| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Domažlice

  (?)
[<<Předchozích 70] Názory 7180 z 189  [Dalších 109 >>]
Betulina
  • 
6.6.2006 17:18:56
jaký "zase moře"?? :oD vždyť jsme byli u moře v září (a to bylo poprvé, co jsme kdy spolu byli(a vytáhli nás manžovi rodiče a jiní jeho příbuzní) a že jsme SPOLU už fakt dlouho- za pár dnů budeme mít 2. výročí svatby a celkově jsme spolu už sedm let :D
chystáme se do chorvatska.. ještě stále se chystáme. jelikož odjíždíme na noc, přes den se uvidí, jestli to zrušíme nebo ne. jedeme tam s kamarádem jeho těhu ženou autama do penzionu jeho známých, takže by možná i šlo, že bychom tam jeli později..

jinak děkuji za info o dm. já tam moc nechdím (mám to zruky) ale tohle zkusím využít :) a kdyby, ne, tak ti ty bodíky dám :)

ahoj a pozdravuj kluky :)
Janík,Jeník3/05,Petřík 3.5.06 31128
6.6.2006 15:58:20
Bet to mě mrzí že je Kryštůfek marod a zrovna teď.Kam jste měli plánováno?Zase moře?

K těm bodíkům.U pokladny dostaneš takovou malou knížečku a tam je nalepíš.Až jich je 15kousků tak po nákupu ti odečtou 20% z ceny.Což je super já to využívám.Jinak teď za každou stovku dostaneš 2 ty bodíky.Je to akce asi do konce června nevím přesně.A ještě ti teď u pokladny dají kartu kde jsou tři bodíky zdarma.Takže nasbíráš 12 a máš další slevu 20%.
Betulina
  • 
4.6.2006 21:58:01
ahoj, tak jak je? :)
my se teď chystáme na dovču(odjezd je naplánován na středu večer) a kryštůfek zrovna dostal velikou rýmu, takovou tu hnisavou, tak s ním asi zítra zajdu k dr. a uvidíme co nám poradí. ale obávám se že nám dá atb. a s nima se potom nemůže na sluníčko, takže bychom asi nejeli :(

hele chtěla jsem se zeptat, ty jsi myslím byla přes dm a jejich body, ne? teď jsem tam náhodou byla a dostala jsem 10 nálepek, kolik jich musím na co mít a co se za ně dostává? :o)

tak ahojky, jdu se ještě něco zkusit naučit, neb mám zítra zase své přijímačky. Bohužel to ale zase letos vidím bledě, neboť jsem se na ně nezvládla skoro vůbec připravit :(
Betulina
  • 
13.5.2006 23:28:57
jojo, Ikea :o)
a máš pravdu, že (teda alespoň v praze na zličíně mají jiné barvy. měli oranžovo-červený a teď mají i nějaký v kombinaci s modrou) ale já, jelikož jsem si na netu našla, že na černým mostě mají i takovýhle bílý, se žlutým sedátkem a zeleným spodkem, chtěla jsem to a tak pro něj manža den před štědrým dnem (nebo možná snad ještě o štědrým dnu.. :) jel přes celou prahu (abych já měla radost a kryštůfek dostal zrovna tohle :)

jinak, za chvíli si doma určitě uděláte nějaký svůj rytmus a půjde to dobře, neboj, vlastně už si ten rytmus chytáte.. takže jen tak dál a čím dál lépe.. :o)
a ten začátek, to musela být něco.. dovedu si to trochu představit.. no, obdivuju tě!

tak se mějte, ahoj
Janík,Jeník3/05,Petřík 3.5.06 31128
13.5.2006 20:38:07
Bety děkuju za pochvalu.No je fakt že "oplácanej" moc nebyl a ani není.Myslím že Honzík byl tlustější.A to měl o 15deka míň.
Jinak jak to zvládáme.Začátek byl hroznej co ti budu nalhávat.Pavel ke všemu odpoledne chodíval do práce a to jsme dávno před porodem byli domluveni že bude mít dovču i šéf s tím souhlasil ale skutečnost byla jiná.Šlo tu hlavně o to že když začal plakat Péťa začal i Honzík a to teda byl děs.Ale už si zvykl a dalo by se říct že to jakoby ignoruje.
Dneska jsme měli premiéru na babyboardu.Nevěřila bys ale malej na tom skvěle stál a ani neměl potřebu jakkoliv utíkat.Až asi na dvě menší nehody v zátočině kdy jsem to neodhadla tak to bylo skvělý.

