Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Ropucha + 2 | 120300 |
6.7.2024 23:14:00
Sally, já jsem typ obojetný, do společnosti jdu ráda a ráda se na to upravím včetně přiměřeného líčení.
Ale v lese nic takového nepotřebuji, nebývá tam nikdo, kdo by to ocenil a obdivoval V běžném každodenním provozu ostatně také ne, to se případně upravuji pro svůj pocit, ale drtivé většině lidí je myslím úplně jedno, jak vypadá nějaká paní. |
Ropucha + 2 | 120300 |
6.7.2024 23:05:30
Neviditelné řasy neřeším.
Ignorance k pláči Obočí si barvím, zastřihuji, kartáčuji do správného směru, za to bych mohla mít bod. Žilky nemám a lesklý nos pudruji, když jdu mezi lidi. Na rtěnku si potrpím. Knír depiluji. Tak snad nejsem úplně beznadějná stařena. Ale někdy mi to všechno olíže pes |
TaJ | 81121 |
6.7.2024 22:53:48
Rose, přesně, padesát mi bylo nedávno, obočí i řasy mám taky tmavé, nos se mi leskne jen občas, k tomu tmavé vlasy a tmavší obroučky brýlí...takže vybledlá fakt nejsem, i když nejsem vůbec nalíčená
|
Ropucha + 2 | 120300 |
6.7.2024 22:51:44
"mně je někdy těch ženských až líto, když vidím ty světlé řasy, nulové obočí, žilky, pigmentové skvrny, lesklý nos"
To jsem mívala v pubertě, bylo mi líto "starých a nedostatečně krásných" žen, které se neumějí vylepšit tak úžasně jako já Myslím, že ti jich nemusí být líto, ony pravděpodobně nestojí o prokouknutí a žijí si svůj život šťastně bez řas a s žilkami a s lesklým nosem |
sally | 3140 |
6.7.2024 22:51:10
Alanis,
mě zase přijde fajn, že už nemusím "prokukovat" a předstírat, že nejsem stará, ale naopak děsně mladá a perspektivní )) Navíc zvířatům v hospodářství je fakt jedno, co mám na ksichtě, v práci makám tak, že by se mi jakákoliv malovátka slila - a do společnosti nechodím - jsem outdoorový typ - takže opět na běžky a túry se nemaluju... Jako mám nějký BB krém (asi už vyschlý), na řasenky jsem alergická (ale mám černé řasy, i když už nejsou tak husté, jak bývaly), nějaký lesk možná taky ještě někde je, a to je tak všechno - jako jo, vypadám o kousek lépe - ale že by mi to stálo za to riziko, že zase oteču, a budu to muset večer umývat, to už fakt ne... |
Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 | 39806 |
6.7.2024 22:46:43
"když vidím ty světlé řasy, nulové obočí, žilky, pigmentové skvrny, lesklý nos"
No, mám trochu flekatý obličej v létě, než se rovnoměrně opálí a v zimě trochu pihy - ani cc krém to neschová Ale s dovolením řasy mám tmavé, obočí taky, žilky žádné, a nos se mi taky nijak neleskne... Jo, když použiju řasenku, mám řasy opticky o něco delší a oči o to výraznější, ale nezbytné to fakt nevidím (a k padesátce už mi zas tolik nechybí ) |
Alanis | 10352 |
6.7.2024 22:20:47
"To je pro mladého sebestředného jedince, který má dostatek času a na starosti jen vlastní osobu."
Ale kdepak. Jsem starý, velmi nesebestředný jedinec s mnoha dětmi a permanentním nedostatkem času, v tom to není Ale zas jsem líná na jiné věci. To je prostě nastavením. Já prostě vím, že namalovaná vypadám výrazně lépe, tak se maluju. A upřímně řečeno, myslím, že minimálně řasenku a lesk by měla používat skoro každá žena 40+, mně je někdy těch ženských až líto, když vidím ty světlé řasy, nulové obočí, žilky, pigmentové skvrny, lesklý nos. Přitom by stačily dvě minuty času a jak by prokoukly. Ale každého věc, jim se zas asi nelíbí moje rudá pusa. |
Evelyn1968,2děti | 6269 |
6.7.2024 22:13:22
Na obličeji taky nic namazanýho nesnesu, hrozně se v tom potím, ale ani nic zakrývat nepotřebuju, nepoužívám ani žádný krémy, asi díky tomu pocení a podkožnímu tuku nemusím .
|
Ropucha + 2 | 120300 |
6.7.2024 21:32:26
"zvítězila moje lenost a především nechuť se večer odlíčit..."
Rose, tak nějak. Když si vzpomenu, kolik času a práce stálo vykroužit stejný tvar obou očí, obzvlášť ty tekuté linky ... A jak píšeš, pak to zase všechno smýt. To je pro mladého sebestředného jedince, který má dostatek času a na starosti jen vlastní osobu. Jako matka malých dětí jsem neměla čas na to ani pomyslet, natož to provádět. A jako matce velkých dětí už se mi do takových "blbin" vůbec nechce |
Ropucha + 2 | 120300 |
6.7.2024 21:26:18
Huso, je možné, že profesionální makeup by mi nevadil, ale nikdy jsem to nevyzkoušela.
Kromě toho, že se mi podobně jako tobě tu a tam udělá pupínek, nic dramatického k zakrývání na obličeji nemám. Mám tedy vrásky, někdo by je možná schovat chtěl, já na tom netrvám. Od jara do podzimu jsem opálená, s tím jsem spokojená. V zimě to doháním tvářenkou. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.