| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Maminky v Africe

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 100] Názory 101110 z 752  [Dalších 642 >>]
anonym, čtenářka knih
  • 
17.10.2009 18:09:14
Mám dotaz není náhodou tak Nippa Said ta slovenka co žije s nigerijcem v Londýně a má svůj blog? Jestli jo tak je to zajímavé čtení, ale móc dlouhé.
nippa 93031
16.10.2009 23:08:38
originalne.pre tu co pisala pod menom nippa v cestine:neprisla som sa hadat.povedala som svoj nazor.myslim ze tej babe je to aj tak jedno kto si co mysli tak zbytocneju niekto obhajuje alebo zhadzuje.a aka blba poznamka ze len preto ze som mala stastie s cernochom...ved to sa da povedat o muzovi kazdej rasy. Na debila co sa hra na niekoho ineho sa da natrafit aj vo vedlajsej dedine,je len na mne ci mu uverim.hlavne ak idem za neznamym do cudzieho sveta o ktorom nic neviem.
namana 80861
5.7.2009 13:21:55
Jeste jsem nasla nazor na tuhle knihu tady :
http://manzelka.bloguje.cz/621503-utek-z-africkeho-pekla.php
http://manzelka.bloguje.cz/621600-utek-z-africkeho-pekla-ii.php

pani zila v Senegalu a za Senegalce je vdana a o Africe toho vi hodne..
Ctenarko jestli chces ozvi se me na email a ptej se na co chces, rada odpovim, at tu nerozvadim osobni informace :) Kdyz kliknes na muj nick objevi se ti muj email..Jinak ziji v Nigerii...
anonym, čtenářka knih
  • 
5.7.2009 6:39:05
Aha, tak na ty blbé nebo hlopué anonymy si budu muset tady dávat pozor, zřejmě to píše nějaká zaostalá osoba se zvláštní školou že? :)) To jsem ráda že jsem si to vyjasnily. Jinak máte pravdu, že to je něco jiného než zamilovanost a naivita, vždyť i ty letenky nejsou zrovna levné, že? Jinak já jsem její obě knihy četla a musím říci že jsou to největší slátaniny co jsem kdy četla. Pak jsem je prodala do antikvariátu neboť je to brak a není hoden abych jej měla v knihovně, a to jsem toho již přečetla. Možná se paní inspiroval knihami Bez dcerky neodejdu nebo Prodaná nebo čím já vím, ale je to blbě napsané a pan co ji s tím pomáhal asi nebude moc známý a šikovný spisovatel. To nechť posoudí další čtenářky za mě. Ale někde na netu pánovi vadila kritika a správný spisovatel by měl umět přijmout jakoukoliv recenzi na svoji knihu, tak asi psát holt neumí když mu ta kritika vadí.Jinak mě hrubky nevadí, každý se sem tam utne a nikdo není dokonalý, jsem ráda že jste se na ten dotaz ozvala. Jak dlouho a kde žijete v té Africe, a jaké je to tam s lidmi a prací? Dík za odpověď.pa
namana 80861
4.7.2009 21:44:02
opravuji :...tyra a ublizuje...
namana 80861
4.7.2009 21:36:25
Nepiseme to my a hadat se taky nebudeme, to jen nejaky anomym se podepsal jako ja a nippa...pani ja ji zbytecne nekritizuji ja sama v Africe ziji takze sama dobre vim o cem mluvim, jedna vec je naivita a zamilovanost, ale druha vec je, ze Ghana NENI jako treba jina zeme, kde by se nedalo nic podniknout..kdyz pani mohla brat pujcky z Ceska mohla tim padem pozadat o pomoc pro sve deti a sama sebe..Jestlize jsem v ohrozeni zivota a manzel me posle do Ceska, me zeme pro pujcku na miliony zustanu doma v bezpeci daleko od manzela nebo se vratim za nekym, kdo me tira a ublizuje i s miliony?? to uz neni naivita nebo zamilovanost, ale bohuzel neco jineho...Pani nebyla nikde zavrena na vesnici pod zamkem, takze o pomoc pozadat mohla...
čtenářka knih
  • 
4.7.2009 19:45:12
Holky nehádejte se prosím. A píšete dvě nebo je to jedna a tatáž osoba, dle textu to tak vypadá.Jinak ta Bára má již malého synka Patrika s tím svým přítele, byl s ní rozhovor v Lidových novinách a i fotka. Děti dostala zpět a stará se i o dvě děti svého přítele a má teda na starost dětí celkem pět. Nemá to lehké ale za naivitu a zamilované růžové brýle se holt platí. To je život, snad se poučila a dospěla. Aneb jaký si to uděláme takový to máme, hlavně že má všechny děti zdravé a ona je také zdravá. pa
moniska
  • 
4.7.2009 19:37:32
Dobrý večer, nevidíte do toho úplně. Nebyla jste tam s ní.Tak jen buďte ráda,že vy jste s mužidle všeho štěstí měla-ať naivní -náctiletá (jako Bára) neb později.A nemusí to být Afričan-ale může-a pak v Africe-těžká pomoc!Ne jako ve naší vesnici, v naší zemi..Nedá se srovnávat...
nippa
  • 
4.7.2009 19:34:55
Dobrý večer, nevidíte do toho úplně. Nebyla jste tam s ní.Tak jen buďte ráda,že vy jste s Afričanem štěstí měla a zbytečně nekritizujte...
Deti*a*my 97757
17.6.2009 18:31:31
Dobrý den,
jsem redaktorka časopisu Děti a my a obracím se na Vás s prosbou o spolupráci. Do rubriky Skutečný život zářijového čísla připravujeme téma – Jak se žije maminkám v zahraničí. Chtěla bych Vás touto cestou požádat, pokud máte zájem podělit se s našimi čtenářkami o své postřehy a praktické zkušenosti, jaké to je, být maminkou v jiné zemi, než v ČR, prosím, ozvěte se mi na email konickova@portal.cz.
Moc děkuji a těším se na Vaše reakce
Mirka Koníčková
[<<Předchozích 100] Názory 101110 z 752  [Dalších 642 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.