Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
jezinečka | 105196 |
22.12.2011 10:54:56
Hojky kecalky, tak naší malé se spustila také taková ta hnusná tekutá rýma, kašle, pšíká.. chuděra, úplně vodnaté oči, je mi jí líto a vůbec je mi líto, že to chytla teď na Vánoce, bude určo bez nálady. Teď vyrazily s babi na poštu, aby trochu provětrala útroby, tak jsem zvědavá s jakou přijde.
Já mám holky zaděláno na vánočky, uvidíme jestli se povedou snad!!! Já jsem opravdu poslední dny nějak nabitá... jak kdybych ani nebyla těhotná... to je divný, možná i tím, že mám nahoře jen asi 9 kg, to je docela v pohodě, sice břicho zaclání, ale jinak to jde... Koukejte odpočívat, když se necítíte, ono se to nezblázní!!! Evčo, to znám, když je uklizeno, tak mám chuť nejradši se ničeho nedotýkat, aby to vydrželo co nejdýl... horší je to teď s malou, té to nevysvětlím Tak zatím asi jdu připravit na oběd.. zas bude sekaná a kaše, potřebujem zdělat kousek mletého masa ale to já zas ráda, miluju br.kaši |
Bberi | 40972 |
22.12.2011 10:21:36
Evčo.prý na to zabírá Homeovox,ale do lékárny daleko a ani se mi tam nechce,no možná se dokopu...Mm přijde dnes pozdě,no co nadělám...
|
Evca | 118599 |
22.12.2011 10:17:12
Jezis Beri a nemuzes si na to neco vzit. neumim si predstavit mit ke vsem tem zaverecnym tehu priznakum jeste chripajznu. Mne je te tak lito. Tak at je to aspon dnes posledni zachvat.
|
kristýna |
• |
22.12.2011 10:16:27
Zdravím.
Tolik hlouposti v jedné diskuzi, aby člověk pohledal. Pointa s Havlem není v tom, že zemřel starý pán nebo že nebyl svatý nebo co, ale že zemřela pravděpodobně největší persona naší současnosti, druhá taková se za vašeho života už určitě neobjeví. Pro spoustu lidí měl a bude mít neuvěřitelnou symbolickou hodnotu. Chápu, že dějinné souvislosti nedochází každému a že jsou lidi, co nevidí dál než za svůj barák, ale argumentovat zrušením Večerníčka a nějakých radovánek...I kdyby to trvalo týden, no a co? Z hlediska délky života a toho, co ten člověk pro Česko(slovensko) udělal, je to NIC! Sleduju rodinu kvůli sociologickému výzkumu a je to poprvé, co reaguju (mmch mám dvě děti, takže nejsem nějaká zahořklá ženština, jak by mi jistě někdo předhodil, je to s podivem, ale i matky můžou mít jiné starosti než rodinu). Omlouvám se, ale tohle bylo silnější než já. Tuhle diskuzi už rozhodně neotevřu, takže netřeba odepisovat. A P.S. Cirkus Havel vřele doporučuju! Konečně je mi zas jednou o Vánocích líto, že tu televizi nemáme. Šťastné porody všem. |
Evca | 118599 |
22.12.2011 10:15:13
Ahoj holky,
tak dnes se citim, jak kdyby mne nekdo zkopal. Takze ja si myslim, ze za mne uz jsem si tech syndromu tehotenstvi prozila dost(stydka kost mne boli s prestavkami od cervence, poslicky mam uz 4 tydny, nespim uz od zari...) a UZ CHCI RODIT!! V noci jsem premyslela, jak to ta priroda ma dobre zarizeno. Mela jsem z porodu strach, ale ona Vam to na konci tehu tak ztizi, ze uz si ten porod kazda (ja teda urco) preje. Jinak Market, nestezuj si. Jak rika tvuj manze, mohl umrit mezi svatky a pak by bylo z pohadek prdlajs uplne. Jinak ted rano vidim konecne poradne vysledky meho vcerejsiho uklizeni. TO JE NADHERA!! Vubec se mi tu nechce hybat, jak je to tu vse cistoucke. Jen mi nekdo sem prihrajte tu Vanocni naladu. |
Bberi | 40972 |
22.12.2011 10:10:45
Ahoj všem,
nemůžu mluvit,je to děs,jak mě škrábe v krku...Já mám lenoru,nic nedělám,není mi dobře,tak co.. |
Bberi | 40972 |
22.12.2011 10:09:36
fakt je, že v loňském roce proběkla u nás epidemie listeriozy, která je v těhotenství nebezpečná, může ohrozit dítě.Bylo i několik případů nákazy těhotných maminek..Existuje ale větší množství potravin, kde se můžete nakazit.Sýry, maso, mléko a zelenina, které nejsou dostatečně tepelně upravené.Nákaza před rokem se týkala hlavně hermelínového salátu jednoho výrobce.Tento problém byl již vyřešen.Pokud chcete mít jistotu, vyhýbejte se všem tepelně nezpracovaným živočišným produktům a zeleninu dastatečně omývejte.Lékař Vám může udělat krevní testy na listeriozu.Ale běžně bývá procento nákaz malé.
|
Markéta a 5 lumpíků | 6320 |
22.12.2011 9:25:58
Hezký den povídalky!
