Slupko to jo, ale z mé zkušenosti, pokud se držíš receptu, tak to nějak zpracovatelně takřka vždy vyjde, akorát se třebe pereš víc s tím tvarováním. Stejně tak je vcelku jedno, jestli tam té mouky je o něco více nebo méně, pokud s tím poměrem nehneš výrazně, výsledek jedlý bude. Celkově bych řekla, že náročnější na ten odhad je těsto ze studených brambor (to dělám vyjímečně), z horkých to snese kdeco, vypracovává se mnohem snáz a je soudržnější. Vejce netřeba vůbec, párkrát v chaosu jsem na něj zapomněla a taky to šlo, i když chuťově to je s vajíčkem lepší.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.