Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Federika | 14090 |
19.11.2020 16:10:13
Barbar,
ve třídě dcery zvládá největší počet příkladů jedna holka. Běžně má v škole čtyřky, protože nedlěá nic. Občas je přes mikrofon prý slyšet, že celu dobu online výuky s ní sedí maminka. aříká jí přesně, co má dělat, jak má co spočítat, jak odpovědět,co napsat... |
Barbar | 47133 |
19.11.2020 16:07:52
Báro, já s učitelem komunikuji, nestihl víc, než pár příkladů, zatímco všichni ostatní 2 sloupečky.Prosila jsem o více času pro něj, tak mu prý už určitě více času dát nemůže,to, že to jako skoro jediný vůbec nezvládl a ostatní ano, o něčem vypovídá. Psal také, že musím zajistit pro syna klid k práci, že na online hodinách vidí, že se nám to nedařilo, učí i starší dceru. Má pravdu, ale máme malé 2+1 v horním patře domku, dole bydlí babička. Tam teď vůbec nechodíme, jsme ve stresu i z toho, že by to mohla chytnout. Měli jsme tu do predvcerejska 3 krát online výuku a batole.Nikdo,skutecne nikdo mi nebude hlídat žádné dítě ani normálně, v korone se samozřejmě izolujeme, musím to prostě zvládnout jen já sama. I škola už začíná vidět, že nezvládáme...
|
Federika | 14090 |
19.11.2020 16:07:04
A k čemu pak ten test je? Ten má bejt přece pro toho žáka, ne?
|
Dobra1 | 65967 |
19.11.2020 15:59:17
A co mu dát odklad dodatečně. V první třídě to přes PPP jde, mohl by se ještě vrátit do školky, než dozraje. Mám kamarádku, její dcera to měla, nezralost zamaskovala vysoká inteligence, projevilo se to až právě v 1. třídě, když nestíhala.
|
Marko + 2 | 154424 |
19.11.2020 15:58:42
No, ale naše škola to evidentně vyřešila tím, že prostě testy domů nedávají. A syn často neví, co měl v testu špatně. Buď si to nepamatuje, nebo mu to ani řečeno nebylo. Testy často vidím jen na třídních schůzkách, které jsou 2x za pololetí. Jinak jedině když si vzpomene a test vyfotí.
|
Sonax | 158877 |
19.11.2020 15:55:37
Pětka se u prvňáků nedává, a určitě ne druhý den po návratu do školy.
|
rachomejtle | 133850 |
19.11.2020 15:39:22
Mám dítě, které je dys na spoustu věcí. Po starším gymplákovi je to boj.
Pamětné počítání se výrazně zlepšilo,když jsem domů koupila Magnetické dopočítávadlo. Krásně to na něm uvidí a to je to, co potřebuje. Tak dlouho to bude skládat a koukat na to, až to půjde. Fakt. A jak to užijete při přechodu přes desítku a na začátku násobilky, uvidíš! A tu pětku musíš brát s rezervou hlavně ty, pak to bude tak cítit i potomek. |
..mira.. | 125101 |
19.11.2020 15:37:14
"jak zvládat školní selhávání u dětí, hrozně mě to mrzí za něj, neví, jak ho motivovat k intenzivnějšímu procvičování, protože pokud měl teď pětku, tak to těžko vytáhneme víc než třeba na čtyřku až trojku...Jak jste se vypořádávali se školními neúspěchy dětí? Děkuji?"
Já bych se spíš pokusila srovnat s tím, že syna učí.. no nenašla jsem slušné slovo. Omlouvám se, ale děti byly cca 5,6 týdnů ve škole, pak cca měsíc doma a dva dny po návratu musí dát pětku prvňákovi (!), aby pochopil, jak to neumí. Hm, tak to jo. Normálně myslící učitel by mu nabídl doučování, vybral cvičení na procvičování, napsal mail rodičům co a jak trénovat. Aneb jak naučit děti nenávidět školu včas. Skvělá práce! |
Marko + 2 | 154424 |
19.11.2020 15:32:10
Syn je v 8. třídě. Testy nedostanou domů nikdy ze žádného předmětu. Prý, že kdyby je nevrátily, nemá učitel podklad pro známku. Domohla jsem se aspoň toho, že si může test vyfotit mobilem, i když mají mobily ve škole zakázané. Problém je, že ne vždy si vzpomene, a nebo je to jen papír s odpověďmi bez zadání, které mi k ničemu nejsou.
|
Federika | 14090 |
19.11.2020 15:30:59
Simeono, učitel by sám měl vědět, že OKAMŽITÁ zpětná vazba je nutná, k čemu test, k čemu pětka, pro učitele?
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.