Jinak nekojím malej to postupně vyblinkával a pak chtěl znovu a to už udržel.Jenže tolik času bohužel nemám a navíc je toho mlíka škoda.Tolik se mi taky nedělalo abych mohla dát dvě dávky.Je to škoda já vím ale kdybych měla jen jeho tak se tomu věnuju ale takhle.Takže střídám Nutrilon se Sunarem a jsem spokojená jak já tak i malej.

Hele není to vajíčko co v něm kluci jsou z Ikei?Myslím že jsem ho tam jiné barvy viděla.
Betulina
  • 
12.5.2006 23:07:43
ahóój!!
já jsem sem teďka nakukovala každou chvilku a říkala si, že už možná.. :o)
a taky že jo

moc se vám povedl (;oD)
a pěknej macíček.. skoro 4 kila.. ale na těch fotkách ani nevypadá nějak "oplácaně" (co si ještě pamatuju, tak se mnou v porodnici byli na pokoji dva taky takoví čtyřkiloví chlapíci a to byly docela kouličky :)
No a povídej(alespoň chvilku času najdi a poděl se, prosím prosím :), jak to zvládáte? Co malej/velkej (=starší bráška:)? zvládáš to i s ním? já jak tu teď občas hlídám, tak jsem na tebe myslela, že to teďka takovýhle třeba budeš mít "pořád" a řeknu ti, že jsem šťastná, když na chvilku spinkají oba :) Jo ale tak jsem tím zjistila, že Kryštof už docela dobře chápe a že se s ním už dá někam jít pěšky(že mi podá nějakou věc, když se zrovna věnuju druhýmu a něco potřebuju a tak..). Takže jsem byla takhle už s klukama i na poště a v lékárně (jeden v kočáru a jeden za ruku). Ale já jsem to slavila, jako moje velké vítězství.. ty to fakt takhle budeš mít pořád! ty jo, budu se muset přijet na vás podívat. promiň, ale hrozně mě to zajímá :oD

tak holka, držím ti moc moc pěsti, ať to dobře zvládneš a ať máš čas i někdy na sebe. (a na manžu:) a ať ti pomáhá! :)

měj se krásně překrásně a pozdravuj oba malý klučíky
ahoj bet



můj kryštůfek má pruhovaný tričko :)
Janík,Jeník3/05,Petřík 3.5.06 31128
12.5.2006 22:13:42
Bet tak to moc gratuluju k řidičáku.No já jsem ráda že ho mám už dávno.Teď dělat testy tak ho neudělám.Já dělala ještě ty starý.

Jinak dovolte abych vám představila našeho druhorozeného.Jmenuje se Petřík narodil se minulou středu ve 13:10 s váhou 3950g a 52cm.Porod trval 7hodin

To už jsme doma (5dní)



A to mu byly dva dny

Betulina
  • 
28.4.2006 10:03:37
NO VIDÍŠ TO? TEĎ MI TO SÁM ODKLIKNUL!!!


kde jsme to skončila :)
jo hlídám a ten klučina je oproti kryštůfkovi ještě takový miminko. Je hodnej, hezky si hraje, dlouho spinká.. takhle se to zvládnout dá, ale jsem ráda, že to takhle nemám pořád ale jenom ten jeden den v týdnu : )

jinak jsem si v pondělí konečně udělala řidičák! z toho mám fakt velkou radost :)

no nic, musím se jít víc věnovat malému, neboť tu teď kolem mě poskakuje a něco po mě chce :oD

ahoj
Betulina
  • 
28.4.2006 9:59:47
můj kryštof a hodnej?? che, to už jen když spí! já si fakt nedovedu, že bych ho (když by to bylo potřeba) udržela na stupátku za kočárem, možná když bych ho tam přivázala ;o)
teď hlídám jened den v týdnu ještě jednoho klučinu, který je o tři měsíce mladší než ten můj, ještě nechodí a oproti tomu mému je
Janík,Jeník3/05,Petřík 3.5.06 31128
27.4.2006 6:18:28
Ahojky Bet.Nu blíží to víš.Dr.furt straší že už by to mělo být a nic.Prvně to říkala na velikonoce a minulý čtvrtek když jsem přišla na kontrolu tak se divila co tam ještě dělám.Jsem zvědavá co mi řekne dneska.
Jinak už tři týdny jsme přestěhovaný a je to super.Prostě takovej klid.
No jdu hodit sprchu než půjdu vzbudit malýho.V půl osmý přijede mamina a veze nás k doktorce.


A co jinak novýho?Co malej je hodnej?
[<<Předchozích 70] Názory 7180 z 189  [Dalších 109 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.