Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Len | 108740 |
7.7.2024 9:52:00
Me je lito tech s obocim pripominajicim slimaka Jsem svetla prirozene, nemam potrebu to premalovavat.
|
Len | 108740 |
7.7.2024 9:48:58
Ano, ono vypadat lepe je vzdy subjektivni. Osobne se mi libi namalovani neviditelne, jakmile jsou tam neprirozene barvy, tak me odpuzuje, o prikladu umelych ras nemluve. U pleti se snazim, aby vypadala sjednocene bez jednoceni, jen kazdodenni peci, uz par let se mi dari s Medikem. Pokud mam bryle, tak vetsinou nepouzivam nic navic, pokud nemam, tak oboci a rasy zvyraznim, protoze jinak vypadam vic unavene. Malovala jsem se kazdy den pouze na stredni skole, docela obdivuju, ze si na to najde nekdo denne cas a hlavne chut.
|
Stáňa * | 7932 |
7.7.2024 7:17:36
Sally, z příspěvků tady vyplývá, že nikdo nikoho nehodnotí, že je vlastně úplně jedno, jak člověk vypadá.
Pohybuju se v korporatu, podobně jako Půlka, a je sakra málo ženských, které by se nelicily, nebarvily a nechaly obličej bez uoravy.. Myslím, že to žák funguje ve většině společenství jako firmy, skoly. Ale závidím zdejším uživatelka jejich sebevědomí |
sally | 3140 |
7.7.2024 1:41:22
Alanis,
lituješ lidi, kteří o tvou lítost nejspíš nestojí.... a nejspíš by jim bylo úplně šumák, jakou ty máš rtěnku, protože tohle fakt není důležité... jsi to ty, kdo má potřebu hodnotit a sledovat líčení... většina lidí sleduje u ostatních lidí něco úplně jiného... plus teda v pokročilejším věku méně je více.... mejkapy zvýrazňují vrásky, moc tmavé oči vypadají unaveně, rtěnky se rozpíjejí ve vráskách kolem úst a podobně... už člověk musí fakt opatrně - aby nevypadal jak klimakterní diblík... |
Evelyn1968,2děti | 6269 |
7.7.2024 1:30:55
"To je prostě nastavením. Já prostě vím, že namalovaná vypadám výrazně lépe, tak se maluju. "
No jasně, mám to ráno za 2 minuty a nejsem jak nahá (vyblitá) |
Čumča. | 160024 |
6.7.2024 23:51:01
já to chápu jako profesionální deformaci u dentistky (že kouká na zuby), u kosmetičky (že si všimá typu pleti), ale jinak mi přijde, že kdo se zaměřuje na tyhle detaily, nevidí spoustu důležitějších věcí, které ze tváře jde vyčíst - jestli z očí jde nějaká energie, jakou mimiku člověk používá, jak originálně pohybuje rty při úsměvu a tak...
|
Ropucha + 2 | 120300 |
6.7.2024 23:50:16
Alanis, já ti rozumím, hledíš prostě na druhé svým pohledem, stejně jako na sebe.
Určitě to v nějaké míře děláme všichni, hodnotíme lidi (a nejen lidi, i všechno ostatní) optikou vlastního vkusu. Já samozřejmě také, ale na rozdíl od puberty už si při tom uvědomuji, že můj pohled je úplně irelevantní, protože každý má svůj A u vizáže lidí mě to nechává v klidu, ale třeba architektura, veřejný prostor, to mi dokáže způsobit utrpení, když vidím něco, co by podle mě mělo vypadat jinak. |
Alanis | 10352 |
6.7.2024 23:37:28
Vždyť píšu, že je to každého věc. Vůbec nad tím nijak nehloubám. Jen mě to prostě někdy napadne. Ale nevyžádané rady opravdu nikomu nedávám, to by mě teda nenapadlo. Považuju to za neomalenost. A respektuju, že někomu zas může připadat, že jsem namalovaná až moc.
|
Ropucha + 2 | 120300 |
6.7.2024 23:27:34
Čumčo, někdo se tím zabývá, že takhle pozoruje lidi.
A když jde o bližší osobu, klidně to i řekne formou nevyžádané rady, co by měl člověk nosit, jak by se měl česat, líčit... aby podle jeho pohledu vypadal lépe. Myslí to dobře, jen nepočítá s variantou, že někdo třeba "lépe" vypadat nechce. |
Čumča. | 160024 |
6.7.2024 23:18:12
"mně je někdy těch ženských až líto, když vidím ty světlé řasy, nulové obočí, žilky, pigmentové skvrny, lesklý nos."
Alanis, koukej těm ženským do očí a ušetříš si tu lítost Nevyčerpává to? Ten hodnotící kritický postoj - hodnotit řasy, obočí, žilky, skvrnky, nos? |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.