| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Císařský řez

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 30] Názory 3140 z 14610  [Dalších 14570 >>]
Škrpál 70170
17.10.2021 19:53:18
~R^ Já spíš viděla ve své bublině, že byly prvorodičky docela vykulené - péče o ránu po císaři, rozkojit se a ještě obstarat dítě - že docela byly rády, že jsou rády~d~

Mě po normálním porodu taky třetí den bylo na novorozeneckém mizerně - hned po přemístění domů se dostavil ohromný klid, bezpečí vlastního prostředí (bidet např.), svého oblečení, které si hodím do pračky a sušičky atd. Teprve potom mi došlo, jak omezující ten třetí den a kus čtvrtého byl, když doma mi nechybí absolutně nic. Na novorozeneckém mi dost chyběl manžel~f~, a to, že někdo pohlídá usínající mimčo, když se jdu osprchovat~d~. A taky jsem jinak spala, když byl v místnosti někdo jiný, kdo miminku utře malé ublinknutí atd.
Myslím si, že i prvorodička, která plně kojí, a od nikoho nic nevyžaduje, může jít domů dřív - viděla jsem ale, že to na novorozeneckém vnímají velice nelibě.
Pole levandulové 23006
17.10.2021 19:20:12
Ano, to bohužel nevypakují. Já bych to klidně uvítala, zdravotně jsem na tom byla skvěle a chodila jsem a pečovala o dítě, ale musela jsem tam trčet tři dny /a i to jen díky porodu v soukromí, ale pustit mně dřív se báli/. Osobně vidím jako skvělé moci být doma co nejdříve, ležet můžu jak v nemocnici, tak doma, jen doma je to pohodlnější.
Co se týká popisu těhotenské péče - nejspíš si lze jakoukoli péči připlatit nebo zařídit v soukromí, tady bude řeč asi o té základní bezplatné péči běžným pojištěním, ne? Co mám v Kanadě kamarádku, tak měla průběh těhotenství jinak, než popisuje zakladatelka, ovšem něco to holt stálo.
Marika Letní 140743
17.10.2021 19:10:56
Dolores "Stejně tak by si přece měli přečíst všechny svinstva, který si dějou v našem zdravotnictví (mojí babičku např. při převozu domů z nemocnice v sanitce vyklopili na zem)"

Proč spoléháš na stát, když je to největší zlo, které nepotřebuješ? Proč jsi babičce nezařídila odvoz sama?
Cimbur 64764
17.10.2021 18:48:03
Jo. To můžu potvrdit, s mrtvicí, pokud se sanitka volá včas, se i tady na moravském venkově člověk dostane do fakultní nebo krajské nemocnice k urgentnímu zákroku, který má za úkol zachránit co nejvíce tkáně postižené ischemií. Taktéž s infarktem.
Marika Letní 140743
17.10.2021 18:48:01
anexo asi jsi to nepochopila, já rozporuji, to že za tu ženu rozhodlo zdravotnictví. O tom, že čeká dítě s DS se rozhodlo dřív, při oplození, tedy příroda nebo bůh, jak komu libo.
Len 108740
17.10.2021 18:23:48
No, ja velmi pochybuji, ze nenabizi zadne testy. A pozde, nevim, jak je na tom Kanada, ale v UK je povoleny potrat v urcitych pripadech (a DS mezi ne patri) az do due date, takze pozde vlastne neni nikdy.
Monika 123907
17.10.2021 17:51:52
Konzervo, však u nás určitě můžeš všechna vyšetření odmítnout. Akorát to asi někdy znamená vyrovnat se s výrazným nesouhlasem až tlakem zdravotníků ...
anexa 804
17.10.2021 17:28:40
spíš za ni rozhodla příroda, bůh

nesmysl, i Bůh dává lidem aby se svobodně rozhodli.
Dle mého je lepší, když se rodiče svobodně rozhodnou ať již pro to, že si dítě nechají, nebo pro potrat, nebo pro adopci než mít doma dítě, které nemají rádi a nechtějí se o něj starat.
Marika Letní 140743
17.10.2021 17:23:09
"třeba downův syndrom, někteří rodiče si takové dítě nechají, jiní jdou na potrat. Tady paní by vlastně neměla možnost se rozhodnout co chce a na co se cítí, ale zdravotnictví by rozhodlo za ni."

spíš za ni rozhodla příroda, bůh
Dolores Nowaco 159155
17.10.2021 17:19:14
Proč? Stejně tak by si přece měli přečíst všechny svinstva, který si dějou v našem zdravotnictví (mojí babičku např. při převozu domů z nemocnice v sanitce vyklopili na zem)
[<<Předchozích 30] Názory 3140 z 14610  [Dalších 14570 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.