Včera už jsem nestihla reagovat, protože jsme byli na vánočním koncertě tady ve škole a pak ještě na výstavě dětských prací a prohlídce školy. Naštěstí měli rozum a nic nezrušili . By mi to bylo líto kvůli těm dětem.. Zrovna včera ráno jsem poslouchala nějakou moudrou paní v TV, jak se to má dětem vysvětlit, že to nejde, protože umřel důležitý bývalý prezident. To byla fakt rada, už vidím 3-leté dítě, jak to pochopí . Samozřejmě, že se to dá vysvětlit, ale podstatu podle mě ty děti stejně nepochopí.. My už máme teda děti větší, ale stejně.. Koncert byl fajn, vždycky tam mají i takovou vtipnou scénku, že jsem se fakt musela smát, no určitě jim dalo hodně práce to vymyslet a nacvičit.. Mabel, páni, tak ty už budeš mít za týden po všem . Já to furt nějak neumím pochopit, že už to máme za pár . Carol a já myslím, že to nemáš za sto let, ale za dva týdny! . Připadá mi, že to je najednou nějak moc rychlé, necejtím se "dotěhulkovaná" . I když ty nepříjemné průvodní jevy mě už dost štvou , no je to dilema Já ráno zadělala na domácí rohlíčky, abych přes Vánoce měla klid a ještě asi budu muset udělat chleba, protože teď děti a manžel nějak moc papaj (chtěla jsem napsat žerou, ale je to asi moc drsný ). Mambo, receptík zní fakt úžasně, jak velká má být ta Nutela? Já mám doma jen to malé balení, tak bych to z toho zkusila Pipi, s tou návštěvou rodiny bych si to taky rozmyslela, já myslím, že bys cestu třeba i zvládla bez problémů, ale je mi divný, že to rodině nevadí, že bys v tomhle "stádiu" podstoupila takovou cestu. Moje máma se rozčiluje, když si nesu tašku s malým nákupem z auta - prý abych si něco neudělala. Přitom teď už mi dr. říkal, že stát se může cokoliv a není to problém Co jsem to ještě chtěla - no jídlo, to se tu bude řešit asi tak dlouho, dokud to nepřebije kojení a prdíky . Vždycky mi akorát uděláte chutě a já jsem teď tak strašně líná něco vařit.. Normálně vařím ráda, ale teď mě to nějak nebaví a nechce se mi.. Možná proto, že nemám tu pravou žravou chuť. Od všeho bych si jen zobla Ad sýry - já si občas dávám hermelín, syrečky taky (u nás to jsou syrečky ), ale nepřeháním to. Teď jsem zjistila, že v pátek nebude večer pohádka Anděl páně , my vždycky u toho strojíme stromeček, ach jo. To abych si k tomu letos pustila Cirkus Havel |
Lupitka a Kubíček a ? | 73127 |
21.12.2011 22:38:18
Nakukuju, ac unavena... musim se jit vykoupat a tak se mi nic nechce... Zitra jdu rano prvne do poradny do porodnice. Tak se jako tesim, ze mi reknou jak je mimi velky a tak, ale nemusim ty vysetreni...
Jezinecko, ja taky plesnive syry miluju, niva,syrecek, hermos, muzu vsechno. Ale v tehu si to fakt nedavam. Tesim se, az budu moct, ze se nafutirkuju A super, ze mas vse v poradku. Asi mam hlad... ted jsem si uvedomila, ze jsem vlastne temer nic nejedla... ochutnala jsem kosicek, dala si dve mandarinky a ochutnala jsem maso v rajske... Asi mozna juknu co lednice da Vsem preji pohodovou a hlavne klidnou dobrou noc /tady prsi a do toho mokry dest. Jen se modlim, at nemrzne a tak do ledna nenapadne moc snehu./ abych mohla ven. Jinako by bylo krasne mit bile vanoce |
jezinečka | 105196 |
21.12.2011 22:19:19
Ty jo, to je fakt román co jsem vytvořila, doufám, že to zvládnete přelousknout... Ještě jsem chtěla k těm "smradlavým a plesnivým" sýrům.... já jsem nemožná ale já si můj oblíbený hermelín (Král sýrů, Prezident, Camembert...) odepřít nenechám, takže si ho dávám docela často, dnes jsem ho zrovna měla (Král sýrů sametový, ten je úplně nejvíc) stejně jako např. paštiky apod. Já nevím, mě to prostě chutná víc než normálně tak si to neodpírám |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.