Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Ivatema | 52511 |
31.3.2019 21:16:44
Dcera nastupovala do školy v necelých šesti letech (je 14. září). Má starší sestry, byla hodně napřed, ve školce se nudila. Teď je ve třetí třídě, školu zvládá na prosto v pohodě a je šťastná a stejně tíhne k větším dětem.
A do PPP by normálně chodit už nemusela, ale má IVP (jednou týdně nechodí do školy a věnuje se tomu, v čem vyniká). Proto musí před začátkem šk. roku na kontrolu, že netrpí třeba sociálně, psychicky...Ale ona se do PPP těší, že si tam popovídá :-D |
Lída+4 | 138596 |
31.3.2019 21:11:27
Okolíku, můj syn taky šel do školy v necelých šesti (podzimní dítě), se začleněním do kolektivu neměl problém ani poté, co přeskočil jeden ročník (dělal zároveň třetí a čtvrtou třídu). Žádný potíže se neprojevily ani v době, kdy se spolužáky na osmiletým gymplu chodil do tanečních - jim bylo 16, jemu 14, a fungovalo to naprosto normálně.
|
K_at | 121378 |
31.3.2019 20:12:24
Delete, co blaznis? Vzdycky pises velmi zajimave, jsi odbornik, Pani ucitelka. A ze se s nekym stretnes, vlastne na malickosti, prece neni konec sveta.
|
Kaipa | 98564 |
31.3.2019 19:55:31
Ukazuje se, že můj návrat byla chyba.
Omlouvám se všem, nebudu dále obtěžovat. Delete, co blázníš, tohle přece nemáš zapotřebí, tohle z Rodiny známe a k tobě to nesedí(ty děláš učitelskému stavu dobré jméno). |
Okolík | 129526 |
31.3.2019 19:52:05
Delete, tvůj příspěvek adresovaný mě, proti kterému jsem se ohradila, na mě působí jak jsem napsala.
To v žádném případě není důvod, abys zase někam mizela, většinou jsou tvé příspěvky zajímavé a diskuse o škole rozhodně obohacují. Můj nesouhlas a ohrazení se není přece důvod k tomu, aby ses urazila a někam odešla.... Nemohu za tvé vnímání mých příspěvků. Rozhodně není mým úmyslem, abys odcházela. |
Alena | 129302 |
31.3.2019 19:50:20
Delete, vis, ze tvoje prispevky o skole jsou oblibene, problemy objasnujes velmi pochopitelna a nazorne, mas dar popularizace, musis vedet, ze ses v praci dobra. Nechapu, proc se nechas rozhazovat takovyhlema podruznostma od Okolika a pises teatralni vety "Omlouvám se všem, nebudu dále obtěžovat." Chce to nadhled.
|
Yuki 00,03,07 | 49504 |
31.3.2019 19:47:18
Del, přece tě nerozhází jiný názor, copak nejsi ze školy zvyklá?
|
Okolík | 129526 |
31.3.2019 19:45:03
S tím, že někdy jsou odklady dávány dětem, které to nepotřebují, souhlasím.
|
Delete | 8214 |
31.3.2019 19:43:14
Okolíku,
nikde jsem nenapsala, že kecáš, ani tě neshazovala. Nemohu za tvohe vnímání mnou napsaného textu, ale podsouváš mi něco, co v žádném případě nebylo mým úmyslem. Ukazuje se, že můj návrat byla chyba. Omlouvám se všem, nebudu dále obtěžovat. |
Yuki 00,03,07 | 49504 |
31.3.2019 19:42:41
argument, že když jde do školy čerstvě šestiletý dítě, bude pak o dva roky mladší než spolužáci, vedly a vedou k tomu, že spousta rodičů dává odklad. Tím se způsobilo, že když tam pak jde šestiletý dítě, je skoro o dva roky mladší než jeho spolužáci...
sedmiletý nebo skoro osmiletý už fakt nechtějí matiku s Krtečkem, šestiletým se líbí a vyhovuje, a stejně tak je to se vším a celou dobu školní docházky Ošd by měl být jenom v nejnutnějších případech, děti narozený na podzim by klidně do školy mohly, pokud by to schválili ve školce, dětský doktor nebo ppp, jedno kdo z nich, všichni mají srovnání, a když rodič nevěří jednomu, jako já školce, může se bavit s jiným |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.