Krémy a polevy
Moje recepty |Naposledy vložené
Krém na plnění dortů, řezů i vánočního cukroví známý jako Swiss Meringue Buttercream.
Vložil: Simča, dcery *1988 a 1997
Plním tímto krémem košíčky, pantoflíčky, je výborný i na zdobení dortů.
Vložil: Simča, dcery *1988 a 1997
Gel je pochoutka i jen tak (jako džem - na palačinky například), ale krém tímto gelem ochucený, nemá konkurenci.
Vložil: Simča, dcery *1988 a 1997
Výborný krém na plnění řezů, dortů a drobného cukoví, např. košíčků.
Vložil: Simča, dcery *1988 a 1997
na věnečky a jeho chuťové variace na další zákusky
Vložil: Simča, dcery *1988 a 1997
Marcipán vhodný na potažení dortu a ozdobení místo krému nebo k tvorbě marcipánových figurek.
Vložil: Myšička21
Poleva je pracnější, než bežné "koupit hotovou polevu v cukrárně a rozehřát", ale je lepší chuťově, pěkně lesklá a dobře ztvrdne.
Vložil: Simča, dcery *1988 a 1997
Pokud chceme, aby byly perníčky trochu barevnější a nechceme používat uměla barviva...
Vložil: Simča, dcery *1988 a 1997
Škrob je to "tajemství", jak bude čárka, udělaná "kornoutkem" pěkně držet a nerozteče se... Pokud potřebujeme polevy barevné, je možné tuto bílou obarvit "bretonem", nebo např. na červenou použít místo poloviny bílků červený sirup.
Vložil: Simča, dcery *1988 a 1997