| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Domažlice

  (?)
[<<Předchozích 80] Názory 8190 z 189  [Dalších 99 >>]
Betulina
  • 
26.4.2006 12:59:40
No Jani, už se ti to blíží..
Jak je?
tak přeju ať vám to dobře dopadne(no je divný psát dobře, takže spíš, ať to není tak hrozný : D ) Dej pak hned vědět :o)


měj se, ahoj bet
Janík,Jeník3/05,Petřík 3.5.06 31128
18.3.2006 10:51:27
Nu Bety já o tom šátku taky přemýšlela ale i kvůli mým zádům bych toho moc nenanosila.Od mala mám skoliozu páteře a jsem ráda když na nich tahat nemusím.I když může být na břiše tak stejně.
Nu musím to zvládnout.Na ten měsíc co chodím jako těhule tak tam je jedna co má ročníky 88,89 a zvládla to i bez těchle doplňků.Tak musím taky.Do města na nákup to máme kousek k dr. taky tak to není problém.Horší by bylo dojíždění.
Betulina
  • 
17.3.2006 14:02:32
No dobře no :)
já jen usuzuji z toho mého rošťáka.. toho když nepřipoutám v kočáře, tak nikam nedojdeme. A když ho na chvíli z toho kočáru "vypustím" rozběhne se a já ho můžu klidně čtvrt hodiny honit.. a to jsem si myslela že když ho nechám vylítat, tak pak bude ok, ale fakt není. Když ho potom dám po jakkoli dlouhé době zpět do kočáru/nebo spíš když už ho zvednu a chvíli nesu/ spustí takový řev a neuklidní se a neuklidní. A couvnout/jako že bych ho zpátky pustila/ tak nechci, chci si stát za svým. Takže se uklidní třeba až po 20 minutách ležení a řvaní doma.
On teď vůbec začal být nějaký pořád vzteklý, uráží se a kvůli každé blbůstce se rozbrečí, lehne si na zem a začne se prohýbat do luku..

S tím šátkem a zádama.. Než jsem si šátek pořídila, snažila jsem se o něm co nejvíce si zjistit, a teď bych řekla že šátek/když je správně uvázaný/ tak zádíčka skutečně ničit nemůže. ono když se nad tím zamyslím, tak ani není jak :) Miminka se do něj dávají až tak čtyřtýdenní a dávají se do úvazů jako je kolíbka atd. které jsou přímo určené, pro takhle malá miminka (ono bys ani toho 12kg "chlapa" do tohohle nenarvala:o). Miminka jsou tam v klubíčku, čili jejich přirozená poloha..
Ale to je jedno, když bys měla zájem se o šátku více dozvědět a třeba něco i názorně ukázat ( :o) tak klidně... :oD
Jo a klidně bys tam mohla nosit Honzíka a Péťu vozit v kočáře (ale na to by ses už asi necítila, co? :) já teda Kryštofa stále nosím, ale taky už mám nějaký ten trénink :))

Já taky s tím "cestováním" s dětma přemýšlím asi trochu jinak. Podnikám docela dlouhé cesty(hlavně z Berouna do Prahy-tam někde-a zpět) takže já bych si v tvé situaci určitě nějaký ten dvojkočár musela koupit.. :)

Od příštího týdne začnu každý čtvrtek hlídat jednoho ročního klučinu, tak si taky vyzkouším, jaké to je se dvěma dětmi :)

(ještě že si už konečně dělám tu autoškolu:o)))))

Cestu do Domažlic teď v nejbližší době asi mít nebudem, protože babička dneska přijede za námi..

