Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Čumča. | 160024 |
8.7.2024 13:53:43
TaJ, prý to není přeliv, ale šediny se udržují (zesvětlují), aby na hlavě nebylo vícero šedých, bílých a nažloutlých odstínů, a aby výsledný tón seděl k typu pleti. Nejsou starosti s odrosty, ale kadeřnici to pořád chce, plus speciální vícefázovou kosmetiku na doma
|
Ropucha + 2 | 120300 |
8.7.2024 13:34:58
"vyzerá to šokujúco, pritom je to proste fakt"
Knedli, mně to plně docvaklo též až nedávno, v hlubokém středním věku, kdy se kolem mě nahromadilo už tolik příkladů, že to nešlo přehlédnout. A kdy se i pode mnou pomyslná židlička zakymácela, takže jsem si chtíc nechtíc musela připustit, že život vypadá takhle. A to žijeme ve vyvoleném koutě světa, co by měly říkat milióny žen na Ukrajině, v Rusku... a mnohde jinde. |
kysnutá knedla | 99495 |
8.7.2024 13:08:15
“Ztŕata partnera čeká většinu žen”
Prvýkrat to vidím takto čierne na bielom, vyzerá to šokujúco, pritom je to proste fakt. Teraz som si spomenula - včera sme sa vrátili zo Slovenska, a na návštevu tam na chvíľu prišla i mamkina kámoška. Ta vravela, že jej rodičia mali 65.výročie svatby. A potom spravila výčet ich detí, tj seba a jej 3 sestier: “Anči sa chlap obesil. Maja ho má v base. Jana je rozvedená a mne muž umrel.” 🫣 |
Inka ..|-.|-.-|.- | 141843 |
8.7.2024 12:58:00
Vypadalo to dobře a všichni si mysleli, že se barví na šedo.
|
Ropucha + 2 | 120300 |
8.7.2024 12:48:42
Huso, to je smutné.
64 je málo, to ovdověla opravdu mladá. Moje maminka říká, že muži jsou křehké nádoby. Také už je vdova, ovdověla dva roky před zlatou svatbou. Vůbec jsem si neuměla představit, jak bude fungovat. Ale funguje neuvěřitelně, obletěla kus světa, splnila si sny z mládí, udržuje se fit, chodí ke kadeřnici a k manikérce, po nějakém roce potkala i "kamaráda"... Má úžasnou vůli k životu, mám z toho radost a doufám, že to nezakřiknu. |
Stará husa | 154854 |
8.7.2024 12:46:01
Když má někdo šedivé vlasy a k tomu mladistvý obličej, může to vypadat hezky a zajímavě. Horší jsou šedivé vlasy a starý, vrásčitý obličej, to opravdu už je holt stařenka.
|
8.7.2024 12:42:32
Pepř a sůl, to je hezký. To ale nemám, tak dokud se budu držet na nohou, šedá chodit nebudu.
|
8.7.2024 12:40:24
Moje maminka byla šedivá od 30, nosila to tak, používala stříbrné šampony. V padesáti se začala barvit, aby nevypadala jako bába . A barví se dodnes 75+ Já jsem taky asi od 30, barvím se pořád na tmavě blond. Chtělo by to po 6 týdnech, chodím tak za 2-3 měsíce.
|
Ropucha + 2 | 120300 |
8.7.2024 12:35:17
Nechat šedivé vlasy úplně bez zásahu si mohou dovolit jen vyvolené, které mají přirozeně hezký odstín. (Tedy dovolit si to může, kdo chce, ale ne u každého to bude stejně hezky vypadat.)
Znám takové, původní barvou tmavovlásky téměř černé, mají krásný šedostříbrný odstín, který nepotřebuje úpravy. Světlejší vlasy šednou do nevzhledného myšího odstínu, to budu já, takové vlasy si asi nebudu chtít nechat. |
Stará husa | 154854 |
8.7.2024 12:33:28
Ropucho, maminka byla téměř o 6 let starší než táta, tak s jeho brzkým odchodem nějak asi nepočítala. A byla celkové hodně psychicky křehká. Strašně ji zasáhla už smrt její maminky, se kterou měla výjimečně silný vztah a smrt táty v jeho 64 letech ji hodně poznamenala.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.