama říkala, že by bylo lepší kdyby se vyspal opět do práce, že ho tam ani nějak nepotřebuju, já to celé strávila v posteli, ve sprše mi bylo spíš hůř, na míči to taky nepomáhalo, ani chodit, stát... prostě mi nejlíp bylo vleže... no jo, každý to má hold jinak~d~. Ale pak hned ráno přiběhl a viděl malou hodinku po narození, to jsem byla moc ráda, že to stihl!!! Tak uvidíme jak to bude tentokrát...

Lupi, tak hlavně, že to pomáhá~R^

Agnesko, gratuluju k termínu, držím palce, ať mimi vydrží do té doby~;((

Tak já jdu asi udělat večeři pro Žofí a jdu ji uložit dnes dřív, když měla krátký poobídkový spánek, třeba zabere dřív a já budu mít klídek~R^

Evčo, manžel~R^ třeba pro tebe bude mít pak větší pochopení~;)¨

Ještě mě tak napadlo, Bberi tu dnes ještě nebyla, většinou chodí každý den~d~....................
Petraend, Dennis a Nicolas 99344
18.12.2011 16:43:43
Agnes byl to Gastrotus baby, je převážně na mechanický kašel. Nám pomohlo vždy. Pak ještě Prothazin.
Agnes K 46735
18.12.2011 16:19:30
Evčo :-))))) Poraď manželovi, jak má dýchat :-)))
Evca 118599
18.12.2011 15:45:03
Ahoj holky,

u nas se asi rodi. Jen ne ja, ale manzel.~y~ Samy posudte syndromy - bolesti zad nepretrzite, hekani co 10 min, sel to ted prodychavat do vany. Tak co mylsite?~j~..... Manzela chytly zada. To je straaaaasna bolest. ~8~ Jeste ze nerodi chlapi.

Agnesko, Peta tu neco zazracneho na kasel doporucovala uz nekolikrat. Jenze si to nepamatuju, TD.~Rv Kdybys chtela hned vedet, co to je, najdi si nejaky starsi Petin prispevek tak max 5 dni dozadu.

Jinak ja hlasim, ze se mi konecne ulevilo a mohla jsem se i prevlect z pyzama.

Majdali, no to ze ti manza podjizdi 14 dni pred porodem neni uplne nejlepsi. Kdyby neco, tak si zavolas sanitku. Spis jde o to (podle vlastni zkusenosti - jsem TP-16) uz mi ted neni vzdy ok a jsem rada, ze mi nekdo uvari a poda piti. Treba kdyby u Vas nekdo s tebou mohl byt.
Agnes K 46735
18.12.2011 14:14:38
čus při neděli, koukám, že vás všecchno bolí, mě taky, celej podvozek a hodně břicho, ale ne kontrakce, ale MS bolesti. do toho mám hnusnej kašel. Ten mají bohužel i kluci, chudák ten starší kašle každou minutu, v noci jsem skoro vůbec nespala, nemohla jsem usnout, zabrala jsem až o půl čtvrtý a o půl pátý si vlezl k nám do postele a nepřetržitě kašlal. Spala jsem až dopoledne a manžel hlídal, oběd jsem naštěstí vařila včera večer. Teď jsme se vyměnili a šel spát manžel.

Nemáte nějaký tip, jak utišit ten strašný kašel, on fakt kašle v podstatě pořád. uvařila jsem mu cibulový čas a dala Sinecod, jinak nevím.

Dneska rodí moje kamarádka, termín měla sice až 17. ledna, ale přišlo to dřív, tak snad bude všchno v pořádku, myslím na ni. Odtekla jí plodovka a zatím nic. Trošku jí zavidím, že už to bude mít za sebou a i s miminkem budou na Vánoce v klidu doma.

Mě to čeká až 23. ledna, ve středu jsem si byla u Apolináře domluvit termín. Budu 39+3, všichni mě straší, že to je na třetí sekci strašně pozdě, ale věřím, že doktor ví, co dělá a navíc jsem ráda, nechci zbyztečně nedonošený miminko. V Motole prý třetí sekce dělají už v 36.tt

pozdrav všem bříškům :-)))
Lupitka a Kubíček a ? 73127
18.12.2011 13:46:41
Peti, jsi hodna, ze na me myslis ~x~
ja jsem litala po uradech, doktorech, no mam toho vseho plne kecky. Snad za to vse to vyjde pro me v dobrem.

Teda ty jsi ciperka. Ja mam pocit,ze me vse boli. Tatku mame ve skole, teda uz ma po zkousce, ale potkal kamarada z fotbalu, taky studuje, tak psal, ze jdou na jedno pivko, tak at nerodim ~t~
Kachna se dodelava, zeli a knedliky uz mam. Kubasek si dal polivku, ted zkusim, zda by si dal druhe.

Peru, ale ted teda nase veci, na mimi se snad dneska dostane... a teda uz jsem si byla v supliku vybrat ponozky do porodnice ~t~ sice pidi zacatek, ale uz je tu...

Peti, ty bastis hermos v tehu? Ja se ti tohodle bojim, i nivy. Taky to miluju, ale mam z toho bobky. Sice moje gyndr kamaradka rika, ze se smi vse a ze ona to dodrzuje ~t~ ale ja nejak bojim bojim i u Kubaska.

Evi, to te moc lituju, ze jsi se nevyspala. Ja jsem na dnesek taky spala strasne, spis nespala. jestli nejaky tlak... Jsem uz nejakou dobu chrnela fajn /predtim jsem spala snad hodku v noci, jinako jsem nemohla usnout/

Chci se jeste juknout s mamcou na Novodvorskou do par obchodu, tak uvidim, jak tam dofunim.

Hezkou odpo siesticku ~6~ (i kdyz to asi pro ty jeste bez mimisku, vidte ~;)~t~
[<<Předchozích 190] Názory 191200 z 3341  [Dalších 3141 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.