Hezký den povídalky!
Včera už jsem nestihla reagovat, protože jsme byli na vánočním koncertě tady ve škole a pak ještě na výstavě dětských prací a prohlídce školy. Naštěstí měli rozum a nic nezrušili
. By mi to bylo líto kvůli těm dětem.. Zrovna včera ráno jsem poslouchala nějakou moudrou paní v TV, jak se to má dětem vysvětlit, že to nejde, protože umřel důležitý bývalý prezident. To byla fakt rada, už vidím 3-leté dítě, jak to pochopí
. Samozřejmě, že se to dá vysvětlit, ale podstatu podle mě ty děti stejně nepochopí.. My už máme teda děti větší, ale stejně..
Koncert byl fajn, vždycky tam mají i takovou vtipnou scénku, že jsem se fakt musela smát, no určitě jim dalo hodně práce to vymyslet a nacvičit..
Mabel, páni, tak ty už budeš mít za týden po všem
. Já to furt nějak neumím pochopit, že už to máme za pár
. Carol a já myslím, že to nemáš za sto let, ale za dva týdny!
. Připadá mi, že to je najednou nějak moc rychlé, necejtím se "dotěhulkovaná"
. I když ty nepříjemné průvodní jevy mě už dost štvou
, no je to dilema
Já ráno zadělala na domácí rohlíčky, abych přes Vánoce měla klid a ještě asi budu muset udělat chleba, protože teď děti a manžel nějak moc papaj (chtěla jsem napsat žerou, ale je to asi moc drsný
).
Mambo, receptík zní fakt úžasně, jak velká má být ta Nutela? Já mám doma jen to malé balení, tak bych to z toho zkusila
Pipi, s tou návštěvou rodiny bych si to taky rozmyslela, já myslím, že bys cestu třeba i zvládla bez problémů, ale je mi divný, že to rodině nevadí, že bys v tomhle "stádiu" podstoupila takovou cestu. Moje máma se rozčiluje, když si nesu tašku s malým nákupem z auta - prý abych si něco neudělala. Přitom teď už mi dr. říkal, že stát se může cokoliv a není to problém
Co jsem to ještě chtěla - no jídlo, to se tu bude řešit asi tak dlouho, dokud to nepřebije kojení a prdíky
. Vždycky mi akorát uděláte chutě
a já jsem teď tak strašně líná něco vařit.. Normálně vařím ráda, ale teď mě to nějak nebaví a nechce se mi.. Možná proto, že nemám tu pravou žravou chuť. Od všeho bych si jen zobla
Ad sýry - já si občas dávám hermelín, syrečky taky (u nás to jsou syrečky
), ale nepřeháním to.
Teď jsem zjistila, že v pátek nebude večer pohádka Anděl páně
, my vždycky u toho strojíme stromeček, ach jo.
To abych si k tomu letos pustila Cirkus Havel