Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
77kraska | 132593 |
8.7.2024 15:31:28
Čumčo, blond jsem prave nosila dlouho, aby tam nebyly videt sediny....a vedlo to k tomu, ze jsem si vzdycky rekla "to je jeste dobry, neni videt, ze mam sede odrosty, kdyz mam dole blond"....ale pak prisel covid, kadernictvi byla zavrena, mne narostly dlouhe vlasy s sedym odrostem 20 cm a kdyz se kadernictvi otevrela, tak jsem rekla DOST, nechala se obarvit na hnedou a od te doby se barvim a resim odrosty a musim byt na sebe prisna, coz je dobre
|
77kraska | 132593 |
8.7.2024 15:28:00
babi, prozitek je to neporovnatelny, neda se rict, co je horsi.....ja jsem to pocitala jen podle let smutneni
|
Čumča. | 160024 |
8.7.2024 15:14:17
"dokud se budu držet na nohou, šedá chodit nebudu."
taky bych se jenom těžko vzdávala vlasů, které vypadají lépe než raném mládí - prostě jim dobrá kvalitní barva dodává pravidelně lesk, a melíry jsem si fakt zamilovala, vypadá to prostě fakt dobře, asi proto nemám dennodenní potřebu se líčit a výrazně už vůbec ne... Padlo tady, že k šedým/bílým vlasům je dobré se denně líčit, aby celkový vzhled nevypadal smutně - to si člověk na sebe taky ušije bič |
babi_ | 48341 |
8.7.2024 15:13:27
Situace každého vdovectví je jiná, nesrovnatelná. Pokud budu brát pouze roky-doby... (s tím, že kvalitu vztahu odhaduji řádově obdobnou), tak
táta ovdověl na sklonku roku 2023 doslova pár týdnů poté, co mamce donesl do nemocnice (kam za ní jezdil každý den bez ohledu na to, že jsem tam někdy docházela i já, bratr a vnoučata) kytici k 63. výročí svatby. Je mu 86. Mně manžel zemřel počátkem roku 2017, tou dobou jsme spolu byli 35,5 roku, je mi 60. Úplně nevím, kdo z nás to prožívá smutněji-tížeji, nedá se to nijak porovnat. Jestli to má táta na pár let na rozdíl od mých pár desítek let? To je pro ten prožitek myslím irelevantní. |
Čumča. | 160024 |
8.7.2024 15:02:13
Sedmi, a neslušela by ti tedy blond se světlými melíry? V tom by světlé odrosty vypadaly ok klidně tři čtyři měsíce....
|
Ropucha + 2 | 120300 |
8.7.2024 15:00:00
"taky zalezi, kdy se to stane..."
77krasko, těžko soudit, vždycky je ta situace nějakým způsobem bolestná. Ve stáří mi přijde mimořádně kruté, že člověk zůstane sám ve zranitelném věku, kdy ho opouštějí síly, těžko už začne nějakou novou životní etapu s novými lidmi, řeší třeba všelijaké bolesti a je na to najednou sám... Mladý člověk se třeba zase musí smířit s novou rodinou svého partnera, musí se postarat o děti... Dobrovolný single život může být spokojený, ten nedobrovolně vnucený se holt musí člověk naučit. |
77kraska | 132593 |
8.7.2024 14:38:54
Ropucho, k tem osamelym zenam....na vesnici primo kolem nasi chalupy je nekolik takovych osamelych majitelek chalup/domu k bydleni....vsechny mezi 45 a 60 lety, jedne partner zemrel, druha se rozvedla, treti partnera sama poslala pryc, protoze ji nic nepomahal, muj partner tam nejezdi, protoze ma svou chalupu jinde...kazda se tam horko tezko sama stara o svoje staveni :-(
|
77kraska | 132593 |
8.7.2024 14:35:35
Ropucho, ja mam vlasy puvodne svetlehnede a kdyz si ted necham odrost, tak je uplne bily a pekny....vzdycky mam cukani si nechat odrust vsechno
a myslim, ze vetsina zen ma pak nahore bile a temeni jeste kombinovane se svou puvodni barvou, na tom neni nic spatneho a urcite bych to nebarvila |
77kraska | 132593 |
8.7.2024 14:31:36
Ropucho, taky zalezi, kdy se to stane...moji rodice jsou manzely skoro 60 let, je jim 80+, sice nakonec jeden zustane sam, ale bude sam jen nekolik let.....kdyz od nekoho odejde manzel ve 45 letech, tak je pak clovek sam dalsich treba 40 let, pokud si uz nikoho nenajde
|
Čumča. | 160024 |
8.7.2024 14:01:31
" moje vlastní šedivé vlasy mají jinou kvalitu, jsou takové nepoddajné, jak drátky, nejsou hebké a snadno upravitelné, jako ty obarvené."
prý to taky s věkem odezní, moje šediny (obarvené) jsou přímo drátěné, naprosto nepoddajné, i typ a složení barvy jsme musely vyzkoušet tak, aby tu barvu přijaly (a nesmím si dovolit ani o pár minut kratší cyklus barvení, barvu mám přes hodinu. Ale postupně to ty dráty prý vzdají a už nerostou v takové síle vlivem hormonálních změn... |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.