Tak se měj dobře, buď na sebe opatrná a zvládni to všechno! :o)

Ahojda bet
Janík,Jeník3/05,Petřík 3.5.06 31128
17.3.2006 10:23:54
Jo ještě jsi se ptala za kolik bych ho prodala kdybych ho prodávala.Nu je rok používanej.Je v záruce a v dost dobrým stavu až na vrzající kolečka.Po jednom dítěti (zatím).No stál i s taškou a slídou 6000,-.Tak za ňákých 4000,-.Nevím nepřemýšlela jsem o tom takže je to odhad.
Janík,Jeník3/05,Petřík 3.5.06 31128
17.3.2006 10:20:38
Ahojky Betulino.
Díky za optání.No tenhle kočár si stopro necháme.Pro dvojčata kupovat stejně nemá cenu z několika důvodů.
Malej už se naučil běhat takže je docela možný že až začne běhat i venku tak kočár nebude chtít.Je možný že jo ale....
Chceme kupovat ten skejt vzhledem k tomu že je malej fakt hodnej tak si myslím že nebude problém ho na něm udržet.Stejně ho budem potřebovat jen na nákup a k dr. jinak budem před bytovkou a nebo když budem na procházce tak bude taky běhat okolo.
Další věc kdyby jsme koupili dvojkočár tak je tady menší skore dvojčat takže by se hůř prodával.
Do šátku Petříka nechci moc dávat pokud jo tak až by už držel hlavičku a ještě jen krátkou dobu.Nechci aby moje děti zažily to co já se zády.
Možná jsem to napsala dost zmateně ale jinak mě to nenapadá:-)))

No bříško roste a za chvíli nebude.Teď jsem 33tt včera jsem byla na kontrole a málem jsem skončila ve špitále.O půlku se mi zkrátilo děložní hrdlo a hlavička se tlačila hodně dolů.No poslíčky jsem měla už od rána.Byla jsem v nemocnici na monitoru ale nechat si mě tam nemuseli.Jen musím brát magnézium a polehávat co to jde.

A co malej?Nemáte teď někdy cestu do Domažlic?
Betulina
  • 
16.3.2006 11:35:30
ahoj janinko :)

tak koukám, bříško ti už pěkně roste :)
hele s tím tvý kočárkem(už trochu víš, že kočárky jsou moje "hobby" :oD), já už na tebe taky myslela, jak to budeš dělat.. nechceš si pořídit šátek a nosit miminko v šátku? Vozíš pořád Honzíka v tom hlubokým kočáře..?
hm..
můžu se jen zeptat(jen fantazíruju!) za kolik si myslíš, že bys byla schopná svůj stávající kočár prodat? NEŘÍKÁM PRODEJ HO, NEBO NĚCO TAKOVÉHO, jen bych si chtěla zkusit popřemýšlet, jak by se to dalo v tvé situaci vyřešit a tak.. a jaký bych měla rozpočet na přemýšlení :))

jo a k té trojkolce, skutečně ji úplně nezavrhuj :) já ji měla a jezdila jsem s ní prakticky JENOM po lese(lesních a kamenitých cestách) a po poli.. od zimy do léta

tak já si zkusím na to tvé "téma" popřemýšlet, můžu? :D
Janík,Jeník3/05,Petřík 3.5.06 31128
3.3.2006 22:36:57
holky depa ste?To je hrozný.Ach jo:-)))

Tak co Ajlino jak se cítíš přestěhovaná?Mě to čeká posledního března ale už tam věci vozíme abysme se v tom pak neutopili.Jinak už máme vše základní.

Betulino co malej nezlobí?

Hani čekám na mejlík a furt nic.:-)))Doufám že rada jak posílat fotky pomůže.

Bety a jak se máš ty?Ty už jsi tu hooodně dlouho nebyla.Co malá ve škole a kluci nezlobí tě moc?

Tak to je asi tak prozatím vše snad se některá z vás ozvete.
Tak páápááá

Janík,Jeník3/05,Petřík 3.5.06 31128
1.2.2006 20:52:27
Jasně Ajli v pohodě.Mě to čeká nejspíš březen duben takže vím jak ti je.Ale zůstanem tady takže je to docela v pohodě.
sunsung 30664
1.2.2006 11:24:28
ozvu se ti, teď jsme se stěhovali a dávám do kupy byt - hrůza, tolik práce, tak až vydechnu, tak zavolám...
Janík,Jeník3/05,Petřík 3.5.06 31128
30.1.2006 14:06:44
já mám 777596640:-)))
[<<Předchozích 80] Názory 8190 z 189  [Dalších 99 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.