Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
JankaHK | 68660 |
10.12.2013 7:56:53
Ahojda maminy,
jeee Martýsku, tak vy už máte náušničky. Co ouška, všechno v poho, žádná krev? A na kolik vás ty chirurgické náušnice vyšli? Prosííím fotečku. My půjdeme na jaře. Co jsem slyšela, tak doktor má v ordinaci na výběr ze tří, ale na cenu jsem se nezeptala. A jak vám jdou příkrmy? My se v tom pořád plácáme, moc to Elence nejede. Včera jsme se vrátily zase k mrkvi a samotná ji chutná, ale když do toho přidám další zeleninu, tak to neee. Dneska jdeme do poradny, tak jsem zvědavá, kolik navážíme. Už se docela pronese. A čeká nás další očkování. Rodičovskou mám zařízenou. Paní na úřadu neříkala nic, že bych přišla pozdě nebo brzo. Takže v únoru mi přijde na účet už jen 7400. Jo a včera jsem slyšela, že mají od ledna o 10% zdražovat pleny, tak už abychom chodily na nočník Jo jinak Martýsku gratuluji, že už máte v pořádku nožičky a už na kyčle nemusíte. My už na kyčle taky nemusíme. Ale v lednu zase kontrola na neurologii a v únoru na chíru s cystou. Byly jsme tam v listopadu a na ultrazvuku nebylo nic vidět, Elenka byla přeplněná, takže teď nevíme, jestli ji tam pořád má nebo tam už není. |
Martysek | 135615 |
9.12.2013 20:18:53
Ahoj holky, tak už máme taky náušničky, byly jsme nastřelit ve vedlejší vsi u doktora, máme pecičky z chirurgické oceli s modrým kamínkem, no kóča
Jen chudák mi tam bulela, taťka to odmít, je to cíťa, tak jela babička a měla na krajíčku Co vy a náušničky, taký už máte? Napište zkušenosti |
Martysek | 135615 |
4.12.2013 15:40:28
Teda Jani, to koukám, mě to asi řekla,že to můžu podat nejdřív těch 6 neděl před ale kdy nejdýl už ne, tak to máš fajn
Dnes kyčle dopadly na jedničku, tak jsem ráda, že už tam nemusíme a ušetříme 100 km, byly jsem i v Globusu nakoupit na Vánoce, dali jsme malou do klokanky a naštěstí to tentokrát zvládla bez řevu, tak supr! Ostatní maminy, přihoďte zas nějaký fotky prdelek, už dlouho nejsou žádné nové, jen Janka to tu válí a já se taky snažím |
JankaHK | 68660 |
4.12.2013 9:46:47
Tak jsem si napsala na úřad práce, jestli nevadí, když žádost dodám později a jejich odpověď mě opravdu překvapila .... žádost o rodičovský příspěvek je možné podat nejdříve následující den po ukončení pobírání peněžité pomoci v mateřství. Žádost je možné podat i později, rodičovský příspěvek lze vyplatit až 3 měsíce zpětně
|
Martysek | 135615 |
3.12.2013 21:01:19
Oni mají asi měsíc na vyřízení, tak to zkus vyřídit co nejdřív!
|
JankaHK | 68660 |
3.12.2013 19:44:47
Šest neděl před nástupem ??? Tak to mi ani neříkej, mě rodičovská začíná za 4. týdny, 2. ledna. Ve čtvrtek pojedu do města, tak se tam stavím.
|
Martysek | 135615 |
3.12.2013 15:03:44
Ahoj holky, tak konečně můžu přispět něčím novým i já!
Dnes máme za sebou duhé očkování Hexou a váhu 8150g a 66,5cm, pořád kojím a už mám začít také vařit mrkvičku a brambor atd...aby si ty dětičky prý zvykaly na něco jiného, než mlíčko.... říkala paní doktorka Při první hexe vše proběhlo hladce, tak já v to doufám i po druhé, protože jdeme zítra na kyčle to by byla smůla Mirusko, co Vítek,už je zdravý? Koukám jaký byl cvalík a teď jsme vás předhonily, máme to asi v rodině, syn byl taky takovec cvalda, měl v roce 12kg Jani, jak ses ptala na ten rodičák, tak jsem tam byla už aktivně před 14ti dny a prý stačí 6 neděl před nástupem, já nastupuji 9.1. to bude zas chudoba Nezapomeň potvrzený papír od sociálky, kolik si brala mateřskou a všechny doklady sebou!!! Jinak se holky držte, hlavně to zdravíčko a ať nám dětičky krásně prospívají! Zítra kdyžtak písnu, co bylo nového na kyčlích!!! Tak zatím ahóóóóóój. |
JankaHK | 68660 |
3.12.2013 8:32:15
Ahojda holky,
už jste si některá žádala o rodičovský příspěvek? Je tam nějaký termín, do kdy musím žádost podat ??? |
JankaHK | 68660 |
1.12.2013 17:56:34
Tady je to hezky rozepsaný ....
www.kojeni.net/zavadeni-prikrmu.html |
JankaHK | 68660 |
1.12.2013 17:55:17
Ahojda maminy
Poslední dny stíhám jenom číst příspěvky, ale ne už psát. Tak teď jenom v krátkosti .... když se Miruška ptala na ty příkrmy. Já polívky nedělám, sice to mixuju, ale ne úplně na kaši, malý kousíčky tam mám. Začala jsem mrkví - tři dny, pak mrkev s bramborou - zase tři dny, pak mrkev + brambora + květák, mrkev + brambora + brokolice. No ale moc ji to nejede. Kupovala jsem i ve skleničce a taky nic moc. Kdyby to bylo moje první dítě, tak z toho budu asi špatná, že špatně vařím. No ale když to porovnám s Kubou, ten moji zeleninku miloval. No a Elenka - mlíčko je mlíčko. No my jsem venku tak dvě hodinky dopolko a dvě odpolko. Teple přistrojí a občas na ni šáhnu, jestli nemá studený tváře. Až bude hodně po nulou, tak ven ji dám jen na chvíli, a psk převezu do chodby a nechám v kočárku dospat, v chodbě máme docela chladno. Když s ní chodím ven, tak ji obličej mažu krémem proti chladu. Jdu zadělat na perníčky, tak zatím pa a mějte se krásně